reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Asiulka no czasem się opłaca w lumpkach kupować:tak: A ten co dziś byłam to sa ubrania wycenione ale codziennie maja jakieś upusty to 30% to 50% a dziś wszystko po 4 zł i nie ważne co.Ludzie to z siatami wychodzą i maja śliczne nie które ubrania na czasie a nie jakieś szmaty.Tylko trzeba dobrze poszukać:-)
Dobra idę tą jajecznice robić;-)

reklama
Asiulka no czasem się opłaca w lumpkach kupować:tak: A ten co dziś byłam to sa ubrania wycenione ale codziennie maja jakieś upusty to 30% to 50% a dziś wszystko po 4 zł i nie ważne co.Ludzie to z siatami wychodzą i maja śliczne nie które ubrania na czasie a nie jakieś szmaty.Tylko trzeba dobrze poszukać:-)
Dobra idę tą jajecznice robić;-)

U nas właśnie ten lump jest świetny,na sobotę planuję wypad do niego,i na wycenę wejdę.
Upusty,też mają.
A jak wymieniają cały towar co 2 tygodnie,to jest wsio po 1 zł.
A tak to codziennie dowieszają nowe rzeczy.

Asiulka współczucia, tym bardziej, że musisz i ugotować i zająć się chłopcami...

Z pytankiem zaglądam do was. Czy wszystkie seriale już się pokończyły? Od zeszłego tygodnia czekam na nowy odcinek " Julii" i nie ma. :-(

Justa dokładnie,przerypane.
Dobrze chociaż że mężuś ma wtedy 2 zmianę,i do południa,zajmie się domem,posprząta,coś ugotuje,albo podszykuje,a ja wstanę i dokończę.
Bo jakby było inaczej to kicha na całej lini.

Edit:

Julii nie ma bo jest Euro,i chyba ją zobaczymy dopiero po wakacjach:(:(

Ostatnia edycja:
Ja sie nie orjentuje co do seriali:no: nie ogladam...
justa u nas mokro jest strasznie i jeszcze pada:baffled:

Olo sie przespał troche jak miał temperature i teraz rozrabia:tak: nie widac ze chory...
Ja ma jeszcze tyyle roboty ale musze troche odsapnac.
My nie mamy tv wiec P. meczy nie oglada... Na jutro sie szykuje do moich rodziców jechac:-D

Co do lmpków to i u mnie jest fajny ale nie mam kiedy tam zajzec:baffled: a i po co tez nie mam bo Olo ma tyyyyle ubranek ze hej a na dla mnie mi szkoda.. :dry:
aguska a co z fanta? ze jej nie ma... przeoczyłam cos?:zawstydzona/y: Smacznego:)

Heja.
Justa doczekałam się ? czego znaczy sie:confused:? Bo jeśli chodzi o podatek to nadal nie ma.
Seriale dziewczyny to się pokończyły nie przez euro tylko ze względu na wakacje. Nowe odcinki we wrześniu.

Pożyczyła mi szwagierka auto. Ufff dobre choć top. Jutro kolejny zabieg u kręgarza i bałam sie, ze będę musiała zrezygnować.

Spać mi się już chce.

U nas jeden lumpek, ale uda mi się czasem trafić perełki. Szczególnie dla chłopaków z przewaga dla Daniela. Sobie kilka rzeczy zdołałam tylko upatrzeć. Ale tak to jest jak lumpek jeden, daleko i codziennie a przynajmniej w dniach dostawy nie zawsze się dojdzie.:zawstydzona/y:

Emil śpi od 30 minut,Maciuś mecz oglądał,teraz zmyka do teściowej na dół.
A ja zrobię sobie kawusię,posiedzę,i trzeba będzie się szykować do pracy:-(
Była moja mamuśka,pogadałyśmy trochę,opitoliłam ją trochę bo wcale o siebie nie dba,tylko o innych,a boli ją kręgosłup.
Zadzwoniłam do brata,powiedziałam mu.
Oj jak jutro wróci z Warszawy to chyba sam mamuśkę zaprowadzi do lekarza.
Mój brat jest kawalerem(38 lat)i mieszka z rodzicami,ale pracuje w warszawie.
I jeśli chodzi o zdrowie mamy lub taty,to zawsze pilnuje aby o siebie dbali,i nie przemęczli się.
A tu mamuśka olewa sobie bo Michał robi poza naszym miastem,
ja nie zawsze mam czas iść do nich.

Różyczko Olek nadal szaleje?
karolcia moje też już po kolacji, ale nie widzę by im się spać chciało. :no:

Nie lubię meczów oglądać, no chyba , że Polska gra, to tam zerkam . :tak:

reklama
Do góry