reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Się witam.
Melduje że żyję.:-D
Doba jest dla mnie za krótka ostatnio.
Ale,jeszcze tylko dwa tygodnie pracy i zasłużony urlop

Maciek ma już wakacje.
Został wyróżniony za dobre wyniki w nauce.
Świadectwo bardzo dobre,nawet ja dostałam dyplom :-D:-D
za cztery lata w radzie rodziców,
i pomoc w organizowaniu,różnych imprez szkolnych.

A dziś mamy w planach festyn,od m.z pracy.
Co roku forma organizuje im piknik rodzinny.
Jest jedzonko z grilla,od firmy,i rózne atrakcje dla dzieci.
Idziemy o 16.
Miłego dnia życzę,i udanych wakacji uczniom.

reklama
Fanta - a z czym robicie jajecznice?
asiulka - udanego pikniku!

My też odpoczywamy, ale najpierw trza obiad zrobic.

A jutro tak mysle nad jeziorkiem, ale kurcze nieco kasy trza zaoszczedzic przez sobotnim wyjazdem. Zobaczymy!!!

Hej :)
Juz tu pisałam ale jakos sie nie moge wbić ;PPP
Może teraz sie uda? ;-)

krolcia szkoda ze burza wygnała ;P no ale teraz tak burzowo ma byc...
u nas dzis upał.... :no:

Hejka;-)
Ale ulewa z burzą i halnym w nocy dawała!:szok:.

Dziś przejrzałam pogodę u meteorologa i powinno już być teraz ładnie i bez niespodzianek jak wczoraj:baffled:. Więc jak dobrze pójdzie, dziś wybędziemy też na działkę.
Oby pogoda dopisała:tak:

reklama
No niezła była! aż się budziłam co chwilę!!!

Nie zdążyliśmy wczoraj:-(. Burza nas wygoniła, musieliśmy uciekać do domu. Gdyby było jak przeczekać tą burzę, to byśmy zaczekali(ładnie się przecież zrobiło później). Ale mały tak świrował z nudów w altanie, ze nie szło go dłużej trzymać, a jakbyśmy mieli tam jeszcze z godzinę siedzieć to byłaby masakra:baffled:.

Trudno, może dziś się uda...

Do góry