reklama
aguska2017
Fanka BB :)
Anula no jak mój Bartuś był taki jak twój Bartuś jak to fajnie brzmiteż duuuużo krzyczał mówił mama ,tata, baba a później jakoś tak ciężko mu szłó z tym mówieniem oczywiście coś tam powiedział tak lub nie ale bardziej po swojemu...
Jakoś małomówny był za to teraz?gada po swojemu już w ogóle na maksa no i zaczyna już po naszemu z czego bardzo się ciesze bo obawiałam się że logopeda jednak będzie potrzebny.A tu niespodzianka jednak chyba nie będzie:-)
Kurcze oglądam mecz i czesi wygrywaja ale lipa:-(
Jakoś małomówny był za to teraz?gada po swojemu już w ogóle na maksa no i zaczyna już po naszemu z czego bardzo się ciesze bo obawiałam się że logopeda jednak będzie potrzebny.A tu niespodzianka jednak chyba nie będzie:-)
Kurcze oglądam mecz i czesi wygrywaja ale lipa:-(
Anula1989
Aguska, Bartek ma jeszcze czas;-)sasiadki mala ma 2l 8 mies i ciezko sie z nia dogadac mowi tylko podstawowe slowka. Moj mowi tata, kaka, baba, ej tii, kak, gunga gunga, baba i gdy jest zle mama poza tym ciagle cos sobie opowiadaa najbardziej lubi gadac do fotela albo firanki
Lena, jak cos sa u siebie nie musza nidzie jezdzicmnie euro nie kreci w sumie obojetn mi to. A Ł kazdy mecz oglada, z reszta on i bez tego ciagle ogladal a to liga mistrzow a to europejska. Teraz jest w barze i dobrze przynajmniej mog obejrzec film
Lena, jak cos sa u siebie nie musza nidzie jezdzicmnie euro nie kreci w sumie obojetn mi to. A Ł kazdy mecz oglada, z reszta on i bez tego ciagle ogladal a to liga mistrzow a to europejska. Teraz jest w barze i dobrze przynajmniej mog obejrzec film
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
aguska - co do MOJE to u nas ciagle jest mama Ciacia, tata Ciacia itd.
tez jakos litearcko nie gada i jakos nie martwie sie. Taka to uroda naszych synkow.
Samochod zesputy, wiec jutro w chalupie siedzimy. Buuuu....
Dobranoc!!!
tez jakos litearcko nie gada i jakos nie martwie sie. Taka to uroda naszych synkow.
Samochod zesputy, wiec jutro w chalupie siedzimy. Buuuu....
Dobranoc!!!
Anula1989
Dzien dobry;-)
Maly wstal jak zawsze o 5, w nocy wkurzylam si na Ł wrocil o polnocy z meczu zly z powodu przgranej i tak sie krecil po mieszkaniu ze obudzil mi malego a sam poszedl spaca ja usupialam, poznij o 3 maly wstal jesc, ledwo zyje...
Maly wstal jak zawsze o 5, w nocy wkurzylam si na Ł wrocil o polnocy z meczu zly z powodu przgranej i tak sie krecil po mieszkaniu ze obudzil mi malego a sam poszedl spaca ja usupialam, poznij o 3 maly wstal jesc, ledwo zyje...
Ostatnia edycja:
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
Miłego dnia babulce.
Szykujemy się i w drogę.
Kierunek Bałtów.
Pogoda cudna,żal w domu siedzieć.
Szykujemy się i w drogę.
Kierunek Bałtów.
Pogoda cudna,żal w domu siedzieć.
aguska2017
Asiulka udanego dnia
Asienka wiem że każde dziecko po swojemu ale on długo nie mówił nowych słów na szczęście teraz zaczął
Anula współczuje nocki oby chociaż Bartuś w dzień był grzeczny;-)to jak będzie miał drzemkę niech twój m robi obiad za ciebie;-)
A u nas rano popadało ale teraz już słonko wychodzi:-) jakiś większych planów na dziś nie mamy
Asienka wiem że każde dziecko po swojemu ale on długo nie mówił nowych słów na szczęście teraz zaczął
Anula współczuje nocki oby chociaż Bartuś w dzień był grzeczny;-)to jak będzie miał drzemkę niech twój m robi obiad za ciebie;-)
A u nas rano popadało ale teraz już słonko wychodzi:-) jakiś większych planów na dziś nie mamy
reklama
krolcia
Hejka
Melduję się tylko i zmykam.
Mam nadzieje, że nadrobię jak już m pojedzie do pracy.
Melduję się tylko i zmykam.
Mam nadzieje, że nadrobię jak już m pojedzie do pracy.
Podziel się: