reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bry!
U nas pogoda znowu kiepska:baffled: a miało byc juz ładnie...
Olo wstał podziebiony:confused2: katarzy, pokasłuje, oczy szkliste, temp 37,4:confused2: sniadanie ledwo tknął:-(
Siedzimy w domu:baffled:

krolcia Trzymaj sie na zabiegu!
Justa ja ta moge spac do oporu jak mi dziec pozwala:-D

reklama
krolcia oby brzucho przestało;-)a na zabiegu nie musisz powiedzieć że masz @?bo czasem nie wykonuje sie takich zabiegów bo to pobudza krwawienie dopytaj sie lepiej;-)
Różyczka zdrówka dla Olusia;-)
Justa ja to bym mogła spać i spać:-D

U nas jest super słonko świeci zero wiatru i mam już 20 stopni:-)

A niech sobie pobudza:-p, ja i tak zawsze miałam i mam skąpe @. Zawsze mnie zastanawiało jak dziewczyny opowiadały jak można przecieknąć:eek:? Ja to chyba musiałabym tampona cała dobę trzymać:dry:, żeby przecieknąć.

Cześć babole kochane!
Wpadłam się przywitać. Kawę już wysiorbałam. Walczę z leniem...
Pogoda ni w picz**ni w oko :-D.
Dziecię moje w nocy przebierane było 2 razy <najnormalniej w świecie się przelał :szok:>. Nie wiem czy przez to, że źle mu papka zapięłam <choć wydaje mi się, że było ok> czy też przez to, że tyle wody wypił :baffled:.
Looknę co tam naskrobałyście i się później odezwę :tak:

Wiecie, co nie chce mi się czytać :-D:zawstydzona/y:, mój post na 6stej stronie wylądował. Troszkę dużo skrobałyście.
Ale macie tematykę :-D. Ja za tydzień w środę @ dostanę. Wg mnie lepiej jak jest niż jej nie ma :-D:-D;-).

fancia mowisz lenia ciag dalszy:-p i u mnie:baffled: Mi wczoraj Olo przelał pampka po wypiciu całej szklanki soku na raz ale fakt na dzien mu zakładam te gorsze pampki pomaranczowe :tak: i one sa do niczego! Koncze ta paczke i ich wiecej nie kupie... nie wiem jak moja kolezanka moze na nich cały czas leciec...

sawi dwa tygodnie? wspóczuje! A ja mam zazwyczaj bardzo obfite pierwsze dni @ ale ostania to było dosłownie plamienie... ale zwalam na przeziebienie hehe

Olo bawi sie kredkami :baffled:

reklama
Witajcie!
Dzisiaj chroniczny brak czasu, bardzo chroniczny!
Po spotkaniu ze stylistka musze sie odfarbowac. Masakra jakas! Z robilam z siebie Zimę, a Latem jestem i mam jasne wlosy. Moja cera nie pasuje do wlosow. Ot tak sie urzadzilam!
Pa

Do góry