reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

W Solcu fajnie, i my tam już kilka razy byliśmy:tak:. W Rogowie też jest dino coś tam.

U nas najbliższe zoo, to ogród flory i fauny 3km od domu:-D he he. Ładnie sie rozbudowują, mają sporo zwierząt jak na takie małe coś. Niedaleko małe wesołe miasteczko, wielki plac zabaw i teraz dali dinozaury też. Dodatkowo jest jeszcze parę atrakcji. W planach był też aquapark obok ale spalił na panewce, że się niby nie opłaca a szkoda:-(.

reklama
Justa, grunt, że zdał :-):tak:. Gratuluję zdolnej Julce!
U mnie młoda ma jedną 2 :baffled: z fizyki i jedną 3 :confused: z geografii, a tak to 4 i 5. W każdym razie średnią powyżej 4,5 ale bez paska <ze względu na nie obecności zachowanie poprawne :dry:>. Śmiałam się że chyba nie jesteśmy spokrewnione bo ma 5 z matmy :szok:. Ja zawsze miałam 2 :-D:-D.
Krolcia, Wy tam macie wszystko pod ręką :-D a u mnie te safari zoo jest w świerkocinie :dry:.

Justa raczej wymecze Alka:tak: Do babci mi sie go wiezc nie chce:no: zreszta nigdy go na noc nie zostawiałam.
fanta pasek chyba od 4.75 jest:tak:

Olo wstał z wielkim rykiem!!!!!!!!!!! Spał 40 minut.... Ide kotlety smazyc (schabowe:-p):-D

EEEE krolcia ja uwielbiam Myślecinek! Tam jest przepieknie!
Ja tez mieszkam niedaleko Wiśly tylko po drugiej stronie.
Jak jadę trasa do Bydzi to widze Solec z daleka!
Może basenik, no nie wiem jeszcze!
jak nie to napewno ogrod tesciowej i zrywanie darów natury czyli porzeczek, czereśni itd.
Wpadajcie! To sie podziele!!!

Justa gratuluję! Ważne że dzieciaki poszły dalej!

Taaa Myślęcinek nasz to fajne miejsce:tak:. Od dziecka tam człowiek chodził i chodzi nadal. Zdjęcia czarno-białe z dzieciństwa mam stamtąd he he Tyyyle się zmieniło. Ale też dużo rzeczy jest cały czas takie same. Przykład? Wszystkie karuzele jakie tam są były kiedy ja miałam 4-5 lat! I one cały czas sprawne!

Fajne są takie wspomnienia, że kiedyś się na tej huśtawce samemu jako dziecko bujało, a teraz nasze dzieci. :tak:
A my do lasu sobie wyskoczyliśmy. Mąż za grzybami chodził, ja jagody zbierałam. Grzybów brak , bo sucho, ale za to ile jagód. :szok: Wzięłam ze sobą tylko pojemnik po lodach i żałuję, bo trafiliśmy na takie wielkie okazy. :eek: Zaraz wekować będę. Na zimę jak znalazł. Zeszłoroczne wszystkie Amelka wyjadła. :tak:
A jutro znowu do teściów jedziemy na weekend. Ale będę zaglądać. :tak:

Hejka
Od rana na nogach zabiegana.
Wybywamy na działeczkę na cały dzień! Basenik na 100% rozłożymy. Daniel pierwszy raz będzie się w nim taplał he he. Ciekawe jaka reakcja będzie.:-D

Udanego dnia Wam życzę kobitki!

reklama
Do góry