reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

I u nas się chmurzy i zaczyna wiać. Chyba coś popada.:baffled:

Lena łazienka piękna, a kto wymyślił, ze to w różu będzie?
Asiulka super dzień Wam się trafił z atrakcjami. Współczuję nocek, to chyba najbardziej poroniona zmiana!

U mnie padać przestało.

Karolcia,ja nienawidzę nocek.Co za głupek je wymyślił,
pewnie taki co w życiu na nocną zmianę nie pracował.

krolcia super ze humorek sie troche poprawił:tak:
Ja dostałam w piatek piekny prezent od spóldzielni bo przyszło rozliczenie za wode i ogrzewanie i mamy 350zł nadpłaty!!!!!!!! Super!!!!!

Zdrówka dla Olcia.
I mi też przyszła nadpłata ze spółdzielni ,za wymianę stolarki okiennej 300zł.
A dziś będą spisywali podzielniki,z kaloryferów.
To w lipcu znowu nadpłata będzie,w tej samej granicy.

Ostatnia edycja:
reklama
Asiulka współczuje nocek
Różyczka zdrówka

A my jeszcze wyszliśmy do lumpka obok nas i kupiłam małemu koszulke bluzke i spodnie dresowe wszystko w ekstra stanie nówki i za jedyne 12 zł za wszystko:-)
Ale łatwo nie było bo Bartek szalał w sklepie:sorry2:

Aga , o widzisz. Super okazja. :tak:
Lenka z takiej łazienki to bym chyba nie wychodziła. Zwłaszcza spod prysznica. :-) Kuchnię też remontujecie? I podpinam się pod pytanko Karolci. Czyj pomysł na taki kolorek?
Różyczko ojjj , my tez wcinamy truskawy, ale ileż można. Jak nie ma to by człowiek pojadł, a jak są to leżą. Dziś mieliśmy na podwieczorek makaron z truskawkami z cukrem i śmietaną i ciasto z truskawkami upiekłam. :tak:
Bardzo u was sucho w warzywnym ogródku? U nas trochę popadało przedwczoraj i dziś, ale i tak sucho. :baffled:
Karolcia no wreszcie doczekałaś się. Twoja cierpliwość została wynagrodzona potrójnie. :-D
Asiulka współczucia, tym bardziej, że musisz i ugotować i zająć się chłopcami...

Z pytankiem zaglądam do was. Czy wszystkie seriale już się pokończyły? Od zeszłego tygodnia czekam na nowy odcinek " Julii" i nie ma. :-(

Justa Julii to ja nie oglądam ale już nie które się kończa chyba Na Wspólnej już nie ma

Moja Pierwsza Miłość leci jeszcze:-p

Acha macie pozdrowienia od fanty może jutro już wpadnie

Ostatnia edycja:
Uuuu, to co ja będę robiła jak to głupie Euro jest? :ninja2:
Dzięki Aguśka za pozdrowionka! Pozdrów fancie i od nas. :tak:

Moje szkraby na łóżku przed tv szaleją, a męża mam na treningu. :dry:

Justa mój bąbel przed chwila zasnął u mnie na łóżku:-D i co ja teraz mam robić:errr: bo sprzątać to mi sie nie chce:no:
Ale wiem co zrobię sobie na kolacje jajecznicę z kiełbaska mniam!!!!

Mnie też się już nic nie chce. :no: Potowarzyszyła bym ci Aguś, bo uwielbiam jajeczka pod każdą postacią :-p, ale to już nie moja pora i czas na jedzenie. :sorry2:

Nie , nie Aguś. Z chęcią :sorry2:, ale na dziś przekroczyłam już limit kalorii . Z resztą u tesciowej niczego sobie nie odmawiałam. :zawstydzona/y:A tam zawsze tłusto i bogato. :sorry2: Smacznego Tobie życzę. :tak:

reklama
Asiulka współczuje nocek
Różyczka zdrówka

A my jeszcze wyszliśmy do lumpka obok nas i kupiłam małemu koszulke bluzke i spodnie dresowe wszystko w ekstra stanie nówki i za jedyne 12 zł za wszystko:-)
Ale łatwo nie było bo Bartek szalał w sklepie:sorry2:

Aga to za fajne pieniązki kupiłaś młodemu ciuszki,też lubię tak pobuszować czasami..
U mnie ostatnio otworzyli lumpka 2 piętrowego,na parterze na wagę,a na piętrze wycena.
I weszłam do niego jak byłam z psem u fryzjera.Psa zostawiłam,a ja poszłam sobie.
I przez 1,5 godziny udało mi się tylko zwiedzić część na wagę,bo na wycenę brakło mi czasu.
Kupiłam sobie 4 bluzki,Maćkowi dwie koszulki adidasa,i Emilowi 2 koszulki i spodenki i zapłaciłam niecałe 17 zł.

Do góry