reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To i ja zdam relację z pogody, bo aż głupio tak o sobie tylko pisać. :-p :-D:-D:-D:-D:-D

Wieje bardzo,jest zimno, aczkolwiek z za chmur słoneczko od czasu do czasu wychodzi . :tak::-D

Skończyłam pastelowe króliki.

Zobacz załącznik 478449

Aaaaa, tak mi się przypomniało, jak któraś z was pisała, że jej chłop po pracy przychodzi i śpi. Odpisałam , że mój też tak ma. Ale dziś zamierzam wypróbować ten patent. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

HAAAAAA.jpg

reklama
Różyczka ale słodziak:-Djaki śliczny

A do mnie przed chwila ktoś wali do drzwi otwieram a tam jakaś cygana z torba:szok:coś do mnie powiedziała nie zrozumiałam i mówie nie dziękuje(bo zazwyczaj coś chca sprzedać) a ona do mnie że nie ma rodziców:-D:-D:-Dmyślała że jestem nastolatka:-D:-D:-Dto ja że nie i zamknęłam drzwi:-p:-D

reklama
Do góry