reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Fanta widziałam, widziałam! Ale śliczny! Szkoda tamtego, ale ten ma jeszcze piękniejszy pysio.:tak::-D

Jak się dobudzę , to wam napiszę jaka u nas pogoda. :-D

Lecę się ogarnąć, bo muszę do sklepu lecieć. :tak:

Dzięki Justyś. Tam wrzuciłam też dla porównania zdjęcie obydwu, tamten Edek z pogryzionym ogonkiem i Edzik :-D. Zobaczymy co z niego wyrośnie i czy da się go tak szybko oswoić <na co cichutko liczę ;-)>. To jak się już obudzisz i dojdziesz do siebie to znaj relacje pogodowe :rofl2::laugh2:

fanta widziałam widziałam:tak:słodki pysio i te oczka:tak: Nie ma sparwy kochana powiedz tylko kiedy:laugh2:

Olo dokucza... zmykam... tylko jak sie ubrać....:sorry2: aguska wymysliłas juz?

I przypomniało mi sie ze P. w piatek ma imieniny... i musze cos wymyslec... hmmm:confused:

Hej!
U nas slonecznie, choc zimno.
Kurde musze wywolac w koncu fotki z tego roku, bo tak systematycznie co roku wywoluje.
Chce je najpierw obrobić, a to troche czasu zejdzie.

My juz po spacerku:tak:
Olo zjadł zupke i spi:-D
aguska my tez w kurtkach wyszlismy i ja momentami marzłam:baffled: ale momentami tak przypiekało słoneczko ze było goraco... dziwna ta pogoda ale nawet było przyjemnie wiec jesli nie bedzie padac to po południu tez sie wybierzemy najakis spacerek:tak:

krolcia fajna póleczka:tak: nawet nie pytam ile masz kwiatów w domu:-p

reklama
Do góry