reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej kobietki.
U nas ładnie i słonecznie.
Emil dopiero wstał,padnięty był po wczorajszych zakupach.
I jak usnął koło 21 to dopiero się obudził 15 minut temu.

Maciuś już urzęduje od 8,posprzątał sobie w pokoju,
dokończył lekcje to co mu zostało.

A ja ogarnęłam troszkę chatkę,i z kawką do Was przylazłam.

Asieńko,no można powiedzieć że zakupy udane.
Jeszcze chciałam chłopcom koszule kupić bo były świetne kolorystycznie,i fason super,no ale cóż rozmiarówki nie było,
ale nic straconego,do Skarżyska mam 15 minut drogi,więc nie jest daleko.Bo u mnie w mieścinie TAKKO nie ma.
Jeszcze wczoraj w Kauflandzie kupiłam Emilowi świetne butki piankowe,
super są jestem zadowolona bardzo z nich.

Kombinuje co by tu na obiadek zrobić,ale jakoś nie mam koncepcji.

Miłego dnia.

Ostatnia edycja:
Witajcie!
Ja również po zakupkach, teraz tylko powiesić i wstawić prania, zrobić obiad i po 17 jedziemy rowerami na pokazy Astro. Jutro w planach otwarcie Centrum Rodzina Inspiruje. Mamy juz wejsciowki, a dobra zabawa zapewniona.

He he he ja to jednak jestem :-p Fajne nieee???
600752_3188079313604_1280390712_n.jpg

Hejka z wieczorka.

Ja dziś zrobiłam kurs Starachowice-Końskie-Starachowice

Byłam ze szwagrem po jego dziewczynę,wzięłam Emila i zrobiłam mu wycieczkę.
Poszalał na ogródku u Ady z psiakami,powariował,i przed 21 wróciliśmy do domu.
Śpi jak zabity,zrobiłam mu "dzień dziecka "z kąpielą.
Jak to on nazywa"dzień śmierdziela",poszedł spać bez kąpieli.

Jutro w planach Bałtów,tylko nie wiem czy mi się będzie chciało,bo zaczynam od jutra nocne zmiany:(

A teraz zmykam bo szwagier z Ada przyszli na browarka:)

reklama
Do góry