reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aga może czekoladę przekąś. Odpalam gg, jakby co wal jak w dym. ;-)

Lena po ile u was bób?

Karolcia ooo jaaa , ile tych odmian. :szok:

Co to ja miałam? Ooooo nieee, już 19.22 :szok: .Zdążyłam uszyć królika i myślałam, że z wami posiedzę. :baffled:
Ale zaraz , zaraz.... czy to nie dziś jest tak ważny mecz? :-D Będę wieczorem. ;-)

reklama
Aga może czekoladę przekąś. Odpalam gg, jakby co wal jak w dym. ;-)

Lena po ile u was bób?

Karolcia ooo jaaa , ile tych odmian. :szok:

Co to ja miałam? Ooooo nieee, już 19.22 :szok: .Zdążyłam uszyć królika i myślałam, że z wami posiedzę. :baffled:
Ale zaraz , zaraz.... czy to nie dziś jest tak ważny mecz? :-D Będę wieczorem. ;-)
Po 4,50 w poniedziałek był po 5,90

a po ile kalafior u mas po 3 ale mega duzy!

A tutaj kilka wspomnien z urodzinek:)Impreza była MEGA udana!Tort mojej roboty;)

obraz 231.jpgobraz 240.jpgobraz 253.jpg

Oooo jak taniooo. :szok: U nas też ok. 10 zł. :tak:Kalafior 3,50 zł. :tak: Na fasolkę żółtą mam chęć, ale tej ceny wahają się od 12 zł- 6 zł ( za 6 zł ostatnio w realu widziałam :tak: ) . Papryka w realu po 13 zł, a w biedronie ok. 10 zł. :tak: Za cztery sztuki zapłaciłam 10 zł. :dry: Lecza mi się zachciało. :oo2:

Hejka;-)
Ładny dzień dzisiaj.:-D
U nas też drogo. Bób po 12 zł. Ale nie będę nad tym płakać bo nie lubię bobu:no: bleeeee, czasem kupuję pół kg bo mąż lubi.

Rozkręca się @ i brzuch mnie ćmiiiiiiiii:baffled: a dziś jeszcze na zabieg muszę jechać. Ciekawe czy to już ostatni będzie.

Miłego dnia dziewczyny!

reklama
Karolcia łączę się z Tobą w tym bólu , ćmieniu. ;-)Trzym się na zabiegu!

Na jakiego grzyba ja tak wcześnie zrywam się z łóżka, jak moje dzieci smacznie sobie jeszcze śpią? :eek: No nie mogę dłużej jak do 8 spać. :confused2:

Do góry