reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej ja zasiadam z kawka
u nas dziś też słoneczko ale póki co jeszcze chłodno
ja małego dziś zabieram na przejażdżkę mam nadzieje że wypali
o taką ciuchcia:-)
Ciuchcia Tumska - PLOT - Płocka Lokalna Organizacja Turystyczna

Myślę że tak na 12,30 sie wyrobimy ale zobaczymy:-)oby pogoda dopisała:tak:
ja już włoski umyłam łóżko zgarnęłam ,zaraz nastawiam zupkę:-)

Witam!
aguska - fanstastyczna ciuchcia!!! Taka bajkowa!! Udanej przejazdzki!:-)

Ja teraz obiad, nieco sprzatnac i wybywam do Torunia, na warsztaty z Stein.. Już się doczekać nie mogę!
Mały zaraz jedzie z babcią na spacer.

Aguś jaki bajer. :tak::-D Suuuuper! :-)
Asieńka miłego dnia!
Karolcia udanych zakupów. :tak:

U nas słoneczka brak. :dry:
My w planach popołudniem basen mamy. :tak:
A do południa muszę obiad ugotować i z deka posprzątać.
Od poniedziałku nie puszczam już starszaków do szkoły, po co, jak zero nauki a stopnie już powystawiane. Frekwencja: na 30 uczniów w klasie chodzi 10. :dry:

No mam nadzieję że będzie jechała bo specjalnie szukałam na necie bo coś ostatnio jej nie widziałam a wyczytałam że jeździ w piątki soboty niedziele i święta więc obyśmy się załapali bo Bartek od rana tylko tym żyje:-D
U nas coś się chmurzy i wieje...
Zupka się gotuje ,mały płatki zjadł na śniadanko więc tylko jeszcze ogarnąć z grubsza trzeba:-)

No tak wakacje!!!
A ja musze isc na autobus na 16 i mama nadzieje, iż zdażę!
Miłego dzionka, dzisiaj na szczescie spokojnie i wsio zrobię to mialam.
te spotkanie co dzisiaj ide nieco długo trwa, bo od 17 do 20, lecz dam radę!

reklama
My już po zakupach, pranie zastawione, dziecko śpi, pies też ma dość spaceru, mięso w przyprawy wrzucone i zasiadam poczytać.
Udanego dnia wszystkim!;-):tak:

Ja muszę dzisiaj odstawić samochód szwagierce i tak się zastanawiam czy nie zabrać starszaka ze sobą. Będzie miał frajdę, ze trzeba będzie wracać tramwajem i autobusem. he he:-D Do czego to doszło w ogóle, że przejazd komunikacją miejską to frajda i rarytas:confused:! Chociaż co się dziwić:dry:! Ceny biletów takie, ze bardziej opłaca się zalać paliwo i samochodem jechać!
Po ile u Was bilety w ogóle? U nas 3,20 i 1,60 niezależnie czy jedziesz 20 przystanków czy jeden.

Przyszła dziś paczka z chipcao, wyróżnienie w konkursie. 30 rogali z czekoladą m.in.! Kiedy to dziecko to ma zjeść!!!!!!!!!:-D

Ostatnia edycja:
Do góry