reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej .
U nas całą noc tak lało że szok.
W pracy mamy na dachu takie świetliki,i tak waliło po tych szybach że myślałyśmy w pewnej chwili że wypadną.
Dziś w ciągu dnia przelotne opady.
Kurier przywiózł mi niedawno paczuszkę z Avon-u,muszę usiąść i porozkładać sobie to do reklamóweczek,wezmę dziewczynom do pracy zamówienia.Chyba znowu będę niosła na dwa razy,bo dużo tego jak cholercia,dwa kartony.
Jak zobaczyłam to paczka ważyła 15,600:szok:.
No i zamówienie też ładne było bo na prawie 1200zł.

Maciek poleciał na ogródek do moich rodziców,a Emilek maluje farbami.
Teraz nie pada,to go zgarnę i mykniemy sobie na mały spacerek.:-)

AGA Zagłosowane

ASiulka to ty ładnie sobie dorabiasz to allegro to Avon;-)

Dzięki dziewczyny za głosy jutro będę sie upominać o kolejne:-D;-):-)

Bartek ciągnie mnie znowu na dwór a mnie się tak nie chce:dry: ale mamy słonko za oknem to może gdzieś sobie tu z nim pochodzę

I 5 strzelona Aga!

Kupiłam dzisiaj wiatrak. Był w promocji za 60zł, taki stojący, wysoki, a przy kasie się okazało, ze 50zł. He:-D, oby więcej takich niespodzianek przy zakupach!:tak:

Asiulka nieźle trzepiesz kasiorę!

To i my też poprosimy o 30 głosików. Codziennie można głosować.
https://apps.facebook.com/dziecikibicuja/gallery.aspx?id=929

Ostatnia edycja:
Krolcia już oddany:-)

A ja skusiłam się i poszłam z Bartkiem na plac zabaw ale ryk był jak wracaliśmy bo wyszłam z nim tylko na chwile na 40minut i do domu a ten z chęcią to by nocował na dworzu:dry:

ASiulka to ty ładnie sobie dorabiasz to allegro to Avon;-)
Asiulka nieźle trzepiesz kasiorę!

No kochane moje trzeba sobie radzić.:-p:laugh2:
Z avonu przy ładnym zamówieniu to nawet i ok 500zł wpadnie.Odejmę sobie od tego to co zamówiłam dla nas i jeszcze trochę zostanie;-)
Na allegro to raz idzie ,a raz nie.Ostatnio ładnie,bo wcześniej to lipa była.

Ostatnia edycja:
Bartuś już po swojej mikroskopijnej kolacji:dry: Nie wiem on mi chudnie w oczach albo ja przesadzam :baffled::confused:
Chyba na tą pogode jeść nie chce mam nadzieje że od jutra zacznie normalnie wcinać....
Właśnie teraz ogląda Jake i piratów

Wiesz co jeszcze niczym go nie faszerowałam:-D Jakoś chce żeby sam z siebie zaczął jeść niby jakiś za chudy to on nie jest bo waży ponad 13 kg ale jak widzę te jego chude szkitki to masakra!!!!Może znowu ma taki etap niejedzenia:confused: Tylko zaczynam się martwić bo on codziennie ze mna tyle chodzi biega a tak mało je!!!to skąd on ma czerpać energie?chociaż ma jej pod dostatkiem:dry:Dziś nie ruszył nawet kalafiora gdzie on zawsze go lubił i kotleta to dosłownie w niego wmusiłam a i tak nie zjadł całego

reklama
Byłam dziś u rodzinnego lekarza(taki bardzo zaufany), potwierdził mi moje przypuszczenia co do wysypki Daniela. To nie jest azs! :crazy:Dermatolożka od siedmiu boleści mi się trafiła!

Ael jak tam konkurs z tymi mebelkami?

Ostatnia edycja:
Do góry