reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc poległam:(
Rozebrała mnie choroba mam 40* goraczki dreszcze i nie wiem co jeszcze masakra!
Gaje zawiezli mi do tesciów bo przy niej nawet nie mogłam się położyć do łóżka!

reklama
Lena zdrówka;-)
Fanta &&&&&&&& za stancje i plotkujcie sobie;-)

A u nas pogoda się popsuła popołudniu bo zaczęło popadywać
mały już wykąpany........
leży i ogląda baję
Chyba pogoda na niego źle działa bo cały czas tylko miauczy a ja szału dostaje

I jestem Foto Matka na fociła fotek z kolezankami.
Odwiedziła UP i poleciala do biblioteki. Do domu wrocila po 15 i pada na pysk!
Lenka - zdrówka!!!
Fancia - tez biore udzial, lecz nie zbieram glosow tylko licze na litosc Jurorów!
Wrublik - Jak tam dzidzia?!

Melduje, że żyje ale co to za życie....350 zł sądownie...Żyć a nie umierać...Nie mam nastroju na nic...

reklama
Bodzia tak to jest, moj Ł tez ma alimenty do 6 lat jego mama nie chciala pozniej byly jakies gr a gdy chodzil do technikum mial 200 zl obecnie na studiach ma 350. Gy podal ojca o podniesienie przd studiami prawie pobil Ł...bo przciez 200 zl stuiujacemu chlopakowi powinno wystarczyc....
W koncu maly spi;-)

Do góry