reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
krolcia ja nie wiedziałam że tak trzeba postępować z pralka kurczę to ja też coś sobie wygotuje:-D
Fanta włoski Kubie obcinasz?
A ja sie w końcu troche wzięłam pozmywałam ogarnęłam i poszliśmy do sklepu.Przyszłam jak wielbłąd... małemu zrobiłam obiad a on go po prostu olał:confused2: ale teraz je płatki na mleku to chociaż to zje...
U nas słonko już świeci ciepło sie robi znowu ale my wyjdziemy chyba później bo teraz mam mega wielkie kałuże to nawet nie ma gdzie iść:sorry:bo wszystko mokre
ja coś mam zły humor nie wiem ale wszystko mnie drażni:sorry:

Dziewczyny no mała zdolna ale trzeba się nachodzić i naschylać ale dla nawet jednego uśmiechu dziecka warto nieraz pocierpieć :-) nam udało się wyjść po zakupy i na krótki spacerek obecnie mała po obiadku śpi więc spokój na jakieś 2godziny. za oknem znowu pada ;/ a ja zabieram się za robienie pizzy :) wieczorem wpadne

Bry!
U nas dzis chłodniej:-) wreszcie da sie oddychac:-)
Wczoraj mnie nie było bo albo na zakupach albo w piaskownicy... a w domu mnie wreszczie ruszyło na jakies sprzatanie (wymyłam klatkie i wszystkie akcesoria po króliczku). Wieczorem zasnełam z Olkiem o 20:-D
Dzis wstalismy o 6 rano:szok:
Olka brzuch boli:-( rano starsznie sie zwijał z bólu i biegunka go meczyła. Teraz spi. Ciekawe o której wstanie....
U pediatry bylismy i mamy skierowanie do szpitala na te cholerne badania... :confused2: Najlepiej by było isc jutro ale P. przeciez nie ma a jest mi niezbedny w takiej sytuacji musi wziac wolne na przyszły tydz, Olo ma biegunke wiec nas pewnie nawet nie przyjma...
Musze sie dowiedziec co i jak ale nie moge sie dodzwonic...
Humor mam super... :dry:

Różyczka zdrówka dla was oby to biegunka jednodniowa tylko;-)

my zaraz wyjdziemy sobie na chwile:-) a potem robie naleśniki

co za pogoda miałam z małym wyjść patrze czarne chmury po chwili zaczęło padać.No to zjedliśmy sobie nastawiłam pranie i zrobiłam sobie teraz kawke oczywiście teraz już świeci słońce

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki by byłyśmy na zakupach i kupilismy butki:
MEMO Viki sandał
Ale mam nadzieje ze nóżki sie poprawia:)
Ja mam wolne ide zrobic spaghetti;)
posprzatałam z rana i byłam po zakupy, bo robię koleżance torta z rybką;)

RÓŻYCZKA współczucia!

lena a co Gaja ma krzywe stópki?źle stawia?

Ja z małym byłam w sklepie wcześniej teściowa wpadła na henne to jej zrobiłam i sobie troche pogadałyśmy więc czas jakoś mija:-)

Krolcia, no to super, że doszłaś do ładu z pralką :tak:. Fachowiec jakiś był czy coś, bo nie doczytałam :confused2:. Ach.. kochana cud o którym pisałam... to ten małżeński ;-) dużo by pisać ale albo wóz albo przewóz :cool:.
Aguska, nie dał się, po za tym nie spał mi po południu przez burzę i ciotkę, bo ta jak przyjdzie, to nie da mu pospać, tylko musi się na tulić, na bawić, nagadać z młodym :-D. Jutro go zetnę ;-)
Różyczk@, zdrówka dla Olka i powodzenia na badaniach, oby jutrzejszy dzień był lepszy i obył się bez biegunek ;-).
Asianka, u mnie padało, burzyło, grzmiało itd :-(
Lena, sandałki wypasione :-), cena też ale mam nadzieję że dzięki nim Gai się poprawi z nóżkami :tak:.

reklama
fanta to korzystaj póki Kubuś ma taka fajna ciotke co sie nim zajmie:tak:;-):-)a ścinanie nie ucieknie:-D
mały pomarudził chwile bajke przeczytałam i wkóncu zasnął o 20,30 ale to i tak już dobrze bo ostatnio to grubo po 21 zasypiał:sorry:
Ja oglądam Mąż idealny na polsacie lubie ten film:tak:

Do góry