reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bry!
U nas pogoda znowu kiepska:baffled: a miało byc juz ładnie...
Olo wstał podziebiony:confused2: katarzy, pokasłuje, oczy szkliste, temp 37,4:confused2: sniadanie ledwo tknął:-(
Siedzimy w domu:baffled:

krolcia Trzymaj sie na zabiegu!
Justa ja ta moge spac do oporu jak mi dziec pozwala:-D

reklama
krolcia oby brzucho przestało;-)a na zabiegu nie musisz powiedzieć że masz @?bo czasem nie wykonuje sie takich zabiegów bo to pobudza krwawienie dopytaj sie lepiej;-)
Różyczka zdrówka dla Olusia;-)
Justa ja to bym mogła spać i spać:-D

U nas jest super słonko świeci zero wiatru i mam już 20 stopni:-)

A niech sobie pobudza:-p, ja i tak zawsze miałam i mam skąpe @. Zawsze mnie zastanawiało jak dziewczyny opowiadały jak można przecieknąć:eek:? Ja to chyba musiałabym tampona cała dobę trzymać:dry:, żeby przecieknąć.

Cześć babole kochane!
Wpadłam się przywitać. Kawę już wysiorbałam. Walczę z leniem...
Pogoda ni w picz**ni w oko :-D.
Dziecię moje w nocy przebierane było 2 razy <najnormalniej w świecie się przelał :szok:>. Nie wiem czy przez to, że źle mu papka zapięłam <choć wydaje mi się, że było ok> czy też przez to, że tyle wody wypił :baffled:.
Looknę co tam naskrobałyście i się później odezwę :tak:

Wiecie, co nie chce mi się czytać :-D:zawstydzona/y:, mój post na 6stej stronie wylądował. Troszkę dużo skrobałyście.
Ale macie tematykę :-D. Ja za tydzień w środę @ dostanę. Wg mnie lepiej jak jest niż jej nie ma :-D:-D;-).

fancia mowisz lenia ciag dalszy:-p i u mnie:baffled: Mi wczoraj Olo przelał pampka po wypiciu całej szklanki soku na raz ale fakt na dzien mu zakładam te gorsze pampki pomaranczowe :tak: i one sa do niczego! Koncze ta paczke i ich wiecej nie kupie... nie wiem jak moja kolezanka moze na nich cały czas leciec...

sawi dwa tygodnie? wspóczuje! A ja mam zazwyczaj bardzo obfite pierwsze dni @ ale ostania to było dosłownie plamienie... ale zwalam na przeziebienie hehe

Olo bawi sie kredkami :baffled:

reklama
Witajcie!
Dzisiaj chroniczny brak czasu, bardzo chroniczny!
Po spotkaniu ze stylistka musze sie odfarbowac. Masakra jakas! Z robilam z siebie Zimę, a Latem jestem i mam jasne wlosy. Moja cera nie pasuje do wlosow. Ot tak sie urzadzilam!
Pa

Do góry