reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Asieńka no niestety...

Aguśka mówisz i masz.:-D Wyjęłam właśnie swojego kalafiorka z piekarnika by posypać go odrobiną sera żółtego ( bo ja na diecie) i podpiec jeszcze chwilę. Zaraz będę szamać. :tak:
Przepis wrzucę za chwilę na nasz wątek kulinarny . :tak:
Nie miałam złotka to w foli do pieczenia go zrobiłam. :tak:
A jak twoje kotleciki?

Załączniki

• kalafior.jpg
    kalafior.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 19
Aż ślinotoku dostałam patrząc na Twoje kotleciki. :-D
Kalafior wyszedł pyszny! Ale robiąc go drugi raz do mięska , pieczarek i cebulki dodam jeszcze koncentrat pomidorowy, bo też mi czegoś brakowało. :tak:Ewentualnie poleję go sosem pomidorowym. Danie bardzo sycące. :tak:

Wrzuć przepis na kotleciki na wątku kulinarnym. :tak:

Załączniki

• kalafior1.jpg
    kalafior1.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 19
Zaraz wrzucę przepis
No właśnie Justa jak się robi pierwszy raz to tak nie wiesz dokładnie jaki smak a potem za kolejnym to już wedle uznania :tak:
Super wygląda kalafior !!!! pomysłowe:tak:może też nie długo spróbuje:tak:

A tak w ogóle to fanta was pozdrawia mąż przyjechał już więc wiecie jak to jest no i jeszcze sprawy rodzinne nadal załatwia więc pewnie w przyszłym tygodniu do nas wroci:-)Mam taką nadzieję...

Dziewczyny ale pyszności robicie!!!!!!!!!!!! Az slinka cieknie... Mam ochote na te kotleciki:tak:Ja dzis nie szaleje, ugotowałam rosół a na drugie kotlety schabowe z ziemniaczkami i pomidorem (dla Olka gotowana marchewka).
Olo śpi wiec ja sie zagłebiam w zdjecia... musze je posegregowac, poukładac, pokasować...

Justa mam septolux spray i mi pomaga:tak: siedze i nałogowo psikam... w dzien jest ok tylko rano po nocy koszmar:baffled: słowa powiedziec nie moge... Wiem wiem kochana ze sół i woda najlepsze ale ja tego nieznosze!! tzn płukania gardla bo zaraz mam odruch wymiotny i ni hoho... nie robie tego:no:
aguska dzieki, pozdrów fante i do nas;-) i niech wraca szybko bo my tu tesknimy!!!!!!!! Niby ten deszcyk jest ciepły ale zdradliwy:-( w sobote tak fajnie padał sobie a ja w warzywkach siedziałam i sobie mysle eee ciepło jest i tak przyjemnie pada nie schodze... I masz babo placek:baffled: teraz jestem chora:dry:

Tez bym się wprosiła ale mi głupio wiec siedze cicho!:-p
Ok zmykam do zdjec ale jak by co to jestem:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry