reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Fanta - hehehe niezle, niezle!
To chyba jesienia jezdes! Ja nie ekspert, ale z tego co sie wczoraj dowiedzialam to raczej tak!
Raczej na pewno ;-).
Miałam nic nie robić, a odkurzyłam, wstawiłam pranie, wyszorowałam calutką kuchnie, tylko jakoś prasowanie omijam. Czekam, aż młody mi przyśnie, to się vitem nasmaruje :-D.

reklama
Moj juz wstał:tak: Nie daje mu spac dłuzej jak do 14 bo wieczorem mam problem zeby go spac połozyc! Wiec od 14 zaczynam sie głosniej zachowywac i Olo zaraz sie budzi.
fanta niezle! hehe Olo puki co nie ma dostepu do mazaków:no: boje sie o sciany i ubarania... podłoge...
Ja wstawiłam parnie, zrobiłam parnie reczne, wyrzuciłam smieci, zanosłam rzeczy do piwnicy, pozmywałam naczynia ale jeszcze musze dokonczyc... poplotkowałam z sasiadka:-D Oskrobałam ziemniaczki:-D I ide dalej do kuchni:laugh2:

Acha zapisałam Olka do kardiologa bardzo dobrego na srode 4 lipca! Prawdziwy wyczyn bo na nfz! Ha! Jak dobrze miec znajomosci:-D

hej
my dopiero wróciliśmy ja padam na twarz...
U nas ciepełko super!!!!
Mały latał z koleżanka super było:-Dnawet jechał w jej wózku:-D coś mu sie przypomniało:-D oczywiście robił małe afery ale ok było:tak:
Co do typu urody to ja jestem bardziej zima ale co do koloru włosów to ja już miałam prawie wszystko i w blondzie mi najlepiej tak dla mnie:-)

Różyczk@, no nie ma to jak znajomości. Ja mam do kario na sierpień :dry:. Młody wstanie, to akurat T wróci i go wymęczy :-D albo zanudzi ;-). Więc znając życie pośpi mi jeszcze z pół godzinki góra.
Aguska, zazdroszczę pogody. U mnie 15 stopni i pochmurno ale nie wieje :tak:. Babcia do mnie dzwoniła i w m-je 26 stopni. Matko ja chcę nad morze :laugh2::laugh2::-p. Ty zima? :szok: nie wierzę :happy:

O 12 miałam tą biopsję - bez znieczulenia, było ok, lekkie ukłucie - nic strasznego - rekompensowała wszelkie niedogodności śliczna buźka młodego lekarza :rofl2: Niestety ból się zaczął jak kazał uciskać. I przez godzinę wzrastał geometrycznie. Nie mogę przełykać, miałam spore problemy z mówieniem i ciągle nie mogę za bardzo ruszać łepetyną bo mi się obrzęk zrobił w miejscu nakłucia. Więc sam zabieg bezbolesny - ale po nim jest tragedia :zawstydzona/y: Idę zaraz się znowu położyć.

A odnośnie cen to u mnie kalafior taki potężny za 2,50zł a bób za 5 zł za woreczek. Znowu pewnie będę musiała ojcu zawieźć warzyw do Warszawy i jabłek bo w Wawie ceny to paranoja.

Sol to dobrze że już po wszystkim;-)
Ja z Bartkiem zaraz wybieram sie na zakupy trzeba kupić na jutro parę rzeczy a potem sie spakujemy:-)
Fajnie by było gdyby szybciej zasnął ...ale zobaczymy

reklama
Sol, kochana 3maj się jutro już będzie lepiej :tak:, nocka może być nie fajna. Ketanol masz? To jest najmocniejsza przeciwbólówka więc pomoże. W sz-nie też ceny paranoidalne :-(.
Aguska, też się będę zbierała na jakieś zakupy.
U mnie wyszło słonko <łał :-D>, chłop wrócił z pracy, zabarykadował się w drugim pokoju i się uczy, bo jutro ma jakiś mega ważny egzamin :eek:.

Do góry