reklama
krolcia
Fanka BB :)
A ja już po zabiegu. Ech ostatnio tak dobrze się czułam hmmmm przed drugą ciążą!!! Rewelacja. Mam nadzieję, że utrzyma się to dłuuuuuugo!
aguska2017
Krolcia no to super!!!!!!!!!!!
My wyszliśmy przespacerowaliśmy się zrobiliśmy zakupy i tak usiadłam i nie wiem za co sie zabrać
chyba należałoby wyjąć torby najpierw
Niestety leń mnie dopadł....
My wyszliśmy przespacerowaliśmy się zrobiliśmy zakupy i tak usiadłam i nie wiem za co sie zabrać
chyba należałoby wyjąć torby najpierw
Niestety leń mnie dopadł....
sawi
szczęśliwa żona i mama
a gdzie Wy to sprawdzacie jaki typ urody??
ja mam niebieskie oczy,
jasna karnacja
a naturalny kolor to taki ciemny blond mysi
ja mam niebieskie oczy,
jasna karnacja
a naturalny kolor to taki ciemny blond mysi
Ostatnia edycja:
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
Hej!
My po zakupach, padnieta jestem!
My po zakupach, padnieta jestem!
cześć pamiętacie o mnie? ja o was jak najbardziej i hurtowo pozdrawiam z życzonkami miłych wakacji
mnie szczerze mówiąc lipiec trochę przeraża, bo dziś moja przedszkolanka ostatni dzień w przedszkolu, a już od poniedziałku stratujemy z domowym 3osobowym przedszkolem-żłobkiem, więc proszę o porządnego kopa po kablu bym sobie dała rady, bo kto jak nie ja?
do tego wszystkiego chciałoby mi się w lipcu skutecznie odpieluchować maluśką... już dziś drugi dzień ciągniemy sikanie w majty i się zastanawiam po ilu zasikanych majciorach odpuszczę i złamię się oby nie...
miłego dzionka i zdróweczka, bo u nas głupi katar opanował prawie wszystkich, z Miśkiem włącznie
mnie szczerze mówiąc lipiec trochę przeraża, bo dziś moja przedszkolanka ostatni dzień w przedszkolu, a już od poniedziałku stratujemy z domowym 3osobowym przedszkolem-żłobkiem, więc proszę o porządnego kopa po kablu bym sobie dała rady, bo kto jak nie ja?
do tego wszystkiego chciałoby mi się w lipcu skutecznie odpieluchować maluśką... już dziś drugi dzień ciągniemy sikanie w majty i się zastanawiam po ilu zasikanych majciorach odpuszczę i złamię się oby nie...
miłego dzionka i zdróweczka, bo u nas głupi katar opanował prawie wszystkich, z Miśkiem włącznie
aguska2017
Wrublik witaj i powodzenia z trójeczka;-)powodzenia w odpieluchowaniu a uważasz że jest już gotowa?
Hejcia u nas słonko świeci ja jeszcze kilka rzeczy muszę spakować i będziemy gotowi do podróży:-)
zaraz kawke muszę sobie strzelić
Hejcia u nas słonko świeci ja jeszcze kilka rzeczy muszę spakować i będziemy gotowi do podróży:-)
zaraz kawke muszę sobie strzelić
krolcia
Witam
To ja się dołączam do Ciebie z kawką ostatni raz przed wyjazdem, tak wspólnie wirtualnie;-)
Jak dojedziesz na miejsce to daj jakoś znać, że dojechaliście cało i bezpiecznie.
Pięknie w końcu jest. Na pewno spacer dziś będzie zaliczony.
To ja się dołączam do Ciebie z kawką ostatni raz przed wyjazdem, tak wspólnie wirtualnie;-)
Jak dojedziesz na miejsce to daj jakoś znać, że dojechaliście cało i bezpiecznie.
Pięknie w końcu jest. Na pewno spacer dziś będzie zaliczony.
reklama
aguska2017
Na pewno do którejś napiszę że już dojechaliśmy;-)
mały tak w nocy przeżywał że mi sie rzucał w łóżeczku a potem przez sen płakałmusiałam go uspokajać
mały tak w nocy przeżywał że mi sie rzucał w łóżeczku a potem przez sen płakałmusiałam go uspokajać
Podziel się: