reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Fanta - hehehe niezle, niezle!
To chyba jesienia jezdes! Ja nie ekspert, ale z tego co sie wczoraj dowiedzialam to raczej tak!
Raczej na pewno ;-).
Miałam nic nie robić, a odkurzyłam, wstawiłam pranie, wyszorowałam calutką kuchnie, tylko jakoś prasowanie omijam. Czekam, aż młody mi przyśnie, to się vitem nasmaruje :-D.

reklama
Moj juz wstał:tak: Nie daje mu spac dłuzej jak do 14 bo wieczorem mam problem zeby go spac połozyc! Wiec od 14 zaczynam sie głosniej zachowywac i Olo zaraz sie budzi.
fanta niezle! hehe Olo puki co nie ma dostepu do mazaków:no: boje sie o sciany i ubarania... podłoge...
Ja wstawiłam parnie, zrobiłam parnie reczne, wyrzuciłam smieci, zanosłam rzeczy do piwnicy, pozmywałam naczynia ale jeszcze musze dokonczyc... poplotkowałam z sasiadka:-D Oskrobałam ziemniaczki:-D I ide dalej do kuchni:laugh2:

Acha zapisałam Olka do kardiologa bardzo dobrego na srode 4 lipca! Prawdziwy wyczyn bo na nfz! Ha! Jak dobrze miec znajomosci:-D

hej
my dopiero wróciliśmy ja padam na twarz...
U nas ciepełko super!!!!
Mały latał z koleżanka super było:-Dnawet jechał w jej wózku:-D coś mu sie przypomniało:-D oczywiście robił małe afery ale ok było:tak:
Co do typu urody to ja jestem bardziej zima ale co do koloru włosów to ja już miałam prawie wszystko i w blondzie mi najlepiej tak dla mnie:-)

Różyczk@, no nie ma to jak znajomości. Ja mam do kario na sierpień :dry:. Młody wstanie, to akurat T wróci i go wymęczy :-D albo zanudzi ;-). Więc znając życie pośpi mi jeszcze z pół godzinki góra.
Aguska, zazdroszczę pogody. U mnie 15 stopni i pochmurno ale nie wieje :tak:. Babcia do mnie dzwoniła i w m-je 26 stopni. Matko ja chcę nad morze :laugh2::laugh2::-p. Ty zima? :szok: nie wierzę :happy:

O 12 miałam tą biopsję - bez znieczulenia, było ok, lekkie ukłucie - nic strasznego - rekompensowała wszelkie niedogodności śliczna buźka młodego lekarza :rofl2: Niestety ból się zaczął jak kazał uciskać. I przez godzinę wzrastał geometrycznie. Nie mogę przełykać, miałam spore problemy z mówieniem i ciągle nie mogę za bardzo ruszać łepetyną bo mi się obrzęk zrobił w miejscu nakłucia. Więc sam zabieg bezbolesny - ale po nim jest tragedia :zawstydzona/y: Idę zaraz się znowu położyć.

A odnośnie cen to u mnie kalafior taki potężny za 2,50zł a bób za 5 zł za woreczek. Znowu pewnie będę musiała ojcu zawieźć warzyw do Warszawy i jabłek bo w Wawie ceny to paranoja.

Sol to dobrze że już po wszystkim;-)
Ja z Bartkiem zaraz wybieram sie na zakupy trzeba kupić na jutro parę rzeczy a potem sie spakujemy:-)
Fajnie by było gdyby szybciej zasnął ...ale zobaczymy

reklama
Sol, kochana 3maj się jutro już będzie lepiej :tak:, nocka może być nie fajna. Ketanol masz? To jest najmocniejsza przeciwbólówka więc pomoże. W sz-nie też ceny paranoidalne :-(.
Aguska, też się będę zbierała na jakieś zakupy.
U mnie wyszło słonko <łał :-D>, chłop wrócił z pracy, zabarykadował się w drugim pokoju i się uczy, bo jutro ma jakiś mega ważny egzamin :eek:.

Do góry