reklama
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
Witajcie!
Coś ostatnio weny na pisanie nie mam!
W sobote do wawy jedziemy na zakupki.
Jutro pranie musze zrobic!
Dobranoc!
Coś ostatnio weny na pisanie nie mam!
W sobote do wawy jedziemy na zakupki.
Jutro pranie musze zrobic!
Dobranoc!
aguska2017
Fanka BB :)
Hej wpadam na chwiel bo szykuje sie do UP a mały jeszcze śpi więc trzeba go zaraz obudzić.
no i super idzie burza a ja za pół godziny muszę wyjść mam nadzieje że nas ominie
no i super idzie burza a ja za pół godziny muszę wyjść mam nadzieje że nas ominie
Ostatnia edycja:
ZwariowanaSol
Dzięki - moje plecy tak samo. Neurochirurg mnie widział i kazał iść do rodzinnego po skierowanie do poradni neurochirurgicznej. Po południu pojechaliśmy do teściów żeby dziewczynki czymś zająć i... Karola dostała gorączki u nich. Taki nie ciężki udar słoneczny po przedszkolu. Noc - 40 stopni ale rano już 36.6. Dzisiejszy poranek - chciałam się przeciągnąć, zagryzłam zęby i... ułamałam sobie siódemkę . Miałam iść rano do rodzinnego po to skierowanie ale nigdzie przez Karolę nie wyjdę. Do dentysty też nie mam jak wyjść Czarna seria się rozkręca - boję się myśleć co się zdarzy do niedzieli Chyba się zastrzelę
A jeszcze mój mąż dzisiaj pojechał na 48h dyżur za miasto więc jestem sama. Teściowa źle się czuje przez tą pogodę a moja matka siedzi z moją siostrzenicą. Zostałam sama ze wszystkim
A jeszcze mój mąż dzisiaj pojechał na 48h dyżur za miasto więc jestem sama. Teściowa źle się czuje przez tą pogodę a moja matka siedzi z moją siostrzenicą. Zostałam sama ze wszystkim
Ostatnia edycja:
krolcia
Hejka
Przyjemny chłodek z rana.
Kumpela obudziła mnie telefonem, że chyba nie pojedzie z nami do kina...Z...ście. A jeszcze do wczoraj specjalnie nie mówiłam młodemu, bo on się zawsze bardzo cieszy, że będzie sie widział z jej synem. Nie mówiłam bo ona lubi mieć coś nagłego i soooory ale nie. No ale jak wieczorem dzwoniła, że jedziemy na pewno to powiedziałam Matiemu, ze z Maksiem się zobaczymy.......tak dziś już coś wypadło:-(...nienawidzę tego! I co ja dziecku powiem? Znowu przez nich będzie zawiedziony!
Przyjemny chłodek z rana.
Kumpela obudziła mnie telefonem, że chyba nie pojedzie z nami do kina...Z...ście. A jeszcze do wczoraj specjalnie nie mówiłam młodemu, bo on się zawsze bardzo cieszy, że będzie sie widział z jej synem. Nie mówiłam bo ona lubi mieć coś nagłego i soooory ale nie. No ale jak wieczorem dzwoniła, że jedziemy na pewno to powiedziałam Matiemu, ze z Maksiem się zobaczymy.......tak dziś już coś wypadło:-(...nienawidzę tego! I co ja dziecku powiem? Znowu przez nich będzie zawiedziony!
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Witam się z rana!
Miałam okropną noc...nie pytajcie. Raczę się teraz kawą i myślę co dalej.
Na termometrze mam 20 stopni ale pada i do tego słońca brak, choć już chyba powinnam się do takiej pogody przyzwyczaić...
Aguska, Hejka! Fajnie, że już jesteś. Czekamy na relację :* ;-)
Lyla, Cześć kochana! Sporo czasu Cię nie było. Pisz tam co u Ciebie . Jak mała, Twoja szkoła i cała reszta?
Krolcia, może sama pójdziesz z młodym do kina? Współczuję sytuacji, weź teraz dziecku wytłumacz :-(
Później jeszcze zajrzę ;-)
Miałam okropną noc...nie pytajcie. Raczę się teraz kawą i myślę co dalej.
Na termometrze mam 20 stopni ale pada i do tego słońca brak, choć już chyba powinnam się do takiej pogody przyzwyczaić...
Aguska, Hejka! Fajnie, że już jesteś. Czekamy na relację :* ;-)
Lyla, Cześć kochana! Sporo czasu Cię nie było. Pisz tam co u Ciebie . Jak mała, Twoja szkoła i cała reszta?
Krolcia, może sama pójdziesz z młodym do kina? Współczuję sytuacji, weź teraz dziecku wytłumacz :-(
Później jeszcze zajrzę ;-)
krolcia
Nie no oczywiście że z nim pójdę! Mam umówioną szwagierkę do Daniela. Tylko on się cieszył ze spotkania z kolegą.......:-(
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
No szkoda, tego kolegi ale grunt, że pójdzie do kina na bajkę.Nie no oczywiście że z nim pójdę! Mam umówioną szwagierkę do Daniela. Tylko on się cieszył ze spotkania z kolegą.......:-(
Matko mój młody już cały spocony od skakania po łóżku .
aguska2017
Wróciłam z UP mały był w miarę grzeczny;-)
Sol współczuje
krolcia jak ja nienawidzę wystawiania!!!!!!na pewno we dwoje też świetnie będziecie sie bawić;-)
Fanta było ok ale to już pisałamkilka fotek wkleiłam na fb;-)
Ja zaraz pranie nastawiam potem obiad robie i nie wiem za co mam sie zabrać do sprzątaniaa jak mi sie nie chce............
Sol współczuje
krolcia jak ja nienawidzę wystawiania!!!!!!na pewno we dwoje też świetnie będziecie sie bawić;-)
Fanta było ok ale to już pisałamkilka fotek wkleiłam na fb;-)
Ja zaraz pranie nastawiam potem obiad robie i nie wiem za co mam sie zabrać do sprzątaniaa jak mi sie nie chce............
reklama
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
Hej!
U nas po deszczu. Dokoncze obiad i chyba idziemy na spacerek po kaluzach pobiegac, ale tym razem bez aparatu.
U nas po deszczu. Dokoncze obiad i chyba idziemy na spacerek po kaluzach pobiegac, ale tym razem bez aparatu.
Podziel się: