reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Olo oglada baje zaraz pewno padnie, ja tez padam bo nizły spacer nam wyszedł:/ nigdzie nie było antybiotyku który Olo dostał... ale po kolei- Olo ma ropne zapalenie gardła, wiec kiblujemy w domu do piatku. W piatek kontrol. Tyle u nas...

reklama
Aguska he he jeszcze kilka Bartek trzymaj i na bank poszło by ze śmiechu:-D
Różyczko zdrówka dla młodego.
Ja po kolejnym zabiegu. Kolejne chrup w kręgosłupie było słychać przy naciśnięciu:tak:, ale znowu o wiele lepiej się czuję. Ciekawe jak po nocy będzie.

============
Właśnie wpłynął podatek! Na tydzień przed ustawowym końcem! Nie śpieszyło się im:dry:

Ostatnia edycja:
Nie wiem czy zauważyłyście , ale od dziś na BB , w waszych profilach można zobaczyć posty jakie napisali wasi znajomi. Wszystko w kupie, w jednym miejscu zebrane.
Karolcia z zapytaniem, więc publicznie odpowiadam. :-)
Jeśli ktoś z waszych znajomych napisał posta w innym dziale, będziecie go widziały. :tak:
Co do grupy zamkniętej i postów tam napisanych, to widoczne są one tylko dla osób należących do grupy.:tak:
Posty zamieszone w waszym profilu mogą czytać wszyscy .:dry:
Nie mam pojęcia po co to,dlaczego i czemu ma służyć.:no:
Na pytanie "czy da się to jakoś zablokować" nie znam jeszcze odpowiedzi. :no: Trzeba poszperać w opcjach .:sorry2:

krolcia na reszcie!!!! kasiora przybyła to się naczekałaś :sorry2:
Dzięki dziewczyny za komentarze na fb ale uważajcie bo obrosnę w piórka i odlecę:-D:-D:-D
Byłam z Bartkiem na dworze bo wstał o 16 i uznałam że trzeba go wymęczyć więc jak wyszliśmy o 16,30 tak dopiero co weszliśmy do domu:-)
Justa dzięki za info co i jak;-)
Różyczka antybiotyk jednak hm.. to nie dobrze obyście szybko z tego wyszli;-)
Krolcia oj tak jak się tak chichotał to myślałam że popuści ale jednak udało się:-D:-D:-D

hej.

U mnie jest właśnie burza,i Maciuś się złości bo zanika sygnał od polsatu,
a przecież takie ważne wydarzenie jest w tv mecz .

Te nocki mnie wykańczają.
O 19 dałam chłopakom wolną rękę,no nie tak do końca, żeby chałupy nie roznieśli i położyłam się jeszcze na godzinkę,bo myślałam że padnę.
Po południu zaliczyłam z młodym spacer,pocztę powysyłałam w koncu paczki,co mi na allegro poszły ciuszki.
I właśnie kawkę sobie piję,i niebawem znowu do roboty.

Nie mogę doczekać się na nasze na wakacje.
Najpierw wesele szwagra,a potem 14 lipca wyjazd.:-)

Polska Rosja 1:1 fajnie dobrze że nie przegraliśmy coś nie mam neta siedzę na tel to nowe forum to lipa ktoś chciał ulepszyć a zepuł!!uwaga jutro mam wolne:-)

Hejka;-)
Dzisiaj samopoczucie lepsze z plecorami.:tak:
Ach ten mecz wczoraj....ale dobrze, że choć remis, szansa jeszcze jest. A nawet jeśli nie wyjdą to nie z powodu przegranych meczy przynajmniej.

Coś chmurnie u nas:-(. Ciekawe czy uda nam się wyjść.

reklama
Witam:)
Co tu tak pusto?
My wstalismy o 7 rano dzis bo Olo obudził sie z goraczką... dałam syropek i myslałam ze przysnie jeszcze ale nie, przytrzymałam go w łóżku do 8... i trza było wstać a nie było to łatwe bo czułam sie okropnie ale juz sie rozkreciłam i mi lepiej.
Olo rozrabia- choroby po nim nie widać.... syropki pieknie pije, tantum verde sam sobie zapodaje:tak: szok! Dzielnie to znosi!
Ja juz porobiłam co miałam do roboty teraz lece sniadanko sobie zrobic jakies.
Wracam z kawusia:tak:

acha w temacie meczu sie nie wypowiadam bo padłam przed i nie ogladałam... :no:

Do góry