reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam:)
A mnie dziś energia rozpiera od rana! Lekarza zaliczylismy, dołozył Ambrosol i w poniedziałek znowu kontrol. Mieszkanko wysprzatałam- podłogi własnie schnął:tak: Obiad z wczoraj tylko ziemniaków musze obrać i sałatke zrobić. Prasowanie jeszcze czeka ale mało wiec sie obrobie w 30min:-D
Mi dzis juz lepiej z gardełkiem:tak: mówie normalnie:-)
Dziewczyny prosze was bardzo trzymajcie kciuki zeby nam sie udało wreszcie mieszkanie kupic! Pojawiła sie super oferta, jutro jedziemy ogladac:-D tzn ja je juz widziałam tylko P. nie- bo to jest mieszkanko wychowawczyni Wojtka :-) Normalnie taka okazja ze hoho!!!!! Od dwóch dni chodze nakrecona, spac nie moge! hehe...

aguska super ta ciuchcia! Ja tez taka chce:confused2:
krolcia 30 rogali???????? Co to dla mnie:-p hehe U nas bilet miejski normalny 2,8zł... Jak brat był malutki to mu kiedyś frajde robiłam i do domu wracalismy pociągiem:-D
Justa u Brata jeszcze ostatnie poprawki:tak: jak sie postara to bedzie miał czerwony pasek:tak: wiec jeszcze chodzi do szkoły.
asienka u Ciebie widze podobie z biletami... ja juz nawet nie pamietam ile u mnie PKS kosztuje z Mełgwii do Lublina... ale chyba bede musiała sobie przypomnec jak dobrze pójdzie:-D

Ostatnia edycja:
Witajcie, wybaczcie że nie zaglądam ale jak M pojechał we wtorek na poligon tak co chwilę coś robię albo na dworze siedzę i wieczorem padam :tak: jeszcze się z koleżanką umawiamy co chwilę żeby coś robić bo jej też na poligonie :sorry2: jeszcze muszę Kubę obserwować bo w przedszkolu ospa panuje i bym chciała żeby załapał, dzisiaj rano mu jakieś trzy kropki wyskoczyły na rękach ale wygląda jak ugryzienie jakiegoś robaka i jestem w kropce :sorry: bo do lekarza już dzisiaj nie pójdę bo tylko rano rejestracja i jak już to dopiero w poniedziałek :dry: wzięłam się za sprzątanie póki M nie ma bo ten zaraz się krzywo patrzy że ja szaleje ze sprzątaniem ;-) no i tyle idę do kuchni obiad zrobić bo rano na zakupy musiałam jechać ach i znowu nie posiedzę :-( zajrzę wieczorem jak nie zasnę :-)

Beata tak to wygląda na początku. Taka czerwona kropka jakby coś ugryzło. Obserwuj czy z godziny na godzinę więcej takich kropeczek nie ma. Szczególnie we włosach na głowie lubią skubane się tworzyć.

Ja na chwile bo już podgrzewam zupę i będziemy jeść a potem wybywamy
mały zadowolony na fb jakąś fotke wrzucę ale pozować to on nie chciał:-D
U nas bilet 2,50 czyli i tak tanio jak do was:confused: a za tą ciuchcie zapłaciłam 10 zł a jechaliśmy około godzinki:tak: cała droge lektor opowiada zwiedzającym co gdzie jak:-)
jedyna wada to okropnie trzęsie bo po starówce albo nad wisła drogi wiadomo jakie:dry::sorry2:
później sie odezwe
papa

Hej.
Na reszcie wolne w końcu się wyśpię :no:

Mój Maciek dziś na wycieczce w Warszawie w Centrum Nauk Kopernika,
planetarium te sprawy.
Dzwonił do mnie niedawno że jest super,byli koło stadionu narodowego,no to już w ogóle mega jest.
Emil w klockach urzęduje.
Idę się doprowadzić do stanu używalności i idę z nim na dwór,.

Asiulka no to super że synkowi wyjazd sie podoba:tak:

Mój mały już wykąpany, pije mleko i tak po cichu liczę że dziś szybciej zaśnie a nie jak ostatnio o 21:sorry:
na jutro upał zapowiadają
Ja już na rano umówiłam sie z siostra m że z małym zostanie a ja pójde wreszcie na większe zakupy:tak:

Krolcia obserwuję go ale nic więcej mu nie wychodzi, poczekam do jutra :tak:
Aguska jak ja bym chciała żeby Kuba mi szedł spać o 21, on mi wczoraj z obrazą poszedł spać o 23 :confused2:

My po całym dniu poza domem w końcu w domu hehe :-) rano zakupy, potem się wzięłam za sprzątanie, obiad potem do przychodni na chwilę, sklep, plac zabaw, sklep i w końcu w domu :tak: jutro ma być jeszcze cieplej więc znowu cały dzień poza domem będzie, ale muszę jutro rano lodówkę umyć ale mi się nie chce :-p dzisiaj się dowiedziałam że moja koleżanka jest w ciąży z trzecim super :-D ja bym chciała drugie ale M chce się zapisać na misję na przyszły rok a ja studia więc za trzy lata najbliżej :tak: idę coś zjeść i obejrzeć klopsiki i inne zjawiska pogodowe bo Kuba chce :tak: spokojnej nocki :-)

reklama
Witam wszystkie mamy!
Jestem Nina, mama 13 miesięcznej Marty.
Mam za sobą bardzo ciężki dzień a mój małżonek zasugerował mi że w domu i tak nic nie robię.
Małej wyszedł 9 ząb, ma chyba jakiś skok rozwojowy bo jest nieznośna, cały czas wisiała by mi na szyi, nic nie chciała dziś jeść poza cyckiem w dodatku dostałam okres, strasznie mnie boli brzuch, aż promieniuje na plecy, kręgosłup a on mi tu marudzi że na obiad zupa! Jak ja dziś nawet nie miałam czasu porządnie zjeść!
Ale twarda kobieta jestem i jutro pokaże mu jak wygląda nic nie robienie przez weekend. Już rano zauważy jak śniadania nie będzie przed pracą o 5 rano! Przecież ja też wstaje o 5 a chodzę spać jako ostatnia!
Brrrrrr.
ulżyło mi jak napisałam. Dodam że mąż już się położył bo zmeczony po pracy.
A ja to na wczasach!

Do góry