reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja...
pogoda kiepska ale musze zaraz do sklepu wyjsc bo nawet chleba nie mam...
Srednio wyspana... w kiepskim humorze... podobno taka pogoda ma sie utrzymac do czwartku u nas:-(
P. mnie wczoraj wkurzył i nici z naszego wieczoru... poszłam spac wsciekła...

reklama
Witam i ja, my dziś pospaliśmy UWAGA do 8.30!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::-D:-D:-D
no i normalnie się wyspałam:-D:-D:-D
U nas taka pogoda jak u was ale już nie pada na szczęście.Ja dziś z małym jadę do przedszkola złożyć wszystkie papiery.Więc Bartek będzie miał frajdę bo będziemy jechać autobusem a on uwielbia:-D
krolcia super musi być taki park ale zazdroszczę
Anula świetna zabawa z piłka:tak:;-)ach te koła:-D
fanta no fakt to się nie opłaca ale ja myślałam że oni przez ten weekend szkolić sie nie będą:sorry2:też zauważyłam że u ciebie w Szczecinie zawsze jest chłodniej i jakoś inaczej:-D;-)musisz sie przeprowadzić najlepiej do Płocka:-p:-D
Justa to &&&& za wycieczkę Julki żeby jej się podobało a Amelka jak zwykle śpiocha jeszcze:-D ty to masz dobrze ale ona chyba późno się kładzie spać ?
Różyczka poprawy humorku;-)

A mój Bartek coś ma katar:dry:słychać jak ma zapchany nosek ale bez przesady więc zobaczymy czy to małe przeziębienie czy co

Melduję że żyję.:-)

Nie zaglądałam bo nie miałam kiedy,sorry.
Weny było brak,i nie chciałam Wam smęcić.
Druga zmiana była,przed zawsze coś do zrobienia,
do tego połączyli nam 3 zmiany w dwie,
Zmieniają nam wiązkę główną,cudują,
przenoszą nas na inne stanowiska,istna masakra.
:wściekła/y:
Zrobili taki burdel,że się normalnie odechciewa.

U nas dziś szaro,buro i ponuro.
:-(
Całą noc padało,całe szczęście że teraz nie leje.
M.w pracy,Maciuś w szkole,a Emil w lego buszuje,standardowo.
Ja wczoraj walczyłam z allegro,powystawiałam troszkę ciuszków,
jeszcze mi tego zostało sporo,ale może uda się w tym tygodniu powystawiać.
W zeszłym tyg.poszło mi 5 aukcji,zawsze grosik wpadnie.

Ja znowu druga zmiana,drugi tydzień.
Dziś mi się wcale nie chce iść,bo po tych zmianach na stanowiskach ciężko się połapać.

Miłego dzionka laski życzę.

Hej dziewczyny;)najmocniej przepraszam ze tak dlugo mnie nie bylo ale mielismy remont w domu i bylam bez neta;/;/a wiec prawie jak bez reki:-Dja juz mam posprzatane,maly spi i zaraz ide obiad nastawic;)
wczoraj z M wzielismy juniora do aquaparku;)normalnie szalal niesamowicie.pluskal,chlapal iii... pil wode z basenu:confused:haha nieprzeszkadzalo mu ze np opil sie wody,ze woda do oczu mu sie wlala;)ale najwieksza zabawe mial gdy mogl nasladowac tate.otoz tata caly chowal sie pod woda i nagle wyskakiwal a maly widzac to tez tak chcial i ja patrze a on nagle caly pod woda!!:szok:wyciagam go szybko a on z bananem na buzce:D hahahaha no myslalam ze padne;)potem juz sam wyskakiwal ale normalnie w szoku bylam ze powietrze umie wstrzymac i ze wogole wie ze pod woda niemozna oddychac.nawet ratownicy przyszli popatrzec bo oczom niewierzyli;D hahahaha szok;)
pozdrawiam dziewczyny i jeszcze raz przepraszam za moja dluga nieobecnosc.

U mnie roztworzyło się dzisiaj takie cuś. :-D

Pomijając co wyżej,
20 czerwca będzie ustawowe 3 m-ce na wypłatę podatku a tu kasy ani widu ani słychu. Miał ktoś tak? Że tak długo czekał? Już zaczynam mieć wątpliwości czy prawidłowe konto podałam, choć ja z tych, co 5 razy czyta i sprawdza takie rzeczy. Czy jeśli ja faktycznie to konto podałam błędnie to kasę przyślą do domu?

Ostatnia edycja:
Czy jeśli ja faktycznie to konto podałam błędnie to kasę przyślą do domu?

Karolcia kwiaty cudne.
A jeśli chodzi ci o ten błędny numer konta,to jak tak kiedyś miałam.
Zapomniałam w US zmienić numer konta bo zmieniałam.
I przyszło mi zawiadomienie,żeby się zgłosić w wyjaśnieniu sprawy.
Ja nie miałam jak jechać,bo Emil był malutki,zadzwoniłam,i poprosiłam o przesłanie mi kasy na adres domowy,bo oni nie mogą sami zmienić nr.konta,nawet jakbyś podała im telefonicznie.

U nas mała zmiana nastała ,jeśli chodzi o edukację Emila.
Zapisany został do szkoły do zerówki jako pięciolatek.
Jak będzie taka potrzeba,to najwyżej będzie chodził 2 lata do zerówki,
chyba że będzie sobie dawał dobrze rade,to pójdzie do pierwszej klasy.
Nie chce iść za nic w świecie do przedszkola,
tylko do tej samej szkoły co Maciuś.
Dziś jak byliśmy się przepisać,to tak mi dziękował,jak nie wiem.

"dziękuję ci bardzo mamusiu że mnie zapisałaś do 13-stki (numer szkoły),a nie do tego durnego przedszkola"
to są słowa mojego syna.
2752390508.gif
)

Pora się zacząć szykować do pracy.......jak ja nie lubię poniedziałku.

Fanta mówią w tv, że tylko do końca tygodnia ma być tak szaro , buro i ponuro. :tak:
Różyczko no to szkoda, że nie poszalałaś. Stąd pewnie też humor nijaki.
Aga rekord chyba swój pobiliście. :-D Amelka chodzi razem z nami spać, ale ona wcześniej zasypia. :tak::-p Taki śpioch z niej. :tak: Ja też kiedyś takim śpiochem byłam. :sorry2:
Jula jak Jula, pewnie zadowolona. Gorzej ze mną , bo o niczym innym nie myślę.:dry: Jak ona poradzi sobie tam ? Jest samodzielna :tak:, ale to jeszcze takie dziecko... :sorry2: Martwię się, jak to matka. :sorry2:A w nocy , wiedząc , że ona tam , gdzieś daleko... chyba oka nie zmrużę. :baffled:
Asiulka ale galimatias. :baffled:
Karolcia woooow. :szok::szok::szok: Pachnie bardzo?
Strasznie długo czekasz. :sorry2: Ja to bym się chyba przeszła do Urzędu . Nie masz tam jakiejś znajomej?

A ja z rana pościel poprasowałam,obiad ugotowałam, więc mam luzik. :-)

reklama
Pachnie bardzo!

No kurcze zaczynam sie denerwować z tym podatkiem.:-(

Mam kopię pitu z numerem konta przecież:tak:!!! Mały się obudzi to buchnę do szafy to wytargać!

Karolcia oni mają te 3 miesiące czasu,na wysłanie Ci tych pieniędzy,
to jeśli 20 czerwca upływa ten termin,
to mogą Ci dopiero w tym dniu nadać kasę,i w gruncie rzeczy wywiążą się w terminie.
Ja swoją kasę dostałam po 8 dniach.

Do góry