reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej!
Ze mnie ranny ptaszek, taki nieco przymusowowy. Mam teraz stary zawieszajacy sie router, bo wczoraj w ten lepszejszy walnal piorun i netka popoludniu nie mialam.
Dzisiaj zakupy, a w sobote wycieczka do Wawy!

reklama
Asienka udanej wycieczki;-)
krolcia fajnie że popołudnie udane a z Danielkiem hm szkoda maluszka ale wynagrodzisz mu i zapomni;-)co do nagrody z bebiko to jeszcze czekam bo 19 maja być wyniki a wygrałam z Nivea szampon odżywkę krem przeciwzmarszczkowy na dzień i na noc i to w fajnej białej kosmetyczce:-)A co z twoim konkursem ze zdjęciem kibiców?

My dziś pospaliśmy do 8
nie wiem co będziemy robić bo planów nie mam ale za to wielkiego lenia mam:-D

Bry!
Z kubkiem gorącej kawy witam ;-).
Byłam wczoraj na poczcie odebrałam polecony <dostałam kosmetyki jonshona - szampon i krem do buzi>, złożyłam skargę u pani naczelnik w swoim urzędzie pocztowym, powiedziałam, że nie po to płacę za listy polecone żeby później lecieć na pocztę i stać w kolejkach, a dzięki takim wrednym ludziom jak pani listonosz poczta tylko traci klientów. Trafiłam na fajną babeczkę, po podała mi namiary, żeby lecieć na główną pocztę do przełożonego <bo on tam siedzi> i napisać skargę oraz wszytko opisać. No więc mam kolejny punkt na swojej liście do wykonania, bo wczoraj byłam po 19, a poczty mamy do 20 więc, nawet jak by mi skrzydła wyrosły, to bym nie zdążyła.
Muszę się pochwalić, że mój młody od wczoraj pije z kubeczka całkiem sam i już nie kaszle przy tym jak stary astmatyk :-D.
Krolcia, fajnie, że udał się wypad. Twój smyk się tak zanosił po Twoim wyjściu?
Asienka, fajnie, że masz drugi router i jesteś z nami :tak:.
Mili, witam nową mamę :-)
Lena, jak tam świnek morski? :-D
Dziś moja siostra ma wolne od pracy, pierwszy raz od 3 tygodni i ma na kawkę wpaść :-), jutro do teściowej na imnieniny idziemy i liczę na jakieś dobre ciastuszko :-D.

Hejka
Pospaliśmy sobie do 9 dzisiaj:-D! Mały o 7 się obudził, przeszedł się po pokoju, wziął autko i przyszedł do mnie się położyć. Zasnął.:-D

Konkurs kibica niestety się nie udał. Ale szczerze muszę przyznać, zdjęcie które wygrało było naprawdę świetne!:tak:

Fanta no i super! Ja też postraszyłam skargą na głównym odziale i podziałało.:tak:

Witajcie Mamusie :)
jestem na forum od niedawna, przeglądam posty i ten jest dla mnie odpowiedni bo jestem mamą i siedzę z córeczką w domu :)
teraz mała śpi więc mam chwile czasu pobuszować w internecie

Fanta20062 ja często jak dostaje jakieś produkty z gerbera bobovity czy innej firmy to muszę też chodzić na pocztę jak zapytałam jak to możliwe, że będąc w domu muszę iść i czekać na poczcie to powiedziano mi, że listonosz nie musi nosić wszystkiego ze sobą a na rozwiezienie autem-pocztowym to jest za mała przesyłka.

Ostatnia edycja:
Witam Cię Elfie, tylko jak ja nawet zamawiam paczki z allegro, to również wrzuca mi awizo do skrzynki :dry:. Kiedyś jak mijałam listonoszkę, to powiedział, że nic nie ma a po jakiś 10 minutach jak zeszłam do skrzynki miałam awizo :wściekła/y:.
Krolcia, też mam nadzieję, że podziała, a jak nie to pomyślę jak ją załatwić ;-)

Fanta20062 niestety tak jest często, z jednej strony myślę sobie, że rozumiem bo jakby listonosz miał nosić każdą przesyłkę to było by ciężko ale z drugiej to ich praca by przesyłka dotarła do domu

moja panienka mała właśnie wstała po dżemce 20 minutowej oczywiście z płaczem ... a za oknem leje deszcz, okropna pogoda się zapowiada a zatem dzień w domu będzie ciężko. A jak u was się dzionek zapowiada ??

reklama
Witam nowa mamę
fanta idź i złóz tę skarge;-):tak:gratuluje samodzielnego picia:-D mój też już ładnie pije od jakiegoś czasu ale czasem jeszcze się zachłyśnie i kaszle jednak już baaaaaardzo rzadko :-D:tak:
A ja mam dalej lenia nic jeszcze nie zrobiłam :zawstydzona/y: no tylko z małym zjedliśmy:-D

Do góry