reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny ja nie mam zdolności kulinarnych i średnio lubie kuchnie :-p Więc jak mnie cos wyjdzie to wyjdzie KAZDEMU.
Laski czy któras wie jak ja moge słowow zamienić w linka??? Że jak w nie klikne to sie otworzy blog???

reklama
Ja łączę sie w bólu i też nie kocham kuchni!:-D:tak:
Bodzinka - wszechstronny zdolniach z Ciebie!!!:-D
Fanta - u nas kropilo, ale pojezdzilismy sobie na rowerze. Z cukru nie jestem, wiec zyje!:-DSupre spacerek!

Rozyczka - Ty tam za duzo nie czytaj, bo sie doczytasz!:-D

Bodzia piszesz dany wyraz a potem zaznaczasz go całego i klikasz w kule ziemską z tą przewróconą ósemką, tam w linię wklejasz adres w który ma Cię przerzucić.
Np tutaj jest moje ulubione forum roślinkowe:-)

Mam nadzieję, że pomogłam:tak:

Witajcie.
Nie mam czasu na poczytanie ,ale o Was pamiętam.

A u nas się dzieje -oj dzieje.
W tatą sobotę Karolcia się przekręciła z brzuszka na plecki :-):-)
Teraz robi to już z prędkością światła :-D:-D:-D
Chciałam filmik wrzucić ,bo zdążyłam to nagrać za którymś razem ,ale nie chce mi się wysłać z telefonu... :crazy::crazy:
Od kilku dni jak ją trzymam na rękach to rwie się do siadu :szok::szok::szok:
Jest naprawdę bardzo silna :tak::tak:

Od czwartku jemy już jabłuszko i jabłuszko z winogronami w słoiczku .;-):-p:-p
Małej bardzo smakuje i wręcz je pochłania.:-D:-D:-D
Na razie po pół słoiczka na 1 raz. :rofl2:

Od poniedziałku wprowadzam jej marchewkę ,a niech je i rośnie .

I muszę się koniecznie pochwalić moją młodą .
Klaudia wczoraj odebrała wyniki z egzaminu na koniec gimnazjum.
Jako matka pękam z dumy !!!!

polski 100%
matematyka 100 %
angielski podstawowy 95 %
angielski rozszerzony 95%
historia 94%
przyroda 92 %
a średnia na koniec szkoły będzie miała powyżej 5 :szok::-D:-D:-D

Siedzę i ryczę ze szczęścia od wczoraj.
Po prostu nie wierzę ,że przy tak trudnej sytuacji życiowej jaką mieliśmy ,młoda była w stanie osiągnąć takie wyniki.!!!! :szok::szok::-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej;-)
U nas leniwa sobota, ugotowalam i posprzatalam, pozniej bylam z malym za raczke w biedronce bo mamy blisko a w wozku nie chce jezdzic. Jutro w koncu wraca Ł, pomoze przy malym:-D
As, brawa dla Karolinki, silna dziewczynka:tak: A czemu dajesz juz deserki? nie za wczesnie?wszedzie mowia ze dzieci na mm od 4 mies a karmione piersia nawet po 6.

Do góry