reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My już zaliczyliśmy spacer. Pojechaliśmy wózeczkiem na zakupy. Póki pogoda pozwala, bo jak zacznie padać to ni w ząb nie ma jak nawet bułki kupić. Najbliższe sklepy 1,5 km od nas:baffled:.

Dziecko w wózku padło, pies też ma dosyć. Czas na drugą kawusię chyba:tak:.

He he tak to ja lubię!!! Właśnie dostałam 5 sms z banku. Że wpłynęły pieniądze:tak:. Rozłąkowe, za służby, za sprzedane zabawki, za sprzedane spodenki i za to, że płacę ich kartą 30zł nawet:-D!
Od razu lepszy humor:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie, mam nadzieję że mi wybaczycie moją nieobecność ale od czwartku nie było nas w domu co chwilę coś wypada :dry: już mam dosyć jeżdżenia wszędzie, jeszcze M jutro na poligon jedzie to trzeba przygotować co nie co :sorry2: dzisiaj z Kubą zaspaliśmy do przedszkola to jeszcze go mam na głowie dzisiaj :tak: trochę zdążyłam posprzątać, ale jeszcze kupa roboty przede mną, do tego obiad w lesie :baffled: oj nie wyrabiam ostatnio :baffled:

Hej!

Dzisiaj nie, lecz jutro tak mysle aby wybrac się z popoludniowymi Foto Matkami na plener. Myślę i myśle.
W tym tygodniu fajne rzeczy dzieją się w Bydzi i chyba w weekend wybiore sie na koncert Anny Brody i konsultacje z logopedą.LiterObrazki - Program Festiwalu Książki Obrazkowej dla Dzieci, Bydgoszcz, 11-17 czerwca Patronat mamywsieci!, Bydgoszcz Wojewódzka i Miejska Biblioteka Publiczna | mamywsieci.pl
Darmowe to trzeba korzystać i jeszcze w niedziele nas jest festyn w zoo.
A ja sprzatam, bo popołudniu mamy gości.

Dziewczynki pochwalę się łazienką;)Skończona i opita wczoraj:)

Tak wyglądała przed;)

2012-05-20 18.07.07.jpg2012-05-20 18.07.20.jpg2012-05-20_18.06.44.jpg

A tak po kapitalnym remoncie jej koszt wyniósł nas
ponad ok 12000:wściekła/y:Ale warto same oceńcie!

2012-06-10 18.37.07.jpg2012-06-10 18.37.21.jpg2012-06-10 18.37.49.jpg2012-06-10 18.38.47.jpg2012-06-10 18.39.12.jpg2012-06-10 18.38.40.jpg

HELLO

U mnie pada,buuuu,a wczoraj było ładnie.
195481.gif

Wczoraj po obiedzie wybraliśmy się z chłopcami,szwagrem i Adą,na spacerek na fontanny.
Poszliśmy piechotkę,posiedzieliśmy,chłopaki wypili po piwku,my zjedliśmy lody,
dzieciaki wyszaleli się z psem.
Mieliśmy jechać do Bałtowa,ale w nocy posiedzieliśmy do późna,i przełożyliśmy na następny raz.
Emil właził pod fantanne,całe szczęście nie zmoczył się cały,tylko pochlapał.
W drodze powrotnej złapała nas ulewa.
Szybko weszliśmy pod przystanek autobusowy.przeczekaliśmy trochę,i poszliśmy na autobus.
Dla Emila radocha,z jazdy autobusem,bo dziecko jeździ raz na rok hihih
a jak wysiedliśmy,to Emil dostał głupawki ,skakał,biegał po kałużach,jak szalony.
A niech tam mówię,dobrze że był w sandałach.
Weszliśmy do domu ,a Emil biegiem się rozbierał,bo stwierdził,
"Fuj,jak ja nie lubię mieć mokrej bielizny"
165394.gif
165394.gif

Na kolacyjkę zrobiłam moich łobuziakom hot-dogi.
Zjedli popili,i Emilek już po 19 smacznie spał.
M.też się położył wcześniej,tylko Maciuś czekał na mecz.
A ja chcąc,nie chcąc o 22 poszłam do pracy.

Miłego popołudnia

Lena super łazienka:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

hej my wrciliśmy dopiero co nogi to mi odpadają taka rundkę po mieście zrobiliśmy:-D
myślałam że się rozpada ale nawet nie kropiło ale ciągle się chmurzy jednak powietrze cudne

I u nas się chmurzy i zaczyna wiać. Chyba coś popada.:baffled:

Lena łazienka piękna, a kto wymyślił, ze to w różu będzie?
Asiulka super dzień Wam się trafił z atrakcjami. Współczuję nocek, to chyba najbardziej poroniona zmiana!

reklama
Wiatm Kobietki!
Przepraszam ze moja nieobecnosc ale wybylismy na długi weekend do mamy i jakos nie było czasu na neta... Wczoraj bylismy u tesciowej. A dzis Olo sie rozchorował:-( w nocy dotał 39 stopni goraczki kaszel katar:-( masakra... Od 4 walczylismy z goraczka ale ładnie spadła nad ranem jak zasnelismy tak wstalismy uwaga o 11!!!!!!! I do lekarza juz nie poszlismy. Jutro idziemy:tak: Ale normalnie nie moge sie dzis z robota wyrobic! Dobrze ze P. zadzwonił ze pozniej bedzie to i obiad na pozniej przygotuje:tak:
U nas leje... :dry:
krolcia super ze humorek sie troche poprawił:tak:
Ja dostałam w piatek piekny prezent od spóldzielni bo przyszło rozliczenie za wode i ogrzewanie i mamy 350zł nadpłaty!!!!!!!! Super!!!!!
lenka łazienka super!!!!!!
justa ja tez dostałam od tesciowej truskaweczek ale sa tak pyszne ze je pochłaniam:-)
asiulka wspólczuje nocek
aguska niezły spacerek!! hehe

Lece sałatke robic do obiadu... i Olo juz coś jęczy biedaczek:-(

Do góry