reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Najlepiej kazać tatusiowi aby sam zajmował się dzieciakiem pare dni. W tedy napewno zobaczy jaka to jest ciężka harówa przy małym dziecku i już nie będzie nam wypominać że "nic nie robimy"

Głowa mnie boli i padam.
Zaraz zbieram się i ide na warsztat ze stylistką. Nie chce mi sie, lecz za niego nieco zabulilam, wiec musze.
Jakos ostatnio Nie chce u mnie dominuje.
Gdzie moja aktywność?
Zumba poczeka ten tydzien, a potem zobaczymy!
Artykuł o koleżance, która uczy nas fotografii!
http://www.mmtorun.pl/artykul/fotomatki-torun

Ostatnia edycja:
Nogi mi w d....w pooślaadki wchodzą he he( Ani mru mru się kłania)
Ale spacer zaliczony, owoce zakupione i starszak odebrany:tak:.

Różyczko, to zależy na czym Ci zależy he he. Czy chcesz ją dla liści, czy dla kwiatów. Jeśli dla kwiatów to zdecydowanie polecam Multiflorę, to to zakwitnąć potrafi nawet będąc jeszcze we wodzie:-D! Tylko ona nie wygląda jak typowa hoja, ot liście zwykłe rosnące do góry. Jeśli oprócz kwiatów interesuje Cię żeby mieć fajne liście, to polecam popularną carnosę, carnosę variegatę lub tricolorkę, albo zwykłą australis. Potrafi szybko przyrastać a do tego lubi kwitnąć. To są rośliny które potrafią zrobić się duże.

Z kolei malutkie i dość bezproblemowe są hoja bella albo Mathilde.

krolcia jestes niezastapiona! Jeszcze mogła bys mi polecic sprzedawce na allegro? Wiem ze kiedys pisałas...

Pojedlismy malinek... :-)
To ja zmykam na drugi spacer bo u nas piekne słonce i nawet ciepło sie zrobiło:-D

Różyczko jest sprzedawca ...pixar...coś tam. Poszukam to wkleję. Bardzo dobry i rzetelny sprzedawca. Tylko nie wiem czy będzie miał duży wybór w hojkach.

znalazłam, to pixar22.

Ale popatrz też więcej na allegro. Szukaj dorosłych roślin a nie ciętych kawałków, bo tu ludzie potrafią robić mega przekręty.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry