reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny ja nie mam zdolności kulinarnych i średnio lubie kuchnie :-p Więc jak mnie cos wyjdzie to wyjdzie KAZDEMU.
Laski czy któras wie jak ja moge słowow zamienić w linka??? Że jak w nie klikne to sie otworzy blog???

reklama
Ja łączę sie w bólu i też nie kocham kuchni!:-D:tak:
Bodzinka - wszechstronny zdolniach z Ciebie!!!:-D
Fanta - u nas kropilo, ale pojezdzilismy sobie na rowerze. Z cukru nie jestem, wiec zyje!:-DSupre spacerek!

Rozyczka - Ty tam za duzo nie czytaj, bo sie doczytasz!:-D

Bodzia piszesz dany wyraz a potem zaznaczasz go całego i klikasz w kule ziemską z tą przewróconą ósemką, tam w linię wklejasz adres w który ma Cię przerzucić.
Np tutaj jest moje ulubione forum roślinkowe:-)

Mam nadzieję, że pomogłam:tak:

Witajcie.
Nie mam czasu na poczytanie ,ale o Was pamiętam.

A u nas się dzieje -oj dzieje.
W tatą sobotę Karolcia się przekręciła z brzuszka na plecki :-):-)
Teraz robi to już z prędkością światła :-D:-D:-D
Chciałam filmik wrzucić ,bo zdążyłam to nagrać za którymś razem ,ale nie chce mi się wysłać z telefonu... :crazy::crazy:
Od kilku dni jak ją trzymam na rękach to rwie się do siadu :szok::szok::szok:
Jest naprawdę bardzo silna :tak::tak:

Od czwartku jemy już jabłuszko i jabłuszko z winogronami w słoiczku .;-):-p:-p
Małej bardzo smakuje i wręcz je pochłania.:-D:-D:-D
Na razie po pół słoiczka na 1 raz. :rofl2:

Od poniedziałku wprowadzam jej marchewkę ,a niech je i rośnie .

I muszę się koniecznie pochwalić moją młodą .
Klaudia wczoraj odebrała wyniki z egzaminu na koniec gimnazjum.
Jako matka pękam z dumy !!!!

polski 100%
matematyka 100 %
angielski podstawowy 95 %
angielski rozszerzony 95%
historia 94%
przyroda 92 %
a średnia na koniec szkoły będzie miała powyżej 5 :szok::-D:-D:-D

Siedzę i ryczę ze szczęścia od wczoraj.
Po prostu nie wierzę ,że przy tak trudnej sytuacji życiowej jaką mieliśmy ,młoda była w stanie osiągnąć takie wyniki.!!!! :szok::szok::-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej;-)
U nas leniwa sobota, ugotowalam i posprzatalam, pozniej bylam z malym za raczke w biedronce bo mamy blisko a w wozku nie chce jezdzic. Jutro w koncu wraca Ł, pomoze przy malym:-D
As, brawa dla Karolinki, silna dziewczynka:tak: A czemu dajesz juz deserki? nie za wczesnie?wszedzie mowia ze dzieci na mm od 4 mies a karmione piersia nawet po 6.

Do góry