reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie.:-)

Aguś Barti chudy? Eeee. :no: On w gorę teraz poszybował , więcej biega, rusza się. :tak:Tak jak pisze Asiulka o swoim Emilu. :tak: Moja też kruszyna a po ubrankach widzę, że bardzo rośnie. :tak:
Ael dzięki za pamięć. ;-):-) Jeszcze cierpliwości mi życz, bo z tym ostatnio u mnie kiepsko. :sorry2: Jeszcze raz gratuluję zwycięstwa. :tak:
W kupie siła. ;-)
Lena pobudka!
karolcia u nas wczoraj tak popołudniem lało. :tak:
Fanta weź no mnie zmobilizuj bym poszła w poniedziałek na pocztę i wysłała ci to zielsko. :dry: Wracaj do nas , bo tęskno mi tu za Tobą!
Sawi witaj.:-) Inne mamuśki podglądające nasz wątek również zapraszam do nas. :-);-) ( Ot taką nową wersję podglądania nam moderatorkom udostępniono;-) :-))

A moje starszaki od poniedziałku mogą już nie chodzić do szkoły. Oceny już powystawiane, w szkole nuuuuda. :shocked2: Co oni będą w domu robić? Pewnie kompa okupować. :dry:

reklama
Sawi witaj to twoja jeszcze większy chudziaczek więc ja nie narzekam na swojego;-)Rozgość się
Krolcia współczuje pogody u nas póki co nie pada ale coś się chmurzy nie źle...

ja zaraz idę zrobić sobie kawusie:tak:Mały pół godziny temu wstał -OJ JAK JA LUBIE GDY ON TAK ŚPI:-D:-D:-D
Justa :* cierpliwości życzę;-)a Fancie chyba mąż już wrócił?????:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie również pogoda kiepska
ale do ogrodu niebawem skoczymy
mąż posprząta po wiatą
ja skocze do rossmana bo podobno są promocje 50%
i bym sobie jakis balsam brązujący kupiła

Do góry