Nie mam juz siły dziewczyny :-( Ciągle mam takie poczucie, że za mało wykorzystuje pogode, bo może zaraz będzie padać...Bo to już lipiec prawie i zaraz się ciepłp skończy :-( A nie mam siły chodzic z nimi na długie spacery....Jestem taka wymęczona....Tyle mam planów i boje się, że nie dam rady ich zrealizować...
reklama
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Cześć wpadam się przywitać!
U nas , no cóż smutaśno. Jutro zajrzę.
Miłego dnia!
U nas , no cóż smutaśno. Jutro zajrzę.
Miłego dnia!
aguska2017
Fanka BB :)
I ja wpadam dziś byliśmy na długim spacerku potem jeszcze na jednym a teraz czekamy na zapiekanke bo się piecze w piekarniku:-);-) a zrobiłam taka wszystko co mam to dodam
miłego wieczorku wpadam do was rano na kawe;-):-)
miłego wieczorku wpadam do was rano na kawe;-):-)
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
aguska - smacznego!
sawi
szczęśliwa żona i mama
hej,hej
no i po weekendzie
my wczoraj pojechaliśmy do wawki
pospacerowaliśmy w parku Moczydło
EMilkę zaprowadzilismy do sali zabaw,wyszalała sie
a my w tym czasie na zakupy skoczyliśmy
a dziś w ogrodzie leniuszkowaliśmy
no i po weekendzie
my wczoraj pojechaliśmy do wawki
pospacerowaliśmy w parku Moczydło
EMilkę zaprowadzilismy do sali zabaw,wyszalała sie
a my w tym czasie na zakupy skoczyliśmy
a dziś w ogrodzie leniuszkowaliśmy
krolcia
I po.
Witam
Zasiadam z kawką.;-)
I znowu pochmurno i kropi. W nocy ulewa niesamowita. Ech łudzę się, że skoro teraz jest tak brzydko to wrzesień będzie ładny, jak my nad morzem będziemy się byczyć.
Witam
Zasiadam z kawką.;-)
I znowu pochmurno i kropi. W nocy ulewa niesamowita. Ech łudzę się, że skoro teraz jest tak brzydko to wrzesień będzie ładny, jak my nad morzem będziemy się byczyć.
Pranie się robi, mam górę prasowania ale chyba najpierw ucieknę z Basią na spacer..Zaplanowałam dzisiaj na II śniadanie kanapeczki buźki...Tylko muszę jakieś pieczywo kupić i jajka..
Czy Wasze dzieciaki jedzą już rzodkiewkę??
Czy Wasze dzieciaki jedzą już rzodkiewkę??
aguska2017
Ola mój jak mu sie chce to zje
Krolcia to przekichana ta pogoda u nas też w nocy lało za to teraz okropnie wieje
To i ja sie witam z poranna kawa my z małym od nie dawna dłużej śpimy bo Bartek teraz chodzi spać 21-21,30 to śpi do 8-8,30
Mój z rana wyjechał więc znowu sami....
Lena STO LAT DLA GAIZobacz załącznik 477633
Bodzia Sto Lat
Krolcia to przekichana ta pogoda u nas też w nocy lało za to teraz okropnie wieje
To i ja sie witam z poranna kawa my z małym od nie dawna dłużej śpimy bo Bartek teraz chodzi spać 21-21,30 to śpi do 8-8,30
Mój z rana wyjechał więc znowu sami....
Lena STO LAT DLA GAIZobacz załącznik 477633
Bodzia Sto Lat
Ostatnia edycja:
reklama
krolcia
O tak, i u nas zawierucha!
My jak zwykle pobudka o 6. Znaczy ja, chłopaki pół godziny później, ale jeszcze tylko 4 dni a potem błogie spanie ile dusza zapragnie. Mati będzie miał miesiąc wakacji, więc nie będzie trzeba z rana się zrywać.
Lena sto lat dla córuni!
Pochwal się jak udały się urodzinki. Co mała dostała, zadowolona była?
Bodzia i tu też napiszę:
Wszystkiego naj !!!!
He he
My jak zwykle pobudka o 6. Znaczy ja, chłopaki pół godziny później, ale jeszcze tylko 4 dni a potem błogie spanie ile dusza zapragnie. Mati będzie miał miesiąc wakacji, więc nie będzie trzeba z rana się zrywać.
Lena sto lat dla córuni!
Pochwal się jak udały się urodzinki. Co mała dostała, zadowolona była?
Bodzia i tu też napiszę:
Wszystkiego naj !!!!
He he
Podziel się: