reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Asieńka to ciekawe co ja jestem??? Zawsze mnie myliło z zima i jesienią a raz z latem :-p
Boszee jaka wykończona dzis jezdem a kręgosłup mnie tak łupie..

reklama
Krolcia no to super!!!!!!!!!!!
My wyszliśmy przespacerowaliśmy się zrobiliśmy zakupy i tak usiadłam i nie wiem za co sie zabrać:-D
chyba należałoby wyjąć torby najpierw:confused::-D
Niestety leń mnie dopadł....

cześć :) pamiętacie o mnie? ja o was jak najbardziej i hurtowo pozdrawiam z życzonkami miłych wakacji :-D
mnie szczerze mówiąc lipiec trochę przeraża, bo dziś moja przedszkolanka ostatni dzień w przedszkolu, a już od poniedziałku stratujemy z domowym 3osobowym przedszkolem-żłobkiem, więc proszę o porządnego kopa po kablu bym sobie dała rady, bo kto jak nie ja? :blink:
do tego wszystkiego chciałoby mi się w lipcu skutecznie odpieluchować maluśką... już dziś drugi dzień ciągniemy sikanie w majty i się zastanawiam po ilu zasikanych majciorach odpuszczę i złamię się :dry: oby nie...

miłego dzionka i zdróweczka, bo u nas głupi katar opanował prawie wszystkich, z Miśkiem włącznie

Wrublik witaj i powodzenia z trójeczka;-):-Dpowodzenia w odpieluchowaniu a uważasz że jest już gotowa?

Hejcia u nas słonko świeci ja jeszcze kilka rzeczy muszę spakować i będziemy gotowi do podróży:-)
zaraz kawke muszę sobie strzelić

Witam
To ja się dołączam do Ciebie z kawką ostatni raz przed wyjazdem, tak wspólnie wirtualnie;-)

Jak dojedziesz na miejsce to daj jakoś znać, że dojechaliście cało i bezpiecznie.

Pięknie w końcu jest. Na pewno spacer dziś będzie zaliczony.

reklama
Do góry