reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

JA własnie pije kawusie.
Zaraz zmykam do łazienki,doprowadzić się do stanu używalności,
o o 22 arbait:-:)-(

Laski może która chętna mnie zastąpić,....będę wdzięczna.

reklama
Pierwsza:-):confused:
Dziendoberek!
Olo spi ja wstałam zeby zarajestrowac go do lekarza... w nocy znowu goraczka pnad 39 stopni... biedaczek:-( Mnie tez gardło drapie i mam chrype ze ledwo mówie:baffled:
ael gratulacje!

Hejka
Różyczko zdrówka dla Was. Daj znać co lekarz mądrego wymyślił.

Też z kawką siedzę i czytam.
Lena na zdjęciach wygląda jak róż. A czym ona się sugerowała, że taki kolor? Prysznic w ogóle bomba. Z miejscem, ze można z doopskiem sobie usiąść he he

Byłam z rana , ale najpierw do szefostwa zajrzałam. :tak:

Ael jeszcze raz gratuluję! Niech się mały zdrowo chowa. :-)
Różyczko zdrówka! :tak:

Jak dobrze , że dziś słoneczko już wyszło i ciepło się zrobiło.
yes2.gif

Mam stertę prasowania po wczorajszym praniu, a potem muszę wziąć się za malowanie kosza.
Z doskoku będę.
yes2.gif

Mamy nowy dział, dział pediatryczny. :tak::-)

Forum pediatryczne

justa ja do szefostwa nie zagladałam hoho... wstyd:zawstydzona/y: Miłego prasowania!
krolcia to cudo którego zdjecie masz na fb faktycznie pożera muchy? Ja juz choruje na hoye fiołka afrykańskiego... i jeszcze takiego drapieżnika... Tylko nie mam miejsca na parapetach:( musze sie pozbyc tych smieci co mam! A od P. ostatnio dostałam cytryne!

U nas tez dzis ładniejsza pogoda!

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka
Różyczko zdrówka dla Was. Daj znać co lekarz mądrego wymyślił.

Też z kawką siedzę i czytam.
Lena na zdjęciach wygląda jak róż. A czym ona się sugerowała, że taki kolor? Prysznic w ogóle bomba. Z miejscem, ze można z doopskiem sobie usiąść he he

my mamy bardzo małą łazienkę!więc nie chciałam by pomniejszyła się optycznie więc duże prostokątne kafle jak zrobię zdjęcia aparatem może będzie widać lepiej bateria jest z deszczownią także w ogóle bomba jak dla mnie deszczownia!

Do góry