reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

W Solcu fajnie, i my tam już kilka razy byliśmy:tak:. W Rogowie też jest dino coś tam.

U nas najbliższe zoo, to ogród flory i fauny 3km od domu:-D he he. Ładnie sie rozbudowują, mają sporo zwierząt jak na takie małe coś. Niedaleko małe wesołe miasteczko, wielki plac zabaw i teraz dali dinozaury też. Dodatkowo jest jeszcze parę atrakcji. W planach był też aquapark obok ale spalił na panewce, że się niby nie opłaca a szkoda:-(.

reklama
Justa, grunt, że zdał :-):tak:. Gratuluję zdolnej Julce!
U mnie młoda ma jedną 2 :baffled: z fizyki i jedną 3 :confused: z geografii, a tak to 4 i 5. W każdym razie średnią powyżej 4,5 ale bez paska <ze względu na nie obecności zachowanie poprawne :dry:>. Śmiałam się że chyba nie jesteśmy spokrewnione bo ma 5 z matmy :szok:. Ja zawsze miałam 2 :-D:-D.
Krolcia, Wy tam macie wszystko pod ręką :-D a u mnie te safari zoo jest w świerkocinie :dry:.

Justa raczej wymecze Alka:tak: Do babci mi sie go wiezc nie chce:no: zreszta nigdy go na noc nie zostawiałam.
fanta pasek chyba od 4.75 jest:tak:

Olo wstał z wielkim rykiem!!!!!!!!!!! Spał 40 minut.... Ide kotlety smazyc (schabowe:-p):-D

EEEE krolcia ja uwielbiam Myślecinek! Tam jest przepieknie!
Ja tez mieszkam niedaleko Wiśly tylko po drugiej stronie.
Jak jadę trasa do Bydzi to widze Solec z daleka!
Może basenik, no nie wiem jeszcze!
jak nie to napewno ogrod tesciowej i zrywanie darów natury czyli porzeczek, czereśni itd.
Wpadajcie! To sie podziele!!!

Justa gratuluję! Ważne że dzieciaki poszły dalej!

Taaa Myślęcinek nasz to fajne miejsce:tak:. Od dziecka tam człowiek chodził i chodzi nadal. Zdjęcia czarno-białe z dzieciństwa mam stamtąd he he Tyyyle się zmieniło. Ale też dużo rzeczy jest cały czas takie same. Przykład? Wszystkie karuzele jakie tam są były kiedy ja miałam 4-5 lat! I one cały czas sprawne!

Fajne są takie wspomnienia, że kiedyś się na tej huśtawce samemu jako dziecko bujało, a teraz nasze dzieci. :tak:
A my do lasu sobie wyskoczyliśmy. Mąż za grzybami chodził, ja jagody zbierałam. Grzybów brak , bo sucho, ale za to ile jagód. :szok: Wzięłam ze sobą tylko pojemnik po lodach i żałuję, bo trafiliśmy na takie wielkie okazy. :eek: Zaraz wekować będę. Na zimę jak znalazł. Zeszłoroczne wszystkie Amelka wyjadła. :tak:
A jutro znowu do teściów jedziemy na weekend. Ale będę zaglądać. :tak:

Hejka
Od rana na nogach zabiegana.
Wybywamy na działeczkę na cały dzień! Basenik na 100% rozłożymy. Daniel pierwszy raz będzie się w nim taplał he he. Ciekawe jaka reakcja będzie.:-D

Udanego dnia Wam życzę kobitki!

reklama
Do góry