reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

fanta mój za ryżem nie przepada ale podobnie było z kaszami jednak jadł ostatnio gulasz i mu smakowało więc zobaczymy czy zje a warzywka też ostatnio ble są:confused2: jak wszystko inne.... Ale będzie kolorowo na talerzu więc może się skusi:tak:
ja zaraz z Bartkiem wybieram sie na spacer i do sklepu po ryż wpadniemy bo zapomniałam wczoraj kupić
Krolcia rozumiem doskonale że przy małym nie da sie nic zrobić Bartek do tej pory ciekawski i jak tylko widzi że coś robie"innego" to on już obok mnie i naśladuje:-D

reklama
ale mnie łepetyna boli :dry:, nie wiem czy od pogody, ciśnienia czy od czego...
Już zmieniłam pościel, wstawiłam zupę i makaron, zaraz wstawię pranie i zetnę młodego, a później będę leciała po małe zakupy i do rossmana.
Krolcia, nie wątpię, że przesadzanie kwiatów, bądź ich sadzenie jest nie lada wyzwaniem :-D.
Aguska, może jak mu się danie spodoba, to zje ;-).
Elfie, nie tylko Twoja :-D

dziewczyny byłam z małym na spacerku ide między blokami w sumie nie daleko od naszego domu i na moich oczach babke okradli !!!!dwóch łebków wyrwało jej coś bo nie wiem czy to torba czy co tam miała i uciekli!!!!nie tylko ja to widziałam!!!bo jeszcze dwie inne babki a ta okradziona stała jak wryta bo nawet nie wiedziała co sie stało!!!! w biały dzień przy innych ludziach no szok jak dla mnie!!!!!!!!:szok::no::angry:

My po spacerku zaszliśmy na zakupki i teraz już ryż sie gotuje i jeszcze troche i obiadek będziemy mieli:-)

Młody już ścięty, wykąpany, je drugie śniadanie, zdążyłam już odkurzyć i chwilkę.
Aguska, :szok::szok::szok: masakra. Najgorsze jest, to że same babki dookoła były, może jak by był gdzieś tam facet, to by zareagował inaczej.

Pewnie tak ,ja to i tak z daleka byłam kilka dobrych metrów ale widziałam jak wyglądali jednak nie uśmiechało mi sie być świadkiem jednak gdyby ta babka mnie poprosiła to bym sie zgodziła ale ona sama czekała na policje.
Ja od razu sobie pomyślałam matko a gdyby mnie tak okradli?

Dotarlismy do domu... bylismy bez wózka i ciezko nam sie szło:eek:

Ale dowiedziałam sie jednej rzezczy!! Ze moje dziecko wcale nie ma tachykardii! Jego tetno miesci sie w normach dla wieku!!!

I teraz jestem juz głupia.... :confused2: Przyjedzie P. i razem zdecydujemy co robimy.

aguska ale sytuacja... szok!:szok:
fanta to wpadnij i mojego obciac:tak: jak Ci to tak sprawnie idzie!

moje dziecko tez marudzi ostatnio z jedzieniem ale akurat ryz z warzywami i gotowanym mieskiem (z zupki) uwielbia!

No my po obiedzie masakra była!!!On nawet nie spróbuje i jest już krzyk to ja mu opowiadałam że jak będzie jadł to będzie strażakiem a strażacy jedzą warzywka:-D no i zjadł troszke ale na prawdę troszke:sorry: ale byście widziały jego minę....
Później zrobie naleśniki bo miałam robić wczoraj ale w końcu nie zrobiłam więc dziś będziemy mieli na podwieczorek więc mam nadzieje że chociaż to zje

reklama
Do góry