reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej wpadam na chwiel bo szykuje sie do UP a mały jeszcze śpi więc trzeba go zaraz obudzić.
no i super idzie burza a ja za pół godziny muszę wyjść:crazy: mam nadzieje że nas ominie

Ostatnia edycja:
Dzięki - moje plecy tak samo. Neurochirurg mnie widział i kazał iść do rodzinnego po skierowanie do poradni neurochirurgicznej. Po południu pojechaliśmy do teściów żeby dziewczynki czymś zająć i... Karola dostała gorączki u nich. Taki nie ciężki udar słoneczny po przedszkolu. Noc - 40 stopni ale rano już 36.6:nerd:. Dzisiejszy poranek - chciałam się przeciągnąć, zagryzłam zęby i... ułamałam sobie siódemkę :angry:. Miałam iść rano do rodzinnego po to skierowanie ale nigdzie przez Karolę nie wyjdę. Do dentysty też nie mam jak wyjść :wściekła/y: Czarna seria się rozkręca - boję się myśleć co się zdarzy do niedzieli :no: Chyba się zastrzelę :wściekła/y:
A jeszcze mój mąż dzisiaj pojechał na 48h dyżur za miasto więc jestem sama. Teściowa źle się czuje przez tą pogodę a moja matka siedzi z moją siostrzenicą. Zostałam sama ze wszystkim :dry:

Ostatnia edycja:
Hejka
Przyjemny chłodek z rana.

Kumpela obudziła mnie telefonem:dry:, że chyba nie pojedzie z nami do kina...Z...ście:angry:. A jeszcze do wczoraj specjalnie nie mówiłam młodemu, bo on się zawsze bardzo cieszy, że będzie sie widział z jej synem. Nie mówiłam bo ona lubi mieć coś nagłego i soooory ale nie:crazy:. No ale jak wieczorem dzwoniła, że jedziemy na pewno to powiedziałam Matiemu, ze z Maksiem się zobaczymy.......tak dziś już coś wypadło:-(...nienawidzę tego! I co ja dziecku powiem? Znowu przez nich będzie zawiedziony!:crazy:

Witam się z rana!
Miałam okropną noc...nie pytajcie. Raczę się teraz kawą i myślę co dalej.
Na termometrze mam 20 stopni ale pada :dry: i do tego słońca brak, choć już chyba powinnam się do takiej pogody przyzwyczaić...
Aguska, Hejka! Fajnie, że już jesteś. Czekamy na relację :* ;-)
Lyla, Cześć kochana! Sporo czasu Cię nie było. Pisz tam co u Ciebie :tak:. Jak mała, Twoja szkoła i cała reszta?
Krolcia, może sama pójdziesz z młodym do kina? Współczuję sytuacji, weź teraz dziecku wytłumacz :-(
Później jeszcze zajrzę ;-)

Wróciłam z UP mały był w miarę grzeczny;-)
Sol współczuje
krolcia jak ja nienawidzę wystawiania!!!!!!na pewno we dwoje też świetnie będziecie sie bawić;-)
Fanta było ok ale to już pisałam:tak:kilka fotek wkleiłam na fb;-)
Ja zaraz pranie nastawiam potem obiad robie i nie wiem za co mam sie zabrać do sprzątania:-Da jak mi sie nie chce............

reklama
Do góry