reklama
aguska2017
Fanka BB :)
HELLO
wróciłam
wróciłam
krolcia
Wiiitaj!
Witaj agus
Melduje je zyje... ale ledwo... :-(
Bylismy z Olkiem na ekg niestety nie dła sobie zrobic gadałam z pania kardiolog która nam miałą to ekg opisywac oczywiscie tez jej nie dał sie zbadac Jutro idziemy po skierowanie do szpitala od pediatry bo innego wyjscia nie ma
Wrócilismy Olo padł... ja koło niego... wstałam i sie zle czuje... słabo mi i wogóle zero siły...
Toz odpisało mi ze z Urzedem miasta trzeba załatwiac ale sie tym zajma
Melduje je zyje... ale ledwo... :-(
Bylismy z Olkiem na ekg niestety nie dła sobie zrobic gadałam z pania kardiolog która nam miałą to ekg opisywac oczywiscie tez jej nie dał sie zbadac Jutro idziemy po skierowanie do szpitala od pediatry bo innego wyjscia nie ma
Wrócilismy Olo padł... ja koło niego... wstałam i sie zle czuje... słabo mi i wogóle zero siły...
Toz odpisało mi ze z Urzedem miasta trzeba załatwiac ale sie tym zajma
aguska2017
cześć babeczki
kurcze ja w domu nie wiem za co sie wziąść
przynajmniej nas już wypakowałam
jeszcze dziś do teściowej ide na chwile z małym
ale jaka ja jestem zmęczona.....
jutro z rana muszę lecieć do UP mam na 9 się stawić liczę że szwagierka mi małego przypilnuje bo z nim gdzieś iść to wyzwanie
kurcze ja w domu nie wiem za co sie wziąść
przynajmniej nas już wypakowałam
jeszcze dziś do teściowej ide na chwile z małym
ale jaka ja jestem zmęczona.....
jutro z rana muszę lecieć do UP mam na 9 się stawić liczę że szwagierka mi małego przypilnuje bo z nim gdzieś iść to wyzwanie
krolcia
A my po spacerze i placu zabaw. Było sporo sympatycznych dzieci więc i Mateusz i Daniel się wybawili. Normalne dzieci, bo ostatnio był taki chłopaczek jakiś ...dziwny, ale i jego matka jakaś taka dziwna, trzepnięta to może po genach poszło.
A dziś to aż miło było popatrzeć jak cała grupka ładnie, grzecznie się bawi, dzieli zabawkami i wymienia na sprzęcie. No żadnej kłótni, cud, miód i orzeszki!
A dziś to aż miło było popatrzeć jak cała grupka ładnie, grzecznie się bawi, dzieli zabawkami i wymienia na sprzęcie. No żadnej kłótni, cud, miód i orzeszki!
aguska2017
krolcia no to super mój maluch też ostatnio mia towarzystwo to super sie bawił
My wróciliśmy jeszcze do sklepu zaszliśmy i tak liczę że zaraz kąpanko i lulu ale z moim Bartkiem to różnie bywa.... oby po 21 zasnął
My wróciliśmy jeszcze do sklepu zaszliśmy i tak liczę że zaraz kąpanko i lulu ale z moim Bartkiem to różnie bywa.... oby po 21 zasnął
krolcia
Moi w kąpieli.
reklama
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
hello.
My po weselichu już było nawet fajnie,mimo tego że nie chciałam iść.
Ale położyłam laskę na wszystko,i wszystkich i stwierdziłam że pójdę,i będę się dobrze bawiła.
Na ślub,pojechałam naszym autem,bo mężuś wiózł młodych do ślubu jego autem,a ja potem wcześniej,jeszcze zanim skończyli goście młodym składać życzenia zabrałam rodziców,i pojechałam na salę weselną,żeby mogli się przygotować do tego całego powitania.
Miałam potem zostawić auto na parkingu lokalu,bo był autobus podstawiany,i na wesele,i na poprawiny.
Jednak nie pijąca byłam,tylko lampkę szampana wypiłam za zdrówko młodych,bo było tak gorąco 36stopni),że nie miałam ochoty na alko.I spokojnie rano wróciłam autem do domu.
Chłopaki się wyszaleli ,Maciek wytrzymał całą noc,Emil do 1,20.Usnął mi na kolanach,i zanieśliśmy go do pokoju na górę,z kuzynki córką.
A w poniedziałek pierwsza zmiana,ciężko było wstać,ale jakoś przeżyłam.
W tym tygodniu pranie,prasowanie,pakowanie.
W piątek w nocy wyjeżdżamy nad morze.
Trzeba trochę odpocząć.
Miłego wieczoru.
My po weselichu już było nawet fajnie,mimo tego że nie chciałam iść.
Ale położyłam laskę na wszystko,i wszystkich i stwierdziłam że pójdę,i będę się dobrze bawiła.
Na ślub,pojechałam naszym autem,bo mężuś wiózł młodych do ślubu jego autem,a ja potem wcześniej,jeszcze zanim skończyli goście młodym składać życzenia zabrałam rodziców,i pojechałam na salę weselną,żeby mogli się przygotować do tego całego powitania.
Miałam potem zostawić auto na parkingu lokalu,bo był autobus podstawiany,i na wesele,i na poprawiny.
Jednak nie pijąca byłam,tylko lampkę szampana wypiłam za zdrówko młodych,bo było tak gorąco 36stopni),że nie miałam ochoty na alko.I spokojnie rano wróciłam autem do domu.
Chłopaki się wyszaleli ,Maciek wytrzymał całą noc,Emil do 1,20.Usnął mi na kolanach,i zanieśliśmy go do pokoju na górę,z kuzynki córką.
A w poniedziałek pierwsza zmiana,ciężko było wstać,ale jakoś przeżyłam.
W tym tygodniu pranie,prasowanie,pakowanie.
W piątek w nocy wyjeżdżamy nad morze.
Trzeba trochę odpocząć.
Miłego wieczoru.
Ostatnia edycja:
Podziel się: