reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam!
Matko mówić nie moge... :-( Olo rozrabia, temperatura jużmu nie dokucza:tak: tylko dzis cos znowu sniadania nie chciał jeść. Trudno nadrobi rosołem;-) Ja bardzo zadko mam problem zeby Olo zjadł posiłek, zazwyczaj wcina i o dokładke prosi:tak: a jakis gruby nie jest bo waży 14,5 kg przy 90cm wrostu.
Miałam na dziś ambitny plan posprzatc mieszkanko, poprasować, i zrobić porzadki w zdjeciach bo sie tego nazbierało...
Mamusia z rana mi przywiozła pyszne truskaweczki i poziomki:-) mniam!!!!!!!!
aguska zagłosowane:tak:
u fanty tez nie moge głoswac:no:
krolcia zagłosowane

reklama
Różyczka to ty się ciesz że Olcio taki duży chłopak;-)Mój miesiąc temu ważył 13,400 i ma 92,5 cm:sorry2: a wydaję mi się że teraz schudł bo mu spodnie wszystkie spadają...

u nas nadal nie pada ale ciemno jest:-(

A moje dziecię jeszcze śpi. :szok: Chyba pójdę jej zasłonki odsłonię. :sorry2:
Przepalam własnie w piecyku gazetami, bo chłodno jakieś. :baffled:

Różyczko leki nie pomagają? Co bierzesz? Przepłukaj gardzioł wodą z solą. Po paru płukaniach ulga niesamowita. :tak:

Witajcie!
Znów Asik zabiegana jest, wiec na nic nie mam czasu!
Weekend aktywny, wiec trzeba przed nim chate ogruzować.
Mały mi w tym skutecznie nie pomoga, wiec wszystko jest rozciagniete w czasie.
Miłego dzionka i chorowitkom zdrowka, a konkursowym oczywiscie powodzenia.
Moje dziecko ostatnio chleb wcina.
Przyszly tydzien to mama juz wogule zajety wtorek FM, sroda zapisalam sie na zumbe z dziewczynami i czwartek zakupy, tak jak dziś.
U nas pochmurno i nie ciekawie.

Obudziłam ją 10 min. temu. :-D Dziś ponura pogoda, w pokoju miała ciemno to spała ( po mamusi odziedziczyła spanie do południa :-p) .

Zabieram się za gotowanie. Pierś z kuraka odmroziłam, będę kalafiora faszerować. Ale się na niego napaliłam. :tak::-D

justa to napisz jak Ci wyszedł a ja zaraz zabieram się za te kotlety:-) mam nadzieję że będą jadalne i że mały chociaż spróbuje
A my wyszliśmy wynieść śmieci i do Biedronki no i zaczęło padac:-( ale zdążyliśmy bo jak wracaliśmy to padał taki letnio deszcz a potem się już rozchlapało
małemu kupiłam kolorowanke to ma zajęcie:-)

reklama
Do góry