reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

buuuuuuu ja nie widze tego cuda:-(

edit:
O jest jest:) fajne! to tez hoja?

My po spacerku, nie jest tak najgorzej na dworze nawet... nie pada i jakos chyba cieplej... ze nawet pranie reczne zrobiłam i sobie schnie. Olo spi:) a ja mam prasowanie. Obiadek szybki bo spagetti:) i wszystcy beda zadowoleni!

krolcia ja dostałam zwrot podatku w zeszłym tyg i sie dziwiłam co tak szybko bo oni maja czas do konca lipca zeby oddac... tyle ze ja składałam w ostatnim tygodniu kwietnia.
justa no tak matka zawsze sie martwi... ech...

Ostatnia edycja:
reklama
Sprawdziłam numer konta. Nie zrobiłam błędu, więc o co chodzi? dlaczego tak długo czekamy...

Tak różyczko:tak:, to kolejna hoya:tak:. Hoya lacunosa, tylko nie wiem jaka odmiana lacunosy to jest. Te odmiany mają mniejsze kwiatki ale za to najintensywniej pachną.

Cholibka zżarło mi posta :dry:.
Krolcia, hoja śliczna. Takiej nie widziałam jeszcze. Co do zwrotu to ja składałam w lutym i w maju dopero dostałam <po tym długim weekendzie>, a jak nie jesteś pewna to zadzwoń do US i się dowiedz. Powinni Ci takich informacji przez telefon udzielić :tak:.
Justa, fajnie, że chociaż Ty śledzisz pogodę ;-). Nie przejmuj się wyjazdem Julki ona już duża dziewczynka :tak:. Choć nie wiem jak ja będę się zachowywała jak młody na wycieczkę pojedzie :-D. Ach już przesadziłam moje pomadory do osobnych doniczek :-).
Aguska, ładnie pospaliście. My leżeliśmy do 8 ;-). Strasznie ciężko było mi wstać....
Asiulka, jakoś ten poniedziałek przeżyjesz. Nie martw się o edukację Emilka :tak:. Toć to chłopak rozgarnięty i powtarzał raczej nie będzie zerówki, grunt, że zapisałaś go tam gdzie chciał :tak:. Miłego dnia i spokojnej pracy :-).
Różyczk@, humorek lepszy? U mnie słonko nieśmiało wychyla się za chmur, może coś z tego będzie ;-).
Młody wstał, to jakieś jedzenie zapodam, a później pobawimy się bańkami, bo znalazłam całe opakowanie :-D.

hej dziewczyny dziś podpisałam umowę z przedszkolem i mały już na 100% idzie od sierpnia:-)
krolcia ja kiedyś też długo czekaam i dostałam jakoś koniec maja początek czerwca więc pewnie na dniach dostaniesz;-):-)
Justa Julka to już duża dziewczynka na pewno sobie da radę;-)
Różyczka ja to samo dziś robie na obiad na szybkiego:-D

Wy nawet nie wiecie jak ja już teraz panikuję:-D:-D:-D
Chyba jak pierwszy raz go zostawie to będę tam pod tym przedszkolem siedziała i ryczała:-:)zawstydzona/y:Oj ciężko będzie ale cóż zrobić mam tylko nadzieje że nie będzie chorował i że będzie mu sie tam podobało:tak:bo to najważniejsze

reklama
Do góry