reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aguśka gratulujemy! Będzie dobrze zobaczysz, byle by faktycznie za dużo nie chorował.

Justa jak Ty to wytrzymujesz? Ja bym chyba zeszła na zawał już! Nocka nie przespana a paluchy poobgryzane z nerwów po same łokcie!

Asiulka a jak to wygląda w zerówce? Napisz coś więcej? Czy są posiłki? Czy siedzą cały czas w sali czy wychodzą jakoś na przerwy itd. Wiesz coś? Ja cały czas mam obawy jak to wszystko wygląda...A i Mateusza niedługo czeka przeniesienie z przedszkola...

Aguś ja tez mam nadzieję, że Bartuś szybko się zaklimatyzuje.:tak: A ty będziesz twarda. :-D
Ael udostępnione , kliknięte. :tak:
karolcia najgorsze w tym wszystkim jest to, że nie mogę do Julii dzwonić. Pewnie wisiałabym na słuchawce. :-p Pani zakazała, bo dzieci zamiast słuchać pani rozmawiają z rodzicami przez telefon. :sorry2: Pani wyznacza godzinę na dzwonienie i dzieci dzwonią do rodziców. :tak: Z reszta oni tam czasu nudzić się nie będą mieli.
Denerwuje się i to strasznie. :tak: Najgorsza chyba noc będzie. :tak:
A dziś w domu jaka cisza i jakoś tak pusto. :szok:
Twoje chłopaki rozrabiaki dziś grzeczne?

Brrr nie wyobrażam sobie dziecka po za domem! Siły Ci życzę!

Młody szaleje, jakiś stękający dziś:baffled:. Z resztą on od dłuższego czasu taki złośliwy jest:dry:. Może jakieś zębiska się znowu szykują? Jeszcze kompletu trójek i piątek nam brak.

hej dyiewcyznki jutro prawdopodobnie koniec łazienki więc pochwalę się zdjęciami:)
Dzisiaj był psikus bo pękła uszczelka i zalałam mamę gosciu skuł na szczescie 2 płytki tylko wiec jutro przyklei lustro dopiesci i bedzie gotowa!
Gaja rozrabia na całego a ja jak zawsze pracuje;)
Dzisiaj miałam pierwsza zmiane ale zaqraz ide Gaje kapac i kloade spać ja wiec troszkę poczytam co u Was;)

Aguska, dzielna musisz być oj tak! :-)
Aelreda, głosik oddany, znajomi też oddadzą ;-) widzę, tylko, że projekt jakiś inny :confused:. Mam nadzieję, że Ci się uda. Zresztą dziewczyny z BB Cię wspomogą.
Lena, co Ty tak literki gubisz?? :-D:-DFajnie, że łazienka już prawie skończona. Czekamy na foty ;-).

Chciałam zapytać " A gdzie Bodzia? ", ale skumałam, że jakoś teraz miała mieć rozprawę w sądzie. :tak:
Wpadam dzień dobry powiedzieć :-)
Ja jestem ostatnio tak zmęczona, że jak dla mnie pogoda się może zespuć, ale TYLKO na chwilke :-p Bo bym wreszcie na doopie siadła a nie latała jak kot z pęcherzem :-p
Juz mi moja pani psycholog wczoraj powiedziała, że mam wyluzować bo dzieciom matka jest potrzebna a ja stresa mam teraz.
4 czerwca rozprawa i się boje :-(

Bodzia i jak? Trzymasz się? Wszystko poszło po Twojej myśli? Odezwij się proszę. :tak:

Hej mój grzecznie leży w łóżeczku i bawi sie samochodem
Justa oj chyba noc faktycznie najgorsza przed tobą ale pomyśl twoja córeczka ma już 9 lat jest grzeczna i pewnie się słucha więc nic jej nie będzie;-):-) wiem wiem łatwo mi mówić ja za parę lat też będę tak świrować:-D:-p
Krolcia oby tylko Danielek przez zęby znowu nie chorował;-)
Bodzia pisz nam co słychać
lena koniecznie się pochwal

reklama
.... ale pomyśl twoja córeczka ma już 9 lat jest grzeczna i pewnie się słucha więc nic jej nie będzie;-):-)
Ta ta ta. :-p;-)
Moje najmłodsze już padło a najstarsze tv ogląda.:tak:
Do średniej dzwoniłam ,nie wytrzymałam. :-p Wszystko gra. Zwiedzali dziś Ojców i kopalnie soli w Wieliczce. :tak: Jak opowiadała, to tchu złapać nie mogła. :-D Obiado-kolację mieli o 19:00, powiedziałam , że jeszcze zadzwonię. :tak:
Jutro maja śniadanie na 7 rano i ruszają do Krakowa na cały dzień.
W domu będą coś ok. 22:00. :tak:

Lena co tak wpadłaś , jak po zapałki? :-D

Do góry