reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aga to wiesz jaki mój Emil jest chudzielec masakra.
Ma teraz ponad 4 lata i waż 17,700,przy wzroście 110cm.
Niejadek okropny.
Jakby mógł to by powietrzem żył.

Tak wogóle to już śpi od 20 minut.

reklama
Asiulka no właśnie mój im straszy to ma większy problem z jedzeniem eh...a kiedyś był taki pulpaśny...
Krolcia tak myślałam że to nie AZS

Był taki okrąglutki ale jak był malutki,jak tylko zaczął biegać od razu wystartował w górę.I szczypiorek z niego okropny.
Nie będę wrzucała tu fotek,bo bym Ci pokazała.Nie chcę żeby każdy kto chce widział fotki.

U mnie się znowu rozpadało:-(
Zrobiłam sobie kawkę,i wlazłam jeszcze poczytać,jak mi się nie chce iść do tej roboty,:rofl2:,ale jeszcze tylko dziś i jutro,i wolne,dopiero w poniedziałek 1 zmiana.

Aga masz fb,tam są zdjęcia chłopaków moich.

Hej mamunie, witam się z wieczora :-)

Tradycyjne zdrówka dla chorowitek i dzieciątek i wytrwałości tym którym trzeba (Justa :p)

Krolcia a dziękuję, że pytasz. Zdobyłam 14ste miejsce, nagradzane, dostanę kupon na 100 zł na zakupy w Cocodrillo :-)
P powiedział wczoraj, że dołożymy jeszcze 50 zł by trochę małego obkupić :-)

czy mogę się wprosić na pogaduszki?

asiulka moja Emilka też chudzielec
ma prawie 3 latka a waży 11kg
i też muszę czasami walczyć z karmieniem
ale jest przy tym bardzo energicznym dzieckiem

reklama
Witam.;-)
Ulewa na 102 u nas!:baffled:
Dojście kawałek do samochodu i przedszkola i mokra byłam jak ...:wściekła/y:. Chłopakom płaszcze przeciwdeszczowe pozakładałam ale ja...
Mały od razu gorące mleko dostał po powrocie, ja się raczę cieplusią kawką.:-p

Ael to super!!!!
Co się nie chwalisz od razu?!

O wielkości dzieci to się nie wypowiem. Moje były i są wielkie.
Sawi witaj;-)

Do góry