reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja już posprzątałam nawet umyliśmy z Bartkiem jego kilka zabawek bo syf już na nich zalegał bo przecież on jak nie wlewa czegoś do samochodów i innych zabawek to wciska papierki jedzenie itp:dry::sorry2: miał radoche jak mi pomagał.Ale dziś jest okropnie męczący!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Różyczka mój Bartek też dziś jest taki maruda miauczy mi ciągle i się drze:wściekła/y::dry: i co sekunde jest mama mamo mama mamo nosz....
Fanta powodzenia z prasowaniem:-D;-)
ja ide zaraz wywiesić pranko i umyć podłogi

Witajcie, ja wpadłam na chwilę w przerwie na sprzątanie :tak: M w domu był przez 5 dni i teraz trzeba nadrobić ze sprzątaniem :-) Kuba w przedszkolu i mogę szaleć ze zmiotką hehe :-D widzę piszecie duuużżżooo i chyba nie nadrobię, ale w taka pogoda że masakra :dry: mnie znowu głowa zaczęła boleć przez to ciśnienie :sorry2: ale podobno na weekend teraz ma być ciepło i oby im się sprawdziło :tak: idę do kuchni po czuję po nosie że zupa zaraz się wygotuje ;-)

reklama
U nas niestety zimno, dogrzewamy się farelem, bo w nocy nie wyróbka...
Aguska, podrzuć troszkę słonka :-p.
Jutro do południa się raczej nie odezwę, bo siostra u mnie śpi i mamy dużo do obgadania, po za tym załatwiamy stancję dla niej jakąś i zalatana jestem... 3majcie kciuki aby się udało.
Przypominam o głosowaniu <link w moich suwaczkach>.
Pozdrawiam, ściskam i cmokam ;-)

Do góry