Olo oglada baje zaraz pewno padnie, ja tez padam bo nizły spacer nam wyszedł:/ nigdzie nie było antybiotyku który Olo dostał... ale po kolei- Olo ma ropne zapalenie gardła, wiec kiblujemy w domu do piatku. W piatek kontrol. Tyle u nas...
reklama
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
aguska -
rozyczka - zdroweczka!!!
rozyczka - zdroweczka!!!
krolcia
Fanka BB :)
Aguska he he jeszcze kilka Bartek trzymaj i na bank poszło by ze śmiechu
Różyczko zdrówka dla młodego.
Ja po kolejnym zabiegu. Kolejne chrup w kręgosłupie było słychać przy naciśnięciu, ale znowu o wiele lepiej się czuję. Ciekawe jak po nocy będzie.
============
Właśnie wpłynął podatek! Na tydzień przed ustawowym końcem! Nie śpieszyło się im
Różyczko zdrówka dla młodego.
Ja po kolejnym zabiegu. Kolejne chrup w kręgosłupie było słychać przy naciśnięciu, ale znowu o wiele lepiej się czuję. Ciekawe jak po nocy będzie.
============
Właśnie wpłynął podatek! Na tydzień przed ustawowym końcem! Nie śpieszyło się im
Ostatnia edycja:
Nie wiem czy zauważyłyście , ale od dziś na BB , w waszych profilach można zobaczyć posty jakie napisali wasi znajomi. Wszystko w kupie, w jednym miejscu zebrane.
Karolcia z zapytaniem, więc publicznie odpowiadam. :-)
Jeśli ktoś z waszych znajomych napisał posta w innym dziale, będziecie go widziały.
Co do grupy zamkniętej i postów tam napisanych, to widoczne są one tylko dla osób należących do grupy.
Posty zamieszone w waszym profilu mogą czytać wszyscy .
Nie mam pojęcia po co to,dlaczego i czemu ma służyć.
Na pytanie "czy da się to jakoś zablokować" nie znam jeszcze odpowiedzi. Trzeba poszperać w opcjach .
Karolcia z zapytaniem, więc publicznie odpowiadam. :-)
Jeśli ktoś z waszych znajomych napisał posta w innym dziale, będziecie go widziały.
Co do grupy zamkniętej i postów tam napisanych, to widoczne są one tylko dla osób należących do grupy.
Posty zamieszone w waszym profilu mogą czytać wszyscy .
Nie mam pojęcia po co to,dlaczego i czemu ma służyć.
Na pytanie "czy da się to jakoś zablokować" nie znam jeszcze odpowiedzi. Trzeba poszperać w opcjach .
aguska2017
krolcia na reszcie!!!! kasiora przybyła to się naczekałaś
Dzięki dziewczyny za komentarze na fb ale uważajcie bo obrosnę w piórka i odlecę
Byłam z Bartkiem na dworze bo wstał o 16 i uznałam że trzeba go wymęczyć więc jak wyszliśmy o 16,30 tak dopiero co weszliśmy do domu:-)
Justa dzięki za info co i jak;-)
Różyczka antybiotyk jednak hm.. to nie dobrze obyście szybko z tego wyszli;-)
Krolcia oj tak jak się tak chichotał to myślałam że popuści ale jednak udało się
Dzięki dziewczyny za komentarze na fb ale uważajcie bo obrosnę w piórka i odlecę
Byłam z Bartkiem na dworze bo wstał o 16 i uznałam że trzeba go wymęczyć więc jak wyszliśmy o 16,30 tak dopiero co weszliśmy do domu:-)
Justa dzięki za info co i jak;-)
Różyczka antybiotyk jednak hm.. to nie dobrze obyście szybko z tego wyszli;-)
Krolcia oj tak jak się tak chichotał to myślałam że popuści ale jednak udało się
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
hej.
U mnie jest właśnie burza,i Maciuś się złości bo zanika sygnał od polsatu,
a przecież takie ważne wydarzenie jest w tv mecz .
Te nocki mnie wykańczają.
O 19 dałam chłopakom wolną rękę,no nie tak do końca, żeby chałupy nie roznieśli i położyłam się jeszcze na godzinkę,bo myślałam że padnę.
Po południu zaliczyłam z młodym spacer,pocztę powysyłałam w koncu paczki,co mi na allegro poszły ciuszki.
I właśnie kawkę sobie piję,i niebawem znowu do roboty.
Nie mogę doczekać się na nasze na wakacje.
Najpierw wesele szwagra,a potem 14 lipca wyjazd.:-)
U mnie jest właśnie burza,i Maciuś się złości bo zanika sygnał od polsatu,
a przecież takie ważne wydarzenie jest w tv mecz .
Te nocki mnie wykańczają.
O 19 dałam chłopakom wolną rękę,no nie tak do końca, żeby chałupy nie roznieśli i położyłam się jeszcze na godzinkę,bo myślałam że padnę.
Po południu zaliczyłam z młodym spacer,pocztę powysyłałam w koncu paczki,co mi na allegro poszły ciuszki.
I właśnie kawkę sobie piję,i niebawem znowu do roboty.
Nie mogę doczekać się na nasze na wakacje.
Najpierw wesele szwagra,a potem 14 lipca wyjazd.:-)
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
Hej!
Fajny meczyk!
Justa - no widzialam, ze coś sie pozmieniało!
Fajny meczyk!
Justa - no widzialam, ze coś sie pozmieniało!
krolcia
Hejka;-)
Dzisiaj samopoczucie lepsze z plecorami.
Ach ten mecz wczoraj....ale dobrze, że choć remis, szansa jeszcze jest. A nawet jeśli nie wyjdą to nie z powodu przegranych meczy przynajmniej.
Coś chmurnie u nas:-(. Ciekawe czy uda nam się wyjść.
Dzisiaj samopoczucie lepsze z plecorami.
Ach ten mecz wczoraj....ale dobrze, że choć remis, szansa jeszcze jest. A nawet jeśli nie wyjdą to nie z powodu przegranych meczy przynajmniej.
Coś chmurnie u nas:-(. Ciekawe czy uda nam się wyjść.
reklama
Witam
Co tu tak pusto?
My wstalismy o 7 rano dzis bo Olo obudził sie z goraczką... dałam syropek i myslałam ze przysnie jeszcze ale nie, przytrzymałam go w łóżku do 8... i trza było wstać a nie było to łatwe bo czułam sie okropnie ale juz sie rozkreciłam i mi lepiej.
Olo rozrabia- choroby po nim nie widać.... syropki pieknie pije, tantum verde sam sobie zapodaje szok! Dzielnie to znosi!
Ja juz porobiłam co miałam do roboty teraz lece sniadanko sobie zrobic jakies.
Wracam z kawusia
acha w temacie meczu sie nie wypowiadam bo padłam przed i nie ogladałam...
Co tu tak pusto?
My wstalismy o 7 rano dzis bo Olo obudził sie z goraczką... dałam syropek i myslałam ze przysnie jeszcze ale nie, przytrzymałam go w łóżku do 8... i trza było wstać a nie było to łatwe bo czułam sie okropnie ale juz sie rozkreciłam i mi lepiej.
Olo rozrabia- choroby po nim nie widać.... syropki pieknie pije, tantum verde sam sobie zapodaje szok! Dzielnie to znosi!
Ja juz porobiłam co miałam do roboty teraz lece sniadanko sobie zrobic jakies.
Wracam z kawusia
acha w temacie meczu sie nie wypowiadam bo padłam przed i nie ogladałam...
Podziel się: