reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aguska tylko czekac az maly zacznie mowic;-)moj calmi dniami gada po swojemu a jk krzyczy na Ł
Sawi, nie dzieci tylko dziecko;-)niestety maly wstaje o 5 nawet gdy spal od 22 i tak pobuka byla tak wczesna:dry:

reklama
Polska biało czerwoni:)
images

Anula no jak mój Bartuś był taki jak twój Bartuś:-D jak to fajnie brzmi:-Dteż duuuużo krzyczał mówił mama ,tata, baba a później jakoś tak ciężko mu szłó z tym mówieniem oczywiście coś tam powiedział tak lub nie ale bardziej po swojemu...
Jakoś małomówny był za to teraz?gada po swojemu już w ogóle na maksa no i zaczyna już po naszemu z czego bardzo się ciesze bo obawiałam się że logopeda jednak będzie potrzebny.A tu niespodzianka jednak chyba nie będzie:-)
Kurcze oglądam mecz i czesi wygrywaja ale lipa:-(

Aguska, Bartek ma jeszcze czas;-)sasiadki mala ma 2l 8 mies i ciezko sie z nia dogadac mowi tylko podstawowe slowka. Moj mowi tata, kaka, baba, ej tii, kak, gunga gunga, baba i gdy jest zle mama poza tym ciagle cos sobie opowiada:-Da najbardziej lubi gadac do fotela albo firanki:-D
Lena, jak cos sa u siebie nie musza nidzie jezdzic:-Dmnie euro nie kreci w sumie obojetn mi to. A Ł kazdy mecz oglada, z reszta on i bez tego ciagle ogladal a to liga mistrzow a to europejska. Teraz jest w barze i dobrze przynajmniej mog obejrzec film

aguska - co do MOJE to u nas ciagle jest mama Ciacia, tata Ciacia itd.
tez jakos litearcko nie gada i jakos nie martwie sie. Taka to uroda naszych synkow.
Samochod zesputy, wiec jutro w chalupie siedzimy. Buuuu....
Dobranoc!!!

Dzien dobry;-)
Maly wstal jak zawsze o 5, w nocy wkurzylam si na Ł wrocil o polnocy z meczu zly z powodu przgranej i tak sie krecil po mieszkaniu ze obudzil mi malego a sam poszedl spac:wściekła/y:a ja usupialam, poznij o 3 maly wstal jesc, ledwo zyje...

Ostatnia edycja:
Asiulka udanego dnia
Asienka wiem że każde dziecko po swojemu ale on długo nie mówił nowych słów na szczęście teraz zaczął:tak::tak::tak:
Anula współczuje nocki oby chociaż Bartuś w dzień był grzeczny;-)to jak będzie miał drzemkę niech twój m robi obiad za ciebie;-)

A u nas rano popadało ale teraz już słonko wychodzi:-) jakiś większych planów na dziś nie mamy

reklama
Do góry