reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
HELLO LALKI>
Kolejny dzień pochmurny,:-p.
Dziewczyny wczorajszy dzień w pracy,to totalna porażka.
Nie do wyrobienia się jest "moje" nowe stanowisko pracy,
ten gościu od planowania pracy powiedział,
że ma być u nas 4 osoby,no ale po co,
było nas 3,szczerze to nawet w wc nie byłam,bo nie było kiedy.
Łapy to mam popuchnięte jak nie wiem,
chciałam zdjąć obrączkę i pierścionek dziś i :no::no::no:
Jak dzisiejszy dzień będzie tak wygladał,to idę do kierowniczki,ja się nie będę zarzynała,bo te debile tak chcą.
Jeszcze koło drugiej w nocy,włączył się alarm w sklepie koło bloku,kuźwa wyło toto z 30 minut,masakra.

Asiulka a jak to wygląda w zerówce? Napisz coś więcej? Czy są posiłki? Czy siedzą cały czas w sali czy wychodzą jakoś na przerwy itd. Wiesz coś? Ja cały czas mam obawy jak to wszystko wygląda...A i Mateusza niedługo czeka przeniesienie z przedszkola...

Karolcia,u nas dzieciaczki z zerówki mają swoje klasy,
są ławki,i część przeznaczona do zabawy.
Na przerwę śniadaniową idą na stołówkę,
tam jedzą kanapeczki(z domu),i dostają ciepłą herbatkę.
Obiady mogą jeść,trzeba wykupić na stołówce.
Mój Maciek je obiady w szkolnej stołówce od zerówki .
Chodzą na spacery,mają różne wycieczki,itd.

U nas coś dziś nawet ciepło bo mam 19 stopni i wygląda jakby słoneczko chciało sie przebić:-)
ja umyłam włosy przed chwila nastawiam pranie, pozmywałam ,Bartuś już zjadł płatki i zaraz jeszcze trzeba w pokoju coś ogarnąć bo widzę że kurz mi sie zbiera:sorry2:

Bry:)
ja na chwilke bo do mamy zaraz mykamy. Olo dzis strasznie rozrabia, nie moge go z oka spuscic:baffled: własnie mnie zbił i narobił ryku bo mu zabrałam jedzenie dla Tofika... Teraz sie wspina na akwarium... zwariuje dzisiaj!!!!!!

Różyczk@, nie wariuj, bo nie będziemy mogli się z Tobą dogadać ale wiesz co może Krolcia jakiś fajny kaftanik Ci wydzierga :-D;-). Buziaki dla Olka.
Asiulka, dzięki :-).
Moje dziecię leży w wyże i ogląda film o myszy :-D.

Znaczy się kaftanik wiązany z tyłu?he he he:-D
Wróciłam z tego durnego urzędu.
A i zadzwoniłam do skarbówki. No więc teraz są wydawane pieniądze tym którzy złożyli papierki do 15 marca!!!! Szok:szok:. Przy okazji sprawdziła i wszystko jest w porządku i do 20 powinniśmy mieć kasę na koncie.

Asiulka dzięki, czyli nie jest tak źle....i tak się boję.:baffled: Mam nadzieję, że podołamy finansowo i Mati pochodzi do przedszkola do 6 roku życia.

reklama
Fanta a co z Twoim ambitnym planem na dzis?:-p
Kaftanik poprosze:tak: jak nie dzis to w przyszłosci sie przyda:-p
krolcia super ze sprawa wyjasniona:tak: kwiat piekny:tak: ja czekam teraz na cytrynke od mojego męzczyzny:-) i bede chodowac egzotyczne roslinki:-)

Do góry