reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cześć dziewczyny i ja do was wrociłam:-D
Krolcia kurcze to nie dobrze że nic ci z tym plecami nie lepiej:sorry2: A dużo nosisz jeszcze Daniela?

U nas dziś było cudnie ciepełko i słonecznie a teraz się zachmurzyło ale nie zapowiada sie raczej na burze
Bartek ogląda strażaka Sama

reklama
Hejka
Przymusowa pobudka.:crazy:
Chłop zaspał na transport do siebie do pracy i tym sposobem zostałam zamknięta w dziurze bez transportu grrrrr. Zabrał nasz samochód i pojechał. Faceci.
A ta jego praca to debile do kwadratu. Dzwoni, mówi, że nie ma jak dojechać na 7 do Śremu i czy mogą mu dzień wolny napisać, to nieeee :angry:bo będzie problem....a jakby k...a samochodu nie było, to co naru...ać sobie ma?! Idioci! 10 lat pracy w monie i dwa razy brał zwolnienie-na porody swoich dzieci!! I mają problem, żeby jeden dzień mu wpisać.:angry:
Jestem taka zła, że lepiej niech nikt do mnie nie podchodzi! Cały tydzień, cały plan poszedł się j....:wściekła/y::angry:

Karolcia , aż dziewczyny boją się cokolwiek napisać. No nie nerwusiaj już. ;-)
Aguśka śniłaś mi się dziś. :tak: Śniło mi się , że miałyśmy się spotkać i bardzo przeżywałam to spotkanie. :tak:
Ael z synkiem brata wszystko ok? Ile waży, mierzy? No chwal się ciotka! :-)
Asieńka ale aktywnie ostatnio spędzacie czas. Super, bo tak rodzinnie. :tak: A dziś też biegniesz na kurs?
Bodzia kolczyki superaśne! :-D
Lenka no to graba .;-):-)

Prania po tym weekendzie mam , że ho ho. :rofl2:
Dzieciaki na wsi u teściów wybiegały się ,wczoraj już o 18 w łóżkach byli. :tak:
Śniadanie zaraz sobie idę zrobić , muszę pomyśleć co by tu dziś na obiad zrobić. :tak:

Krolcia to wszedzie tak jest jak pracujesz non stop to jestes cacy a jak zachorujesz albo chcesz wolne to jestes BLEEEEEEEEE
Justa mi mąż wczoraj w nowej łazience podłaczył pralkę;)więc będe prała;)

krolcia kochana nie złość się już jakoś dasz radę bez samochodu;-)
Justa no kurcze przydałoby sie spotkanko kiedyś...........:rofl2:

U nas całą noc padało
teraz na szczęście przestało
ja leniuchowałam w łóżku do 9,30:-D:-p a co tam:-D a mały ze mna
teraz właśnie piję kawke i sie zastanawiam nad tym co będziemy z Bartusiem robić

Hejka kobitki

Justa, jeszcze nie urodziła, co mnie dziwi bo miała mieć cc, miała tylko czekać aż akcja się zacznie. Dzwoniłam do brata to na razie cisza. Czekam na wieści.

Bodzia cudne te kolczyki, masz normalnie duży talent :-)

A my samiuścy z P, teścia nie ma, pojechał do rodziny, zostawił nam kartę, no to jedzonko kupuje ja, wcześniej robił to teść. Normalnie ile pieniędzy poszło na jedzenie....szok!
Człowiek tak nie kupuje tego jedzenia to nie wie jak to cenowo do końca jest.

Ael no ja robie sama zakupy i wiem ile co kosztuje tylko za głowe sie łapać:dry::sorry2:
daj znać jak sie maleństwo urodzi;-)

A moje dzieie rozwala po całym pokoju puzzle:dry: zaraz będzie je zbierał.

Strasznie produkty żywnościowe poszły w górę. :tak:
Teściowa ma truskawki. Na targu za ubijankę krzyczą od 10 - 14 zł , na skupie po 9 zł. :tak: A ja pamiętam jak truskawki były po 2 zł. i każdemu bokiem wychodziły. :shocked2:Ale fakt faktem sporo sadzonek wymarzło .:tak:
A ja właśnie zamroziłam sobie 5 ubijaneczek , szóstą zostawiłam do jedzenia i przymierzam się do zrobienia ciasta "oliwkowca z truskawkami" z mojej mamy przepisu.
Głowę umyję i lecę do sklepu po jajka. Swoją drogą - a tych jak cena poszybowała w górę od świąt wielkanocnych, tak nie spada. :crazy:

reklama
Ja w sobote kupowałam truskawki 6 zł za kilogram więc cena jak wszędzie widzę.
My zjedliśmy i zaraz sie ogarniamy i idziemy na miasto:-)
Obiad mam przygotowany więc spoko:tak:
a bałagan posprzątam jak wrócimy

Do góry