reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
U mnie pogoda ciągle paskudna, pada i wieje na zmianę :dry:.
T wrócił z pracy, zjadł obiad i śpi :dry:, młody ogląda bajki, a ja mam czas dla siebie. Zastanawiam się nad kawką.
Widzę, że u Was pogoda dopisuje skoro Was nie ma ;-)

fancia u nas pogoda teraz dziwna sie jakaś zrobiła:baffled: gorąco nadal ale pochmurno
ja już z małym dziś więcej nie wychodzę bo mam dosć byłam wcześniej z nim po obiedzie to graliśmy w piłke :-)potem jeszcze dołączył do nas chłopczyk i Bartek ma kumpla:-D a ja z ta mamuśka pogadałam sobie.
Szła u nas wielka burza szybko wracałam bo widzę że się błyska weszłam z małym tylko do Biedronki wychodzę patrze a ta burza bokiem nas omija ale jak szybko się poruszała:szok: w 5 minut nas bokiem ominęła i wszystko na Wawę poszło

Szkoda, że jest tak, a nie inaczej...
człowiek nie wie co ma ze sobą zrobić... pogoda nie nastraja.
Eeeeeeee, na pocztę muszę iść. Listonoszka znów awizo mi wrzuciła<głupia bladź> już nie mam ochoty z nią wojny toczyć :dry:. Oczywiście ja cały dzień na dupie w domu siedzę, a ta nawet nie raczyła zapukać. Oj zrobię z nią porządek... poczytam tylko gdzie i do kogo mam uderzyć ;-)

Fanta no powinnaś:tak: zrób tam sajgon na tej poczcie:tak: ja wczoraj jak wróciłam też miałam awizo i poszłam na poczte a tam moja nagroda z Nivea:-)
mały znowu dmucha piłke:sorry2:
W ogóle bartek dziś jadł ze mną bób i ze skórka!!!!teraz sie martwie czy oby mu nie stanęło gdzieś w żołądku bo jak mu obierałam to takeigo nie chciał:dry:i zabierał w talerza i uciekał i wcinał w całości

Aguska, jak nie narzeka na ból brzuszka, to nic mu nie będzie. Pewnie już wszystko zdążył przetrawić ;-). O tej sekutnicy z poczty kiedyś już pisałam... ale jak ją dorwę to jej też powiem kilka słów, myśli, że komuna i wielka pani listonosz :dry:.
Gratuluję nagrody :-).

reklama
Agusia, ja zamówiłam 3 moskitiery na okno i czekam... no i się nie doczekam. Wkurzający jest fakt, że płacę za polecony poczcie polskiej i dostarczenie mi na adres, a muszę lecieć sama i odebrać :rofl2:.

Do góry