reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aga to i u mnie ostatnio Nick jr i "Dora poznaje świat" . :tak:A nie raz to i z Amelką bawię się,wyganiamy liska " rabuś, nie kradnij" , pomagamy Dorze wspiąć się .:-p:tak::-D

Lecę i ja wykąpać się. :dry:

karolcia :szok: ależ ty pieścisz te roślinki :szok:

reklama
Aguska, dzielna musisz być oj tak! :-)
Aelreda, głosik oddany, znajomi też oddadzą ;-) widzę, tylko, że projekt jakiś inny :confused:. Mam nadzieję, że Ci się uda. Zresztą dziewczyny z BB Cię wspomogą.
Lena, co Ty tak literki gubisz?? :-D:-DFajnie, że łazienka już prawie skończona. Czekamy na foty ;-).

Gaja mnie szturchała czyt. skakała po plecach:)
ostatnia goraczka u nas wydaje mi się, że była na zęby ja dzisiaj zaglądam i jak piątek górnych nie było tak nie ma;(A przy gorączce wydaje mi się że były;\(

Justa ja jak po ogień....powiem Ci, że ludzie przy tym EURO szajby dostają barany!
Dostawa za dostawą dostawę pogania masakra!Jutro wjeżdza nam ok 3000 tyś zgrzewek piwa najgorsze, że musimy to złożyć w słupki!wiec muszę mieć formę...już ploty(jak dla mnie) chodzą, że jedzenia będzie brakowało ludzie zapasy robią tak jak było z cukrem:)
Porażka utarg poniżej 30 tyś nam nie schodzi szok mówię Wam, a i ja już jestem strasznie zmęczona!

Ale jedno co mnie trzyma na duchu to to że mąż przyjeżdza więc chwila relaksu i będzie ok;)A nawet bardziej niż ok:)

W piątek babka(klientka ze sklepu) chce dać Gai świnkę morską i szukam jakiejś klatki:)

Ostatnia edycja:
hej to ja matka marnotrawna :zawstydzona/y:
wchłonęło mnie trochę życie... ale mam nadzieję że wybaczycie i doczekacie się aż wrócę
teraz akurat malucha karmię na łóżku i lapka przywlekłam by maile poodpisywać :)

Krolcia Ty te chabazie na pewno na wystawach fotkasz i potem tu wklejasz :-D:-p no masz babo rękę do nich... niech Ci dalej tak pięknie rosną, to może kiedyś zakwitną banknotami w nominałach "100 PLN"

dziewczynki mam nadzieję że u was wszystko ok, niestety nie dam rady was nadrobić - za duże tyły mam :sorry2:
życzę wszystkiego najcudowniejszego na dzisiejszą nockę

aj wspomniałam, bo chciałam podzielić się tym co mi w ucho wczoraj wpadło i mi się podoba :-D:-D
[video=youtube;NkEXjBnKNgA]http://www.youtube.com/watch?v=NkEXjBnKNgA[/video]

Oto żem ja :-D.
Jestem, młody smacznie sobie chrapie. Z piesem zaraz będę musiała lecieć :dry:. Żeby mi się tak chciało z nim wieczorami wychodzić jak mi się nie chce, to była bym zadowolona ;-).
Krolcia, coraz to ładniejsze masz te kwiatki :tak:. Daj jeszcze jakieś ładne focie :-). Tak wiosennie się zrobiło i kolorowo :-).
Lena, :-D:-D Gaja musi się nacieszyć Tobą to i skacze po plecach ;-). Masz rację ci ludzie są pomigani z tymi euro :dry:. Ostatnio widziałam gadżety typu branzoletka z plastiku biało czerwona za 15zł :szok:, jakieś gwizdki, bandany takie wiesz madie in china i to za 25zł. Normalnie na głowę po upadali, co do żywności to o jej brakach nie słyszałam tylko obiło mi się o uszy, że piwo, chipsy, paluszki i inne przekąski w górę pójdą cenowo :sorry2:. Nabieraj formy na jutro ;-).
Wrublik, fajnie, że się odzywasz :tak:. Zaglądaj do nas w wolnej chwili :-). 3maj się ciepło i ucałuj dzieciaczki :tak:. Słyszałam to i bardziej mi się podoba niż panie tych starych, pomarszczonych i jędzowatych bab :-D.
Aguska, kolacje powiadasz? Może i ja cosik bym przekąsiła... tak się zastanawiam, bo przed @ jestem i normalnie na wszytko mam ochotę, a najbardziej na czekoladę ale nie mogę przez ten pochlastany przełyk :dry:.

Witam,
Mal mnie wykonczy poszedl spac po 21 w dzien spal 1,5 godz a wstal 3.40:szok:nie dalam rady go uspic, tak krzyczal ze wstalam. Teraz bawi sie traktorkiem
Wrublik witaj, jak maly?kurcze niedlugo bedzie mial mies a wydaje sie ze wczoraj rodzilas
Ael, Fanta zaglosowane;-)
Lena ja mam dosc sluchania o euro, Ł cale nie o tym mowi, przezywa...szlag mnie trafial z mczami i bez euro a teraz az sie boje co bedzie:confused:

reklama
Do góry