reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Beata no co ty!!!!!!!!a śpi Ci w dzień?o której wstaje
oczywiście Bartek nadal nie śpi a mi nerwy już puszczają....
Nina witaj rozgość sie my tu Cię wszystkie zrozumiemy jak najbardziej;-)

reklama
Nina witaj :-)
Aguska mój już prawie od dwóch lat nie śpi w dzień a gdzie tam :sorry2: a wstaje jak idzie do przedszkola to o 8 a tak to zazwyczaj do 9 śpi :tak: teraz czeka aż mu bajkę ściągnę bo inna nie wchodzi :sorry: dobrze że bajka 80 minut leci więc obejrzy i pójdzie spać :-)

To ja Ci współczuje a Kubuś to do śpiochów raczej nie należy ale mój Bartek też właśnie w dzień nie śpi wstaje teraz około 7-8 i idzie spać o 21:sorry: a ja z nim specjalnie dużo chodzę żeby mi sie wymęczył ale niestety to nic nie daję:sorry:
Dopiero co usnął więc ja idę otworzyć sobie redsa i odpocząć
miłego wieczoru

Odebrałam Maciusia 15 minut temu.
Wrócił cały szczęśliwy,opowiadał wszystko na raz:)
393845.gif

Teraz już się umył,i leży w łóżku po zmęczony jest bardzo.

Stwierdził że jutro mi opowie resztę ,bo teraz musi obejrzeć ............................mecz.
hihi,się synek stęsknił za mamusią.

Hej!
Ja po wykładzie było super. Co Wam powiem, pewnie niektóre mamy sie nie zgodzą. Zero kar, zero nagród i słow pochwalnych, tylko dobre słowo i zrozumienie dziecka i jego oczuć. Tak wszystko strescić byłoby trudno, a i kazda z Was ma inną opinie. ja się tak zgadzam w 95% z tym go ta babka powiedziala.
DZIECKO Z BLISKA - Agnieszka Stein BESTSELLER nowa (2420173641) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jej książkę napewno kupię i przeczytam, tylko po wypłacie malza.
aguska - ale fajna przejazdzka!!!
nina - witaj!
asiulek - fajna wycieczka do Wawy!

Witam;-)
Codzinnie Was podczytuje ale z odpisaniem jest roznie bo maly zaczyna chodzic. Dzis nie spimy od 4.50:wściekła/y:
Beata jejku jak pozno chozi spac ja juz o tej padam:-Dmoj zawsze szedl spac o 20, teraz gdy bylismy tydz u dziadkow maly szdl spac o 22 a i tak wstawal o 5 wiec klade go normalnie o 20 przynajmniej mam troche czasu dla siebie;-)
Aguska super kolejka, moj juz teraz uwielbia wszytskie pojazdy;-)
Asiulka co Ty syna meczysz, powie dzis w konczu mecz wazniejszy:-D:-D:-D
Nina znam to ale juz wie co oznacza takie nicnierobienie i przestal gadac:tak:
To na tyle bo maly co chwile wchodzi na lozko i schodzi:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Anula bo mój nie pójdzie spać jak jest jeszcze jasno :sorry: no tak ma :tak:
Asiulka to długo był na tej wycieczce, fajnie że mu się podobało :-)
Aguska ja też wczoraj reddsa wypiłam sobie żurawinowego pycha :-)

Witam, wpadłam póki Kuba jeszcze śpi i mam spokój :tak: wiedzę z lekka że go więcej trochę wysypało i mam przeczucie że to ospa :tak: w poniedziałek z rana polecę z nim do lekarza, tylko żeby gorączki nie miał bo on wtedy nic nie je :sorry2: no nic jak ospa to będzie z głowy tylko szkoda że w taką pogodę będzie trzeba w domu siedzieć :sorry2: no i jak ja do sklepu pójdę :confused: będę musiała koleżance go podrzucić, dobrze że jej dzieciaki miały ospę :-)

Beata a jednak to ospa ale tak jak piszesz z głowy będziecie mieli on już duży chłopak więc chyba wielkich problemów nie będzie no i oby Ci jadł;-) Bo mój to się okropny zrobił nić do buzi nie chce włożyć a ja panikuje bo chudy jest... i tak wymyśliłam że może on tak reaguje na rozłąkę z tatusiem:confused:
U nas zapowiadali dziś słońce a ja go póki co nie widzę:sorry::confused2:
Zaraz idę sobie kawusie zrobić trzeba ogarnąć bo po 10 wychodzę na zakupy:-)
Asienka wiesz każdy wychowuje swoje dziecko jak chce ale dużo zależy też od samego dziecka bo nie wierzę z jedno uniwersalne wychowanie dla każdego.Przynajmniej taka jest moja opinia;-) ale ważne że ty jesteś zachwycona;-):tak:
Anula wpadaj częściej jak Bartuś Ci da chwileczkę;-)gratki za chodzenie a już sam śmiga?czy na razie to próby?

cześć
co dziś macie w planach?

nas choróbsko rozłożyło (mnie i męża)
mielismy jechać na film "nad życie" o Agacie Mróz
ale chyba przełożymy w innym terminie

a jak spędzacie czas kiedy mężowie oglądają mecz?

reklama
Witam się laski.

Beata,to że dzieciaki koleżanki przechodziły Ospę to nie znaczy że się nie zarażą.
Mojej koleżanki syn w kwietniu przechodził ospę drugi raz.
Nasza doktorka powiedziała że coraz więcej takich przypadków jest.Jeśli nie ospę złapią to mogą mieć półpaśca,bo ten sam wirus co ospę powoduje.

U nas od samiusieńkiego rana piękne słoneczko świeci.
Aż zal było spać,więc od 7 na nogach jestem.
Panowie wstali po 8,a Emil o 9.30.
Maciuś nie mógł się naopowiadać M.wrażeń z wycieczki.
Co rusz to mu się coś przypomina,i opowiada.
Cieszę się bardzo że jest zadowolony,i nie miał przykrej niespodzianki
580738.gif
,bo ma chorobę lokomocyjną,przed wyjazdem dostał tabletkę,i jak mieli wracać to mu przypomniałam żeby wziął.I wycieczka minęła super.
Dziś mówił że chciałby pojechać tam z nami:)
393845.gif

M poszedł do pracy na 10,wcześniej wróci.
Maciuś wariuje z Lakim,a Emil dorwał odkurzacz,i odkurza na przedpokoju.

Pranie jedno już powiesiłam,drugie się pierze.
Kurze powycierałam,tylko odkurzę i zetrę podłogi.
Na obiadek robię kurczaka w warzywach na patelni z ryżem.
Na deserek zrobię chłopcom galaretkę z truskawkami i bitą śmietaną a co tam.
A Wam lasencje moje życzę miłego dnia.

Do góry