reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam!
I u nas dzis nieco chłodniej i deszczowo... I dobrze bo musze truskawki zrobic i moje pomidorki przesadzic. Na 14.30 do pediatry- ciekawe co powie na wyniki Olka.... wyszły tak se:-(

lena Sto lat dla córeczki!!!!!!!!!!

Bodzia nie smutaj sie! Wszystkiego dobrego i duuuuuuuuuuuzo odpoczynku!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczynki my zrobiłyśmy sobie urodzinowe śniadanko przyjechała na chwilkę chrzestna z chrzestnym wypilismy kawkę i siedzimy ja na 12 ide zobaczyc do nowej pracy:)Być moze bede miała fajna prace za nawet fajne pieniadze!ale nic nie piszę więcej bo nie chce zapeszac!

Witam poniedziałkowo :blink:
Kawkę sobie siorbię i zastanawiam się nad tym co mam do zrobienia. Dobrze, że pogody nie ma bo by mi się zapewne nie chciało :-D;-). Zresztą nie za wiele mi się chce... :-p
Lena, wszystkiego najlepszego dla Gai! STO LAT!
Bodzinka, dla Ciebie kochana również wszystkiego najlepszego. Spełnienia marzeń i świętego spokoju ;-) :* :-):-).

Hej. :-)

Czy Wasze dzieciaki jedzą już rzodkiewkę??
Moja tak, ale nie smakuje jej :no: , mówi , że pieczące. :tak:

Na 14.30 do pediatry- ciekawe co powie na wyniki Olka.... wyszły tak se:-(
Anemie podejrzewasz?

Lenka wszystkiego najlepszego dla Gai.
Bodzia 100 lat!

A my dopiero co wstaliśmy. :sorry2:
Po czterech dniach nieobecności mam dziś w domu kupę roboty. :baffled:
Chłop w pracy, dzieci rozpoczęły wakacje. Julia tylko musi pójść chociażby jutro, bo będzie mówiła wierszyk na koniec roku.:tak:
O i tyle, co u nas. ;-)

Witam się laski.

Od razu z góry przepraszam że nie odzywałam się,

od czwartku coś mi neta muliło,czy jaki czort.
Kilka razy wywaliło mnie z forum ,jak chciałam pisać posta
to mi zamykało stronę
797653.gif

W zeszłym tygodniu u nas upały były okropne,na hali w pracy miałam 38 stopni.
Była taka patelnia że szok,a na dodatek mamy w dachu okna,takie duże.
Dobrze ze chociaż teraz porobili na nich takie rolety,bo inaczej udusiłybyśmy się,
bo by słońce świeciło centralnie na nas.
Dziś w nocy bardzo lało ,i wiał ogromny wiatr,a on rana słoneczko:)

Ale jest już chłodniej,więc w robocie będzie spoko.
393845.gif

W sobotę byłam ze szwagrem na wsi,po jego panne,bo była na zbiorach truskawek.
Wzięliśmy ze sobą Emilka,dziewczyny myślałam że z niego padnę ze śmiechu.
Nie ukrywam moje młodsze dziecko to typowy blokers,co świnkę i krowę to widzi w tv,lub książce,
bo koło nas tego nie ma,a w rodzinie na wsi nie mają zwierząt.
Jak zobaczył takie gęsi,to wołał że to łabędzie
165394.gif
165394.gif
,
widział małe kurki,świnkę,kaczki.
Latał z taką małą Adusią,ale się uwariowali,latali na pole truskawek .
Ale miał frajdę.
Pojechaliśmy po 18,a w domu byliśmy dopiero po 22.
I najlepsze że Emil wcale nie chciał wracać.
165394.gif

Wczoraj po obiedzie ,m.z Emilem usnęli,to ja z Maciusiem rowerami pojechaliśmy nad wodę.
Maciuś się potaplach,popluskał się,ja niestety nie bo wczoraj @ przylazła,i nie miałam ochoty.

A dziś już szara rzeczywistość,m.z Maciusiem już poza domem,
Emilo wstał niedawno,je śniadanko,i bajkę ogląda.
Pranko wstawiłam,naczynia pomyłam,i z kawusią zasiadłam na serducha,
w końcu mnie nie wywala,jak na razie.
393845.gif

Muszę poczytać co u Was słychać.

Buziaki i miłego dnia.

Justa aguska hemoglobine ma dobra:tak: wcale nie panikuje:-p poprostu sie martwie hehe wysokie ob mu wyszło wiec pewnie jeszcze jakas infekcja jest w organizmie, poza tym ma niskie płytki krwi i wysokie limfocyty- nie wiem co to oznacza i sie troszke martwie. Ale po wizycie napisze koniecznie co powie pediatra:tak:

fanta tez mam lenia....:sorry2: juz godzine zmarnowałam na neta:baffled:

cześć mamuśki
ja tym razem nie z kawką a z kaszką "mleczny start" :-D
moje maluszki sprawują się dobrze ale za oknem deszcz i wiatr i kiedy będzie to ciepło by dziecko odpieluchowywać
  • laugh.gif

...

Justa aguska hemoglobine ma dobra:tak: wcale nie panikuje:-p poprostu sie martwie hehe wysokie ob mu wyszło wiec pewnie jeszcze jakas infekcja jest w organizmie, poza tym ma niskie płytki krwi i wysokie limfocyty- nie wiem co to oznacza i sie troszke martwie. Ale po wizycie napisze koniecznie co powie pediatra:tak:

fanta tez mam lenia....:sorry2: juz godzine zmarnowałam na neta:baffled:

Kochana to tez moze byc przez zęby!

reklama
Różyczk@, oby Olowi nic poważnego nie dolegało. Zresztą pójdziesz do lekarza, to się dowiesz. Nie gdybaj, i nie panikuj :tak:. Dobrze, będzie :-). Daj znać co i jak już będziesz po.
Asiulka, to dobrze, że Cię nie wywalą :-D. Miłego nadrabiania i wpadaj w każdej wolnej chwili ;-).
Wrublik, smacznej kaszki :-D. No wiedzę że zdrowe nawyki żywieniowe zaczęłaś wprowadzać :-D:-D:-D.Wysypiasz się w miarę? Dobrze, że dzieciaczki dobrze się sprawują ;-).

Do góry