reklama
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Bodzia, oj tam . No proszę jakie ambitne wakacyjne plany :-). Oby tylko siły Ci starczyło <i cierpliwości ;-)>, pogoda dopisała i kasiorka wartkim strumieniem płynęła ;-). Gdzie do zoo się wybieracie?
My w tym roku <jak co roku> o Wolin zahaczymy <wstęp mamy za free ;-)> do M-je do babci jedziemy więc za dużo też się nie wyda ;-). Tylko nie wiem czy w sierpniu czy we wrześniu, bo T na dyżury <jak zda dzisiejsze egzaminy> wskakuje i nie wiadomo teraz .
Różyczk@, miłego kochana
My w tym roku <jak co roku> o Wolin zahaczymy <wstęp mamy za free ;-)> do M-je do babci jedziemy więc za dużo też się nie wyda ;-). Tylko nie wiem czy w sierpniu czy we wrześniu, bo T na dyżury <jak zda dzisiejsze egzaminy> wskakuje i nie wiadomo teraz .
Różyczk@, miłego kochana
Wrublik witaj i powodzenia z trójeczka;-)powodzenia w odpieluchowaniu a uważasz że jest już gotowa?
tak myślę, że jest gotowa, bo kilka nocy było suchy pampers, a w ciągu dnia ładnie do nocniczka siada (na razie i mam nadzieję że się jej to nie odwidzi wczoraj od południa zasikała 5 par majtek, a dziś do drzemki tylko 1 reszta ładnie lądowała w nocniku, ja ciśnienie na to mam bo trochę kasowo dwójkę pieluchować to jest zabójcze... ale jak w ciągu 2 tygodni nic nie zaskoczy, to odpuszczę, tylko jak nie teraz w cieple to potem w zimnie będzie trudniej...
Bodzia fajne plany wakacyjne! oby wszystko udało się zwiedzić i nabrać miłych wspomnień i wrażeń, ja chyba też powinnam coś wymyśleć na to lato, może nie tak ambitnie ale chociaż coś, skansen to mamy bliziutko w mieście, ale chciałoby się łyknąć powietrza znad morza...
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Bodzia, czyli wszystko masz pod ręką :-). Fajnie.
Wiecie co ja jednak na wiosce mieszkam . Wszędzie kuźwa daleko . Ja najbliżej mam zoo obok gorzowa. Zoo safari od osoby biorą 35zł ale cały dzień możesz sobie chodzić i zwiedzać. Dziecko do 4r.ż jest gratis :-). Mam nadzieję, że uda mi się chłopa namówić na wypad tam, ewentualnie do parku dinusiów : Park Dinozaurów JuraPark Solec w Solcu jest albo chociaż do krzywego lasu w Gryfinie : Krzywy las - Wrota Gryfina . Oby się udało w tym roku, bo mi morze już nie wystarczy i nosi mnie
Wiecie co ja jednak na wiosce mieszkam . Wszędzie kuźwa daleko . Ja najbliżej mam zoo obok gorzowa. Zoo safari od osoby biorą 35zł ale cały dzień możesz sobie chodzić i zwiedzać. Dziecko do 4r.ż jest gratis :-). Mam nadzieję, że uda mi się chłopa namówić na wypad tam, ewentualnie do parku dinusiów : Park Dinozaurów JuraPark Solec w Solcu jest albo chociaż do krzywego lasu w Gryfinie : Krzywy las - Wrota Gryfina . Oby się udało w tym roku, bo mi morze już nie wystarczy i nosi mnie
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
Fanta - Solec jest najbliżej nas, my tam już 2 razy bylismy!
W nastepną sobote wyruszamy na podboj Gdańska, oczywiscie na jeden dzionek.
Juz sie doczekac nie moge!
My po spacerku, a raczej lataninie po ogrodku!
W nastepną sobote wyruszamy na podboj Gdańska, oczywiscie na jeden dzionek.
Juz sie doczekac nie moge!
My po spacerku, a raczej lataninie po ogrodku!
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Bodzia ale nie jest źle jak jest blisko. Ja mam najbliższą atrakcję ok 100km , toż to paranoja... Więc nie wyobrażam sobie tłuc się pociągiem, do Gryfina kursuje pks więc luzik :-). Trza patrzeć pozytywnie .
Asienka, zazdroszczę :-). Przywieź nam troszkę muszelek i ładnych zdjęć ;-)
Asienka, zazdroszczę :-). Przywieź nam troszkę muszelek i ładnych zdjęć ;-)
O fajne temety wyjazdowe My mamy mini zoo ok 15 km od Lublina, a w Lublinie skansen ogród botaniczny, zalew... Ale to juz mi sie znudziło szczerze mówiac Do botanika sie umowiłam z kolezanka na niedziele, razem rodziłysmy i miedzy naszymi synkami jest 15 minut roznicy
Morze i mi sie mazy... ale daleko... w gory daleko... i tak nigdzie nie pojedziemy:-(
Olo zasnał, ja jestem w trakcie prasowania, zaraz koncze i obiad robie Dzis moje dziecko nie chciało sie z dziecmi bawic tylko mnie do domu ciagnął dziwne...
Po obiedzie spacer na targ i plac zabaw A moj P. ma dzis imieniny i jeszcze nic nie wymysliłam na ta okazje
Morze i mi sie mazy... ale daleko... w gory daleko... i tak nigdzie nie pojedziemy:-(
Olo zasnał, ja jestem w trakcie prasowania, zaraz koncze i obiad robie Dzis moje dziecko nie chciało sie z dziecmi bawic tylko mnie do domu ciagnął dziwne...
Po obiedzie spacer na targ i plac zabaw A moj P. ma dzis imieniny i jeszcze nic nie wymysliłam na ta okazje
reklama
Łoooooooo matko, wreszcie klepnęłam na tyłek. Od rana biegam : poczta , szkoła, zakupy, sprzątanie , obiad.
Dzieci na dworze , odpocznę se myślę.
Julia zdała z nagrodą, nawet dwoma , bo dostała też książkę IDENTYCZNĄ za zajęcie III miejsca w konkursie : "Król Maciuś I" .
Kacper można powiedzieć , że dobrze wyszedł na koniec roku.
Co wy z tym ananasem, bananem, awokado, wiśnią na FB? Ale łańcuszek.
Różyczko weekend mamy :-), Olka do babci a ty oddaj mu siebie na ten czas. ;-)
Ojj dziewczyny do zoo to ja bym musiała aż do Warszawy jechać. Propos będę w następną sobotę siostrę odwoziła na lotnisko , któraś chętna na spotkanie?
Asieńka ciocię mam w Solcu, tuż jak schodzi się do Wisły gdzieś mieszka.
Dzieci na dworze , odpocznę se myślę.
Julia zdała z nagrodą, nawet dwoma , bo dostała też książkę IDENTYCZNĄ za zajęcie III miejsca w konkursie : "Król Maciuś I" .
Kacper można powiedzieć , że dobrze wyszedł na koniec roku.
Co wy z tym ananasem, bananem, awokado, wiśnią na FB? Ale łańcuszek.
Różyczko weekend mamy :-), Olka do babci a ty oddaj mu siebie na ten czas. ;-)
Ojj dziewczyny do zoo to ja bym musiała aż do Warszawy jechać. Propos będę w następną sobotę siostrę odwoziła na lotnisko , któraś chętna na spotkanie?
Asieńka ciocię mam w Solcu, tuż jak schodzi się do Wisły gdzieś mieszka.
Podziel się: