reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie.:-)

Aguś Barti chudy? Eeee. :no: On w gorę teraz poszybował , więcej biega, rusza się. :tak:Tak jak pisze Asiulka o swoim Emilu. :tak: Moja też kruszyna a po ubrankach widzę, że bardzo rośnie. :tak:
Ael dzięki za pamięć. ;-):-) Jeszcze cierpliwości mi życz, bo z tym ostatnio u mnie kiepsko. :sorry2: Jeszcze raz gratuluję zwycięstwa. :tak:
W kupie siła. ;-)
Lena pobudka!
karolcia u nas wczoraj tak popołudniem lało. :tak:
Fanta weź no mnie zmobilizuj bym poszła w poniedziałek na pocztę i wysłała ci to zielsko. :dry: Wracaj do nas , bo tęskno mi tu za Tobą!
Sawi witaj.:-) Inne mamuśki podglądające nasz wątek również zapraszam do nas. :-);-) ( Ot taką nową wersję podglądania nam moderatorkom udostępniono;-) :-))

A moje starszaki od poniedziałku mogą już nie chodzić do szkoły. Oceny już powystawiane, w szkole nuuuuda. :shocked2: Co oni będą w domu robić? Pewnie kompa okupować. :dry:

reklama
Sawi witaj to twoja jeszcze większy chudziaczek więc ja nie narzekam na swojego;-)Rozgość się
Krolcia współczuje pogody u nas póki co nie pada ale coś się chmurzy nie źle...

ja zaraz idę zrobić sobie kawusie:tak:Mały pół godziny temu wstał -OJ JAK JA LUBIE GDY ON TAK ŚPI:-D:-D:-D
Justa :* cierpliwości życzę;-)a Fancie chyba mąż już wrócił?????:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie również pogoda kiepska
ale do ogrodu niebawem skoczymy
mąż posprząta po wiatą
ja skocze do rossmana bo podobno są promocje 50%
i bym sobie jakis balsam brązujący kupiła

Do góry