reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nie mam juz siły dziewczyny :-( Ciągle mam takie poczucie, że za mało wykorzystuje pogode, bo może zaraz będzie padać...Bo to już lipiec prawie i zaraz się ciepłp skończy :-( A nie mam siły chodzic z nimi na długie spacery....Jestem taka wymęczona....Tyle mam planów i boje się, że nie dam rady ich zrealizować...

reklama
I ja wpadam dziś byliśmy na długim spacerku potem jeszcze na jednym a teraz czekamy na zapiekanke bo się piecze w piekarniku:-);-) a zrobiłam taka wszystko co mam to dodam:-D
miłego wieczorku wpadam do was rano na kawe;-):-)

hej,hej

no i po weekendzie

my wczoraj pojechaliśmy do wawki
pospacerowaliśmy w parku Moczydło
EMilkę zaprowadzilismy do sali zabaw,wyszalała sie
a my w tym czasie na zakupy skoczyliśmy

a dziś w ogrodzie leniuszkowaliśmy

I po.
Witam
Zasiadam z kawką.;-)
I znowu pochmurno i kropi. W nocy ulewa niesamowita. Ech łudzę się, że skoro teraz jest tak brzydko to wrzesień będzie ładny, jak my nad morzem będziemy się byczyć.:tak:

Pranie się robi, mam górę prasowania ale chyba najpierw ucieknę z Basią na spacer..Zaplanowałam dzisiaj na II śniadanie kanapeczki buźki...Tylko muszę jakieś pieczywo kupić i jajka..

Czy Wasze dzieciaki jedzą już rzodkiewkę??

Ola mój jak mu sie chce to zje:-D
Krolcia to przekichana ta pogoda u nas też w nocy lało za to teraz okropnie wieje:sorry2:

To i ja sie witam z poranna kawa my z małym od nie dawna dłużej śpimy bo Bartek teraz chodzi spać 21-21,30 to śpi do 8-8,30:-D
Mój z rana wyjechał więc znowu sami....

Lena STO LAT DLA GAIZobacz załącznik 477633

Bodzia Sto Lat

Ostatnia edycja:
reklama
O tak, i u nas zawierucha!
My jak zwykle pobudka o 6. Znaczy ja, chłopaki pół godziny później, ale jeszcze tylko 4 dni a potem błogie spanie ile dusza zapragnie. Mati będzie miał miesiąc wakacji, więc nie będzie trzeba z rana się zrywać.

Lena sto lat dla córuni!
Pochwal się jak udały się urodzinki. Co mała dostała, zadowolona była?

Bodzia i tu też napiszę:
Wszystkiego naj:-D:tak: !!!!

He he

Do góry