reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Asieńka no niestety...

Aguśka mówisz i masz.:-D Wyjęłam właśnie swojego kalafiorka z piekarnika by posypać go odrobiną sera żółtego ( bo ja na diecie) i podpiec jeszcze chwilę. Zaraz będę szamać. :tak:
Przepis wrzucę za chwilę na nasz wątek kulinarny . :tak:
Nie miałam złotka to w foli do pieczenia go zrobiłam. :tak:
A jak twoje kotleciki?

Załączniki

• kalafior.jpg
    kalafior.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 23
Aż ślinotoku dostałam patrząc na Twoje kotleciki. :-D
Kalafior wyszedł pyszny! Ale robiąc go drugi raz do mięska , pieczarek i cebulki dodam jeszcze koncentrat pomidorowy, bo też mi czegoś brakowało. :tak:Ewentualnie poleję go sosem pomidorowym. Danie bardzo sycące. :tak:

Wrzuć przepis na kotleciki na wątku kulinarnym. :tak:

Załączniki

• kalafior1.jpg
    kalafior1.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 22
Zaraz wrzucę przepis
No właśnie Justa jak się robi pierwszy raz to tak nie wiesz dokładnie jaki smak a potem za kolejnym to już wedle uznania :tak:
Super wygląda kalafior !!!! pomysłowe:tak:może też nie długo spróbuje:tak:

A tak w ogóle to fanta was pozdrawia mąż przyjechał już więc wiecie jak to jest no i jeszcze sprawy rodzinne nadal załatwia więc pewnie w przyszłym tygodniu do nas wroci:-)Mam taką nadzieję...

Dziewczyny ale pyszności robicie!!!!!!!!!!!! Az slinka cieknie... Mam ochote na te kotleciki:tak:Ja dzis nie szaleje, ugotowałam rosół a na drugie kotlety schabowe z ziemniaczkami i pomidorem (dla Olka gotowana marchewka).
Olo śpi wiec ja sie zagłebiam w zdjecia... musze je posegregowac, poukładac, pokasować...

Justa mam septolux spray i mi pomaga:tak: siedze i nałogowo psikam... w dzien jest ok tylko rano po nocy koszmar:baffled: słowa powiedziec nie moge... Wiem wiem kochana ze sół i woda najlepsze ale ja tego nieznosze!! tzn płukania gardla bo zaraz mam odruch wymiotny i ni hoho... nie robie tego:no:
aguska dzieki, pozdrów fante i do nas;-) i niech wraca szybko bo my tu tesknimy!!!!!!!! Niby ten deszcyk jest ciepły ale zdradliwy:-( w sobote tak fajnie padał sobie a ja w warzywkach siedziałam i sobie mysle eee ciepło jest i tak przyjemnie pada nie schodze... I masz babo placek:baffled: teraz jestem chora:dry:

Tez bym się wprosiła ale mi głupio wiec siedze cicho!:-p
Ok zmykam do zdjec ale jak by co to jestem:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry