reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Różyczko no to jest owadożerna roślina. Dzbanki jeszcze niezbyt wielkie ale jedną muchę mają już na swoim stanie, własnodzbanecznie upolowaną he he. W domu raczej nie mam much więc siłą rzeczy dokarmiam sama roślinkę.:tak:

reklama
dziewczyny Bartek dziś przedszedł sam siebie wstał o 4!!!!!!!!!i do tej pory nie śpi:dry:
różyczka zdrówka dla was i napisz co tam lekarz powiedział;-)A fanta ma sprawy rodzinne teraz do pozałatwiania dlatego jej nie ma;-)

lena ja myślałam że to taki malinowy odcień:tak:

Ael. - gratulacje!
krolcia - cudowne drapiezniki, u nas much pod dostatkiem, bo nawet Ksawek na nie poluje.
Rozyczko - zdroweczka!

W piatek idę na wykład z psychologiem Agnieszką Stein, ciekawa to tam ciekawego powie. Wykład o tematyce kar itd. Szczerze to już nie mogę się doczekać i tak myślę nad kupnem jej książki.

Asienka to później nam streść co i jak;-)ciekawa jestem co będzie mówić;-):tak:

ja się już ogarnęłam
Bartek bawi się w strażaka:-D
U nas słonko ładnie świeci:-) a zapowiadali deszcz:confused:

Olo wstał, ja zdazyłam się wykapać, zjesc sniadanko i ugotować rosołek dla smyka:-)
Olo nie bardzo sniadanie chce jesc... biedaczek... niedługo wybywamy

aguska współczuje pobudki... masakra! Ciekawe czy Bartek padnie w dzien. My wczoraj wstalisy o 4 ale po 5 juz samcznie spalismy... dzis pobudka o 2...

Pogoda cos sie kiepsci:baffled:

Właśnie przed chwilą weszliśmy do domu przeciągnęłam małego kawał drogi a on widać że jest zmęczony ale teraz je obiad:tak::-) ciekawe czy jak zje to zaśnie:confused:
najlepsze.Stoimy na skrzyżowaniu mamy właśnie przechodzić przez ulicę a mały krzyczy SI!!! to ja go na ręce rozglądam sie a tu ani jednego krzaczka więc biegnę kawałek i zdążyliśmy oblać zielsko:-D:-D:-D

reklama
Do góry