reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Chciałam zapytać " A gdzie Bodzia? ", ale skumałam, że jakoś teraz miała mieć rozprawę w sądzie. :tak:
Tak ale Bodzia chyba też teraz neta nie ma. Coś przecież wspominała na ten temat.
Bodzia daj znać co i jak. My tu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& 3mamy.
No widzisz, a tak się Justynko martwiłaś. Oj mama daj na luz ;-):-p:-D.
Aguska, pozazdrościć, mój młody codziennie o 21 idzie spać, jak rybka mini mini chrapie :-D, choć wczoraj przeholował i poszedł spać pół godziny później :sorry2:

Fanta ano taaaak. :tak:Bodzia wracaj do nas!

Zobaczysz, zobaczysz jak Kubuś ci szybko urośnie. :tak:Nim się obejrzysz do szkoły zacznie chodzić. :tak:A potem to już takie problemy ... :baffled: Małe dzieci - mały kłopot, duże dzieci - duży kłopot.;-)
Jeszcze jeden telefon jak mąż wróci z treningu i luzuję. :tak::-p

Moja zawsze oglądała Baby tv, bo N-kę mamy.:tak: Ale ostatnimi czasy zbrzydło już jej to, bo zna na pamięć wszystkie piosenki, zna każdą bajkę... Tam wszystko po raz setny powtarzają. :dry:

Justa, no po części to i racja. Choć, to zależy od podejścia. Jak będę codziennie ziółka na uspokojenie piła, to i dam radę z młodym dojrzewającym :-D:-D. Ach, no tak ja mam upc i co niektórych kanałów nie posiadam ale może to i dobrze. Mały mi się ostatnio na toy story przerzucił :confused:.
Dzięki Aguska :-D:-D:-p.
Lecę młodego wykąpać, a wieczorkiem jeszcze zajrzę ;-)

Mój ostatnio polubił Nick jr bo tak to zawsze u nas leciało disney junior ale i tam ciągle powtarzają bajki i mały już je zna.No i lubi też garfielda:-D:-D ale nie wiem na jakim on leci po prostu włączam i nie patrze bo dziecięcych kanałow mam chyba 6:-D
Fanta za co dzieki?

reklama
Bodzia neta nie ma. Ponoć od jutra mieli jej włączyć z nowej umowy. Czekamy.
Idę małego chyba kłaść bo stęka, jęczy i wkurza tylko!:wściekła/y:
Na szybko jeszcze tylko wczepię Celicię bo na słonku się rozwinęła.:-p

Do góry