reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Od 19?to długo macie otwrtą tę poczte u mnie jest między 18 a 19 bo zamykają
to jak wrocisz to napisz co tam zdziałałaś:-D;-)
Ja zaraz Bartka biorę do wanny chcę go troche wcześniej położyć

witam dziewczyny u nas przeszła burza. Mój synek coś ostatnio ma humorki obiadku nie chce jeść (tylko parę łyżeczek), a mleko to tylko babcia.
Z dobrych wiadomości to dzisiaj załatwiłam sobie staż i czekam na odpowiedź.

Mili to podobnie jak i mój synek obiad to z wielkiem przymusem zje:sorry2:gratuluję stażu;-)
Bartek już zasnął ale lamentował.... w końcu padł a ja mam wieczór dla siebie:-)

reklama
Witam wieczorkiem

Kino zaliczone. Kumpela jednak się zjawiła. Także fajne popołudnie aż do wieczorka, kiedy to okazało się, że maluch zanosił się przez ponad pół godziny po moim wyjściu:-(. Żal mi się go zrobiło i poczułam się winna, ze go tak zostawiłam:-(...chyba go już nigdy nigdzie nie zostawię:no:, biedaczek.:-(

Sprzedałam za to dzisiaj starszaka. Został u dziadków na noc. Wynagrodzę małemu i będzie miał jutro choć przez część dnia mamę na wyłączność.:tak:

Też udało mi sie wygrać kolejny konkursik:-D. Nagroda-niespodzianka. Ciekawe.

Aga gratuluję a co za nagroda była? A jak konkurs z mlekiem?

Fanta jak na poczcie? Ja tak zjechałam naszego listonosza. GŁOŚNO komentując na urzędzie jego pracę i zagroziłam napisaniem skargi ogólnie na ten odział poczty a nie tylko na tego listonosza do głównego urzędu. Podziałało. Gościa zwolnili.

Lena jak prosiaczek? Przedstaw nam nowego członka rodzinki.

Do góry