reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Od 19?to długo macie otwrtą tę poczte u mnie jest między 18 a 19 bo zamykają
to jak wrocisz to napisz co tam zdziałałaś:-D;-)
Ja zaraz Bartka biorę do wanny chcę go troche wcześniej położyć

witam dziewczyny u nas przeszła burza. Mój synek coś ostatnio ma humorki obiadku nie chce jeść (tylko parę łyżeczek), a mleko to tylko babcia.
Z dobrych wiadomości to dzisiaj załatwiłam sobie staż i czekam na odpowiedź.

Mili to podobnie jak i mój synek obiad to z wielkiem przymusem zje:sorry2:gratuluję stażu;-)
Bartek już zasnął ale lamentował.... w końcu padł a ja mam wieczór dla siebie:-)

reklama
Witam wieczorkiem

Kino zaliczone. Kumpela jednak się zjawiła. Także fajne popołudnie aż do wieczorka, kiedy to okazało się, że maluch zanosił się przez ponad pół godziny po moim wyjściu:-(. Żal mi się go zrobiło i poczułam się winna, ze go tak zostawiłam:-(...chyba go już nigdy nigdzie nie zostawię:no:, biedaczek.:-(

Sprzedałam za to dzisiaj starszaka. Został u dziadków na noc. Wynagrodzę małemu i będzie miał jutro choć przez część dnia mamę na wyłączność.:tak:

Też udało mi sie wygrać kolejny konkursik:-D. Nagroda-niespodzianka. Ciekawe.

Aga gratuluję a co za nagroda była? A jak konkurs z mlekiem?

Fanta jak na poczcie? Ja tak zjechałam naszego listonosza. GŁOŚNO komentując na urzędzie jego pracę i zagroziłam napisaniem skargi ogólnie na ten odział poczty a nie tylko na tego listonosza do głównego urzędu. Podziałało. Gościa zwolnili.

Lena jak prosiaczek? Przedstaw nam nowego członka rodzinki.

Do góry