reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Różyczko no to jest owadożerna roślina. Dzbanki jeszcze niezbyt wielkie ale jedną muchę mają już na swoim stanie, własnodzbanecznie upolowaną he he. W domu raczej nie mam much więc siłą rzeczy dokarmiam sama roślinkę.:tak:

reklama
dziewczyny Bartek dziś przedszedł sam siebie wstał o 4!!!!!!!!!i do tej pory nie śpi:dry:
różyczka zdrówka dla was i napisz co tam lekarz powiedział;-)A fanta ma sprawy rodzinne teraz do pozałatwiania dlatego jej nie ma;-)

lena ja myślałam że to taki malinowy odcień:tak:

Ael. - gratulacje!
krolcia - cudowne drapiezniki, u nas much pod dostatkiem, bo nawet Ksawek na nie poluje.
Rozyczko - zdroweczka!

W piatek idę na wykład z psychologiem Agnieszką Stein, ciekawa to tam ciekawego powie. Wykład o tematyce kar itd. Szczerze to już nie mogę się doczekać i tak myślę nad kupnem jej książki.

Asienka to później nam streść co i jak;-)ciekawa jestem co będzie mówić;-):tak:

ja się już ogarnęłam
Bartek bawi się w strażaka:-D
U nas słonko ładnie świeci:-) a zapowiadali deszcz:confused:

Olo wstał, ja zdazyłam się wykapać, zjesc sniadanko i ugotować rosołek dla smyka:-)
Olo nie bardzo sniadanie chce jesc... biedaczek... niedługo wybywamy

aguska współczuje pobudki... masakra! Ciekawe czy Bartek padnie w dzien. My wczoraj wstalisy o 4 ale po 5 juz samcznie spalismy... dzis pobudka o 2...

Pogoda cos sie kiepsci:baffled:

Właśnie przed chwilą weszliśmy do domu przeciągnęłam małego kawał drogi a on widać że jest zmęczony ale teraz je obiad:tak::-) ciekawe czy jak zje to zaśnie:confused:
najlepsze.Stoimy na skrzyżowaniu mamy właśnie przechodzić przez ulicę a mały krzyczy SI!!! to ja go na ręce rozglądam sie a tu ani jednego krzaczka więc biegnę kawałek i zdążyliśmy oblać zielsko:-D:-D:-D

reklama
Do góry