reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:)
My dopiero co wstalismy... jemy sniadanko i wybywamy na jakies zakupu i spacerek.
Wczoraj zaliczylismy spacer od godz 16 do 20! Nogi mi w d... pupe wchodziły... wrócilismy do domu ja Olka spac kłade a ten nie! On ma jeszcze mnóstwo energi! Masakra! Ale sobie pogadałam z kolezanka:-D tak dawno sie nie widziałysmy!

aguska to miłego pobytu! Smutno tu bedzie bez Ciebie bedzie.... Ale kozystaj puki mozesz!:tak:;-) O której wyjezdzacie?
wrublik zdrówka dla wszystkich! Powodzenia w odpieluchowaniu! Ja tez startuje w lipcu jak P. sobie pojedzie, i juz nie zrerygnuje tak łatwo jak w maju! :no: Postanowione!
sawi wpisujesz w gogle i Ci wyskakuje sporo stronek do sprawdzenie typu urody:tak: ja dopiero wczoraj zakumałam o co chodzi!:zawstydzona/y:

Olo znowu nie chce jesc sniadania:dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć!
Dziś nie mogłam zwlec się z wyrka :dry:. Dopiero kawkę piję.
Pogoda zapowiada się wyśmienita. Mam 20 stopni na termometrze :szok:.
Aguska, bezpiecznej i spokojnej podróży :-).
Wrublik, pewnie, że pamiętamy kochana :-D. Powodzenia, ze swoją gromadką życzę i oby z tym odpieluchowaniem wyszło. Dacie radę :tak:. Oczywiście też dużo zdrówka! :*
Różyczk@, u nas było to samo, wyciągłam młodego do sklepu <ponad godzina drogi>, późnej nad staw i wróciliśmy ok 20. Wszystko sobie zaplanowałam, że go położę, zrobię kolację obejrzę mecz, a tu kicha. Nie chciał mi spać do 21:30 :dry:.

Hej!
Ja juz po pierwszym praniu, obiad zrobiony i wybywamy do ogrodka.
Piekna pogoda sie zapowiada!
aguska - szybko wracaj!
wrublik - dasz rade! Powodzonka!!!
Ja to zawsze musze sie zwlec, bo mi synek papcie do lozka rzuca. Nie ma jak uroki dwulatka.Malz wroci to moze basenik odpalimy!!!
Zobaczymy jaka bedzie pogoda!

dzięki dziewczynki wam też życzę udanego weekendu i nie tylko oby chociaż pogoda była bo wtedy zawsze jest co robić:tak:;-)
Wyjeżdżamy o 12
Ja nadal siedzę w majtkach i sie zastanawiam czy wszystko wziełam:-D
U nas już jest 22 stopnie więc ciepełko:-)na podróż może nie za bardzo ale damy radę:tak:
Bartek wczoraj też nie chciał zasnąć przemęczony był ale twardo walczył i zasnął jakoś po 21:sorry2:

a dziś wstał o 7:sorry2: pewnie w autobusie przyśnie

a ja jestem chyba jednak latem:-D

Ostatnia edycja:
Aguska, 3mam kciuki, byście dali radę. Oby nie było duszno i podróż szybko minęła :tak:.
Asienka, dokładnie "uroki dwulatka" :blink:.
Różyczk@, plany na dziś, to kotlety mielone z młodymi ziemniaczorami i koperkiem + sałata ze śmietaną, umyć głowę muszę. Do siostry T zadzwonić i życzenia złożyć bo ma dziś urodziny ale nie jedziemy, bo mieszka na drugim końcu miasta i zapraszała na 18 :dry:. Zanim byśmy dojechali, to półtorej godziny i wiadomo, że nie na chwilę. Za to jutro do niej wdepniemy.
Wczoraj dzwoniła oburzona teściówka do mnie. Że dlaczego nie jedziemy do na urodziny A, bo ona ma przecież "jezusowe" i powinniśmy być :-D. Tak mnie wkurzyła, że nie wytrzymałam i się zapytałam czy chcą ją rodzinnie na krzyżu wieszać?! Paranoja jakaś!

fanta "jeusowe" czyli jakie? No faktycznie bez sensu jechac dzis:tak: ja juz sie doprowadziłam do porzadku jezszce Alek i wychodzimy... co by tu na obiad zrobic.... mielone pycha le mielismy niedawno... A smaka narobiłas!

fanta "jeusowe" czyli jakie? No faktycznie bez sensu jechac dzis:tak: ja juz sie doprowadziłam do porzadku jezszce Alek i wychodzimy... co by tu na obiad zrobic.... mielone pycha le mielismy niedawno... A smaka narobiłas!
Różyczk@, czyli 33 lata <dżizus tyle miał jak go na krzyżu wieszali :sorry2:>.

reklama
Dobry
Fanta Twój języczek jest The BEST!!!
No ostatni dzień dziecię w przedszkolu...Zbieram dzis siły ;-)
Oby pogoda dopisała to planów mam mnóstwo :-p
Musze anioły dwa uszyc to do Zoo pojedziemy, Skansen, jeziorko, basen, Kraków, Park Dinusiów, Zamek w Będzinie, Ogród Botaniczny...Aby pogoda i kasa byly tylko. A we wrześniu będe odpoczywać :-p

Do góry