reklama
no z kradzieżą to jest okropne i ja o tym coś wiem
jakiś miesiąc temu byłam z małą na zakupach i weszłam do chińczyka chciałam małej coś kupić jak już doszłam do kasy to nie miałam portfela w torebce, ktoś mi ukradł portfel z kartami dokumentami i pieniędzmi (150zł) moje jedyne szczęście było takie, że nie byłam jeszcze w bankomacie do którego miałam iść wcześniej ale koniec końcem poszłam inną drogą i nie było mojego bankomatu po drodze.
Nie wiem co to się z tymi ludźmi dzieje.
jakiś miesiąc temu byłam z małą na zakupach i weszłam do chińczyka chciałam małej coś kupić jak już doszłam do kasy to nie miałam portfela w torebce, ktoś mi ukradł portfel z kartami dokumentami i pieniędzmi (150zł) moje jedyne szczęście było takie, że nie byłam jeszcze w bankomacie do którego miałam iść wcześniej ale koniec końcem poszłam inną drogą i nie było mojego bankomatu po drodze.
Nie wiem co to się z tymi ludźmi dzieje.
aguska2017
Fanka BB :)
Elfie współczuje... teraz to trzeba mieć oczy dookoła głowy
różyczka my już zrobiliśmy i właśnie mały jeszscze je:-)
byłam z małym na dworze pokopać piłkę kurcze coraz lepij mu to idzie no i wróciliśmy oczywiście mały nie chciał ale zachęciłam go mówiąc że pomoże mi przy naleśnikach no i usmażone położyłam przed nim nałam łyżeczkę dżem i mówię smarujemymały szczęśliwy i zjadł narazie jednego:-) mam nadzieje że później jeszcze jednego zje:-)
różyczka my już zrobiliśmy i właśnie mały jeszscze je:-)
byłam z małym na dworze pokopać piłkę kurcze coraz lepij mu to idzie no i wróciliśmy oczywiście mały nie chciał ale zachęciłam go mówiąc że pomoże mi przy naleśnikach no i usmażone położyłam przed nim nałam łyżeczkę dżem i mówię smarujemymały szczęśliwy i zjadł narazie jednego:-) mam nadzieje że później jeszcze jednego zje:-)
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
Uporałam się z pakowaniem.....................nareszcie.
Zaraz jadę odwieźć mojego piesecka na służbę do moich rodziców.
I w nocy ruszamy.
Kobietki słonecznej pogody,i fajnego odpoczynku.
Zaraz jadę odwieźć mojego piesecka na służbę do moich rodziców.
I w nocy ruszamy.
Kobietki słonecznej pogody,i fajnego odpoczynku.
aguska2017
Asiulka a gdzie jedziecie bo mi umknęłoudanego wypoczynku;-)
Mój Bartek mnie rozśmieszył.Wziął śmieci(worek był już zawiązany)postawił je na przedpokoju przy drzwiach i zaczął ubierać buty mówiąc do mnie po swojemu(skrótami )że idzie wyrzucić śmieciGdy już ubrał adidaski zrobił mi papa i mówi :Ja dada śmiepapa I łapał za klamkęNo tak się śmiałam więc musiałam wstać i iść z nim wynieść te śmieci ze schodów ja niosłam ale już na dole wyrywał mi worek i on z nim szedł i wyrzucił
Mój Bartek mnie rozśmieszył.Wziął śmieci(worek był już zawiązany)postawił je na przedpokoju przy drzwiach i zaczął ubierać buty mówiąc do mnie po swojemu(skrótami )że idzie wyrzucić śmieciGdy już ubrał adidaski zrobił mi papa i mówi :Ja dada śmiepapa I łapał za klamkęNo tak się śmiałam więc musiałam wstać i iść z nim wynieść te śmieci ze schodów ja niosłam ale już na dole wyrywał mi worek i on z nim szedł i wyrzucił
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
Hej!
asiulka - super, ze jedziecie! My niestety nie wiemy kiedy i gdzie! wszystko przez ten projekt! Nie napawa mnie to optymizmem
Miłej soboty!
asiulka - super, ze jedziecie! My niestety nie wiemy kiedy i gdzie! wszystko przez ten projekt! Nie napawa mnie to optymizmem
Miłej soboty!
aguska2017
Mój synek już śpi:-)Ale marudził mi przez godzinę płakał z byle powodu aż w końcu położył sie i pomiziałam go troszke i zasnął:-)
krolcia
Moi szaleją. Nacieszyć się sobą nie mogą . Pewnie zejdzie im to szaleństwo jeszcze trochę.
Też się już powoli szykuję do wyjazdu.
Asiulka udanego wypoczynku!
Aguska ciekawe czy równie pomocny będzie za 15 lat he he;-)
Też się już powoli szykuję do wyjazdu.
Asiulka udanego wypoczynku!
Aguska ciekawe czy równie pomocny będzie za 15 lat he he;-)
reklama
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
Aguśka jedziemy do Chłapowa/k.Władysławowa na tydzień.
Dziewuszki,dziękuję bardzo mamy tylko malutką nadzieję,że pogoda w miarę dopisze,nie musi być upalnie,i nie wiadomo jak,
oby tylko nie badało za często.
A więc jestem gotowa do drogihihihih
wszystko spakowane do auta,została tylko podręczna torba z piciem,itd.
Pies odstawiony.
M.moczy jajka,bo jeszcze przypomniało mu się że zapomniałam go ostrzyc.Więc bierze kąpiel
Życzę miłego całego tygodnia,nie zapomnijcie o mnie.
Ja tu wrócę.
BUZIOLE.
Dziewuszki,dziękuję bardzo mamy tylko malutką nadzieję,że pogoda w miarę dopisze,nie musi być upalnie,i nie wiadomo jak,
oby tylko nie badało za często.
A więc jestem gotowa do drogihihihih
wszystko spakowane do auta,została tylko podręczna torba z piciem,itd.
Pies odstawiony.
M.moczy jajka,bo jeszcze przypomniało mu się że zapomniałam go ostrzyc.Więc bierze kąpiel
Życzę miłego całego tygodnia,nie zapomnijcie o mnie.
Ja tu wrócę.
BUZIOLE.
Podziel się: