reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam!
Matko mówić nie moge... :-( Olo rozrabia, temperatura jużmu nie dokucza:tak: tylko dzis cos znowu sniadania nie chciał jeść. Trudno nadrobi rosołem;-) Ja bardzo zadko mam problem zeby Olo zjadł posiłek, zazwyczaj wcina i o dokładke prosi:tak: a jakis gruby nie jest bo waży 14,5 kg przy 90cm wrostu.
Miałam na dziś ambitny plan posprzatc mieszkanko, poprasować, i zrobić porzadki w zdjeciach bo sie tego nazbierało...
Mamusia z rana mi przywiozła pyszne truskaweczki i poziomki:-) mniam!!!!!!!!
aguska zagłosowane:tak:
u fanty tez nie moge głoswac:no:
krolcia zagłosowane

reklama
Różyczka to ty się ciesz że Olcio taki duży chłopak;-)Mój miesiąc temu ważył 13,400 i ma 92,5 cm:sorry2: a wydaję mi się że teraz schudł bo mu spodnie wszystkie spadają...

u nas nadal nie pada ale ciemno jest:-(

A moje dziecię jeszcze śpi. :szok: Chyba pójdę jej zasłonki odsłonię. :sorry2:
Przepalam własnie w piecyku gazetami, bo chłodno jakieś. :baffled:

Różyczko leki nie pomagają? Co bierzesz? Przepłukaj gardzioł wodą z solą. Po paru płukaniach ulga niesamowita. :tak:

Witajcie!
Znów Asik zabiegana jest, wiec na nic nie mam czasu!
Weekend aktywny, wiec trzeba przed nim chate ogruzować.
Mały mi w tym skutecznie nie pomoga, wiec wszystko jest rozciagniete w czasie.
Miłego dzionka i chorowitkom zdrowka, a konkursowym oczywiscie powodzenia.
Moje dziecko ostatnio chleb wcina.
Przyszly tydzien to mama juz wogule zajety wtorek FM, sroda zapisalam sie na zumbe z dziewczynami i czwartek zakupy, tak jak dziś.
U nas pochmurno i nie ciekawie.

Obudziłam ją 10 min. temu. :-D Dziś ponura pogoda, w pokoju miała ciemno to spała ( po mamusi odziedziczyła spanie do południa :-p) .

Zabieram się za gotowanie. Pierś z kuraka odmroziłam, będę kalafiora faszerować. Ale się na niego napaliłam. :tak::-D

justa to napisz jak Ci wyszedł a ja zaraz zabieram się za te kotlety:-) mam nadzieję że będą jadalne i że mały chociaż spróbuje
A my wyszliśmy wynieść śmieci i do Biedronki no i zaczęło padac:-( ale zdążyliśmy bo jak wracaliśmy to padał taki letnio deszcz a potem się już rozchlapało
małemu kupiłam kolorowanke to ma zajęcie:-)

reklama
Do góry