reklama
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
Hej .
U nas całą noc tak lało że szok.
W pracy mamy na dachu takie świetliki,i tak waliło po tych szybach że myślałyśmy w pewnej chwili że wypadną.
Dziś w ciągu dnia przelotne opady.
Kurier przywiózł mi niedawno paczuszkę z Avon-u,muszę usiąść i porozkładać sobie to do reklamóweczek,wezmę dziewczynom do pracy zamówienia.Chyba znowu będę niosła na dwa razy,bo dużo tego jak cholercia,dwa kartony.
Jak zobaczyłam to paczka ważyła 15,600.
No i zamówienie też ładne było bo na prawie 1200zł.
Maciek poleciał na ogródek do moich rodziców,a Emilek maluje farbami.
Teraz nie pada,to go zgarnę i mykniemy sobie na mały spacerek.:-)
AGA Zagłosowane
U nas całą noc tak lało że szok.
W pracy mamy na dachu takie świetliki,i tak waliło po tych szybach że myślałyśmy w pewnej chwili że wypadną.
Dziś w ciągu dnia przelotne opady.
Kurier przywiózł mi niedawno paczuszkę z Avon-u,muszę usiąść i porozkładać sobie to do reklamóweczek,wezmę dziewczynom do pracy zamówienia.Chyba znowu będę niosła na dwa razy,bo dużo tego jak cholercia,dwa kartony.
Jak zobaczyłam to paczka ważyła 15,600.
No i zamówienie też ładne było bo na prawie 1200zł.
Maciek poleciał na ogródek do moich rodziców,a Emilek maluje farbami.
Teraz nie pada,to go zgarnę i mykniemy sobie na mały spacerek.:-)
Teraz Ja po proszę o głosiki codziennie można zagłosować aż 5 razy:-)
http://www.bebiklub.pl/home/konkursy/konkurs-rozwoj-maluszka/galeria/?start=1405
Agnieszka Kujawa
AGA Zagłosowane
aguska2017
Fanka BB :)
ASiulka to ty ładnie sobie dorabiasz to allegro to Avon;-)
Dzięki dziewczyny za głosy jutro będę sie upominać o kolejne;-):-)
Bartek ciągnie mnie znowu na dwór a mnie się tak nie chce ale mamy słonko za oknem to może gdzieś sobie tu z nim pochodzę
Dzięki dziewczyny za głosy jutro będę sie upominać o kolejne;-):-)
Bartek ciągnie mnie znowu na dwór a mnie się tak nie chce ale mamy słonko za oknem to może gdzieś sobie tu z nim pochodzę
krolcia
I 5 strzelona Aga!
Kupiłam dzisiaj wiatrak. Był w promocji za 60zł, taki stojący, wysoki, a przy kasie się okazało, ze 50zł. He, oby więcej takich niespodzianek przy zakupach!
Asiulka nieźle trzepiesz kasiorę!
To i my też poprosimy o 30 głosików. Codziennie można głosować.
https://apps.facebook.com/dziecikibicuja/gallery.aspx?id=929
Kupiłam dzisiaj wiatrak. Był w promocji za 60zł, taki stojący, wysoki, a przy kasie się okazało, ze 50zł. He, oby więcej takich niespodzianek przy zakupach!
To i my też poprosimy o 30 głosików. Codziennie można głosować.
https://apps.facebook.com/dziecikibicuja/gallery.aspx?id=929
Ostatnia edycja:
aguska2017
Krolcia już oddany:-)
A ja skusiłam się i poszłam z Bartkiem na plac zabaw ale ryk był jak wracaliśmy bo wyszłam z nim tylko na chwile na 40minut i do domu a ten z chęcią to by nocował na dworzu
A ja skusiłam się i poszłam z Bartkiem na plac zabaw ale ryk był jak wracaliśmy bo wyszłam z nim tylko na chwile na 40minut i do domu a ten z chęcią to by nocował na dworzu
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
ASiulka to ty ładnie sobie dorabiasz to allegro to Avon;-)
No kochane moje trzeba sobie radzić.
Z avonu przy ładnym zamówieniu to nawet i ok 500zł wpadnie.Odejmę sobie od tego to co zamówiłam dla nas i jeszcze trochę zostanie;-)
Na allegro to raz idzie ,a raz nie.Ostatnio ładnie,bo wcześniej to lipa była.
Ostatnia edycja:
aguska2017
Bartuś już po swojej mikroskopijnej kolacji Nie wiem on mi chudnie w oczach albo ja przesadzam
Chyba na tą pogode jeść nie chce mam nadzieje że od jutra zacznie normalnie wcinać....
Właśnie teraz ogląda Jake i piratów
Chyba na tą pogode jeść nie chce mam nadzieje że od jutra zacznie normalnie wcinać....
Właśnie teraz ogląda Jake i piratów
krolcia
Aguska a te środki typu apetizer próbowałaś? O ile można takiemu maluchowi...
aguska2017
Wiesz co jeszcze niczym go nie faszerowałam Jakoś chce żeby sam z siebie zaczął jeść niby jakiś za chudy to on nie jest bo waży ponad 13 kg ale jak widzę te jego chude szkitki to masakra!!!!Może znowu ma taki etap niejedzenia Tylko zaczynam się martwić bo on codziennie ze mna tyle chodzi biega a tak mało je!!!to skąd on ma czerpać energie?chociaż ma jej pod dostatkiemDziś nie ruszył nawet kalafiora gdzie on zawsze go lubił i kotleta to dosłownie w niego wmusiłam a i tak nie zjadł całego
reklama
krolcia
Byłam dziś u rodzinnego lekarza(taki bardzo zaufany), potwierdził mi moje przypuszczenia co do wysypki Daniela. To nie jest azs! Dermatolożka od siedmiu boleści mi się trafiła!
Ael jak tam konkurs z tymi mebelkami?
Ael jak tam konkurs z tymi mebelkami?
Ostatnia edycja:
Podziel się: