reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej u nas pada:dry: a muszę iść do Urzędu Pracy dziś ale podjedziemy sobie autobusem jednak liczę że przestanie...
mały zasnął mi wczoraj po 21 i wstał o 8:-)
A meczyk powiem wam że jestem dumna fajnie grali dużo sytuacji i dobrze że zremisowali a nie przegrali więc nie jest źle:tak:

reklama
hej laseczki a ja mam wolne wólaśnie odmrażam zamrażarkę w lodówce i myję okna pochmurno u nas!
Gaja u moich kochanych teściów a ja sprzątaniem sie zajełam;)
Zapraszam na
images

Witajcie!
Ja dzisiaj nieco opoznienia. zazwyczaj o tej porze mam juz obiad, a teraz dopiero pranie powiesilam i wlazlam na neta!
Udanego Dzionka!
U nas padalo w nocy, teraz jest ladnie i slonecznie, az duszno!
Meczyk fajny, jestem zadowolona z chłopaków!!!

Hej ho hej ho do maszyny by się szło :-p
U nas leje bo ja do ADMu szłam :-p Norma..Znowu zmokłam, gardło boli, węzły bolą...
Przyszły moje metki do szyjatek jupi jeeeeeeeeeeeeeee.
Znikam sprzątać i do maszyny :-p

Ja tu myślałam że będę miała dużo do nadrabiania a tu zaskoczenie:confused:
My wróciliśmy z UP ach to moje dZiecko zawsze musi być takie energiczne:dry:wariował ale dałam radę w jedna stronę podjechaliśmy sobie autobusem a potem spacerkiem do domu jeszcze zaszliśmy po drodze na ryneczek i kupiłam sporego kalafiora za 2,50:-) i go właśnie gotuję:-)
U nas ciepło się zrobiło fajnie jest po obiedzie na pewno jeszcze wyjdziemy
Zaraz pranko trzeba nastawić

reklama
Do góry