reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej!
Ze mnie ranny ptaszek, taki nieco przymusowowy. Mam teraz stary zawieszajacy sie router, bo wczoraj w ten lepszejszy walnal piorun i netka popoludniu nie mialam.
Dzisiaj zakupy, a w sobote wycieczka do Wawy!

reklama
Asienka udanej wycieczki;-)
krolcia fajnie że popołudnie udane a z Danielkiem hm szkoda maluszka ale wynagrodzisz mu i zapomni;-)co do nagrody z bebiko to jeszcze czekam bo 19 maja być wyniki a wygrałam z Nivea szampon odżywkę krem przeciwzmarszczkowy na dzień i na noc i to w fajnej białej kosmetyczce:-)A co z twoim konkursem ze zdjęciem kibiców?

My dziś pospaliśmy do 8
nie wiem co będziemy robić bo planów nie mam ale za to wielkiego lenia mam:-D

Bry!
Z kubkiem gorącej kawy witam ;-).
Byłam wczoraj na poczcie odebrałam polecony <dostałam kosmetyki jonshona - szampon i krem do buzi>, złożyłam skargę u pani naczelnik w swoim urzędzie pocztowym, powiedziałam, że nie po to płacę za listy polecone żeby później lecieć na pocztę i stać w kolejkach, a dzięki takim wrednym ludziom jak pani listonosz poczta tylko traci klientów. Trafiłam na fajną babeczkę, po podała mi namiary, żeby lecieć na główną pocztę do przełożonego <bo on tam siedzi> i napisać skargę oraz wszytko opisać. No więc mam kolejny punkt na swojej liście do wykonania, bo wczoraj byłam po 19, a poczty mamy do 20 więc, nawet jak by mi skrzydła wyrosły, to bym nie zdążyła.
Muszę się pochwalić, że mój młody od wczoraj pije z kubeczka całkiem sam i już nie kaszle przy tym jak stary astmatyk :-D.
Krolcia, fajnie, że udał się wypad. Twój smyk się tak zanosił po Twoim wyjściu?
Asienka, fajnie, że masz drugi router i jesteś z nami :tak:.
Mili, witam nową mamę :-)
Lena, jak tam świnek morski? :-D
Dziś moja siostra ma wolne od pracy, pierwszy raz od 3 tygodni i ma na kawkę wpaść :-), jutro do teściowej na imnieniny idziemy i liczę na jakieś dobre ciastuszko :-D.

Hejka
Pospaliśmy sobie do 9 dzisiaj:-D! Mały o 7 się obudził, przeszedł się po pokoju, wziął autko i przyszedł do mnie się położyć. Zasnął.:-D

Konkurs kibica niestety się nie udał. Ale szczerze muszę przyznać, zdjęcie które wygrało było naprawdę świetne!:tak:

Fanta no i super! Ja też postraszyłam skargą na głównym odziale i podziałało.:tak:

Witajcie Mamusie :)
jestem na forum od niedawna, przeglądam posty i ten jest dla mnie odpowiedni bo jestem mamą i siedzę z córeczką w domu :)
teraz mała śpi więc mam chwile czasu pobuszować w internecie

Fanta20062 ja często jak dostaje jakieś produkty z gerbera bobovity czy innej firmy to muszę też chodzić na pocztę jak zapytałam jak to możliwe, że będąc w domu muszę iść i czekać na poczcie to powiedziano mi, że listonosz nie musi nosić wszystkiego ze sobą a na rozwiezienie autem-pocztowym to jest za mała przesyłka.

Ostatnia edycja:
Witam Cię Elfie, tylko jak ja nawet zamawiam paczki z allegro, to również wrzuca mi awizo do skrzynki :dry:. Kiedyś jak mijałam listonoszkę, to powiedział, że nic nie ma a po jakiś 10 minutach jak zeszłam do skrzynki miałam awizo :wściekła/y:.
Krolcia, też mam nadzieję, że podziała, a jak nie to pomyślę jak ją załatwić ;-)

Fanta20062 niestety tak jest często, z jednej strony myślę sobie, że rozumiem bo jakby listonosz miał nosić każdą przesyłkę to było by ciężko ale z drugiej to ich praca by przesyłka dotarła do domu

moja panienka mała właśnie wstała po dżemce 20 minutowej oczywiście z płaczem ... a za oknem leje deszcz, okropna pogoda się zapowiada a zatem dzień w domu będzie ciężko. A jak u was się dzionek zapowiada ??

reklama
Witam nowa mamę
fanta idź i złóz tę skarge;-):tak:gratuluje samodzielnego picia:-D mój też już ładnie pije od jakiegoś czasu ale czasem jeszcze się zachłyśnie i kaszle jednak już baaaaaardzo rzadko :-D:tak:
A ja mam dalej lenia nic jeszcze nie zrobiłam :zawstydzona/y: no tylko z małym zjedliśmy:-D

Do góry