reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam się niedzielnie!
Znów słomianą wdową zostałam ale może to i lepiej ;-).
Odpocznę sobie odtego całego galimatiasu ;-). Coś mi się wydaję, że rozłąka nam nie służy.
Wczoraj od popołudnia między nami lodzio miodzio :-D:-D tak miło że aż podejrzanie ;-), a później się dowiedziałam, że szkolenie potrwa jednak do 13, bo nie przerobili wszystkich instrukcji z ppna'mi :angry:. No cóż.... te cudne przedłużenie zawdzięczają pogodzie :baffled:. Przecież nie będą zakładali izolatorów jak leje. Samo życie... :blink:. Mam nadzieję, że chociaż pogoda się poprawi i może będzie więcej na termometrze niż 8 stopni. Nie cierpię takiej jesiennej pogody :dry:. Podczytam Was później albo i nie zależy od tego czy będę mogła spać w nocy czy też nie. Póki co uciekam z młodym bajkę oglądać i zasiądę do kompa po 21.
Witam nową mamę Teśka :-)

reklama
O matko jak sie objadłam... ze sie ruszac nie moge... :zawstydzona/y:a mamy w planach z P. małe co nieco wieczorkiem jak Olo pojdzie spac:-D
aguska i jak Bartus juz spi?
Teska wpadaj na nalesniki!:-) z Podlasia piszesz to masz blisko do mnie:-D
fanta tez nie lubie takiej jesiennej pogody:-( niech juz wreszcie bedzie ciepło bo moje arbuzy błagaja o wysadzenie a w taka pogode nie moge tego zrobic bo im zimno bedzie:-( Ale chyba twoj małz na Boze Ciało przyjedzie? Ja zostane słomiana wdowa w lipcu bo P. do Hiszpania leci... chciałabym z nim ale to niemozliwe... :-(

Miłego wieczorku babeczki!

Aguska moj juz teraz bawi sie tylko samochodzikami i traktorami a dokladnie kolkami;-)
Rozyczka, Tesia jest z Suwalszczyzny, jestesmy razem na lipcowkach;-)

Malemu wychodza dolne 2, jest tak marudny ze sil mi brak...

My zaliczyliśmy nowo otwarty park z dinozaurami u nas w Bydzi. Muszę przyznać że zapowiada się nieźle. Zaczyna ten nasz "park kultury i wypoczynku" naprawdę fajnie wyglądać. Robią na ten rok jeszcze dwie plaże, do posiedzenia na kocyku, więc rozwija się miejsce nie ma co.

Mateusz zachwycony. Mały bardziej interesował się piaskiem na placu zabaw, ale oboje się wyhasali a to najważniejsze. :tak:

Różyczka no właśnie leży i przysypia mam nadzieje że zaraz zaśnie na dobre.
Anula mój Bartek za dużo nadal nie mówi ale słowo Koła mówi od kilku msc i wychodzi mu cudownie:-D:-D:-DTak traktory koparki auta a wozy strażackie albo policyjne to cuda:-D mały już się przyzwyczaja;-):-D
fanta ale T na Boże Ciało przyjeżdża?

Witam;-)
U nas pogoda do kitu, pada, ciemno jest i zimo:wściekła/y:Maly juz szaleje, uparcie wchodzil na lezak wiec polozylam tam kocyk i poduszki zeby nie dal rady a ten lobuz probowal na to wejsc:sorry2:teraz to zrzuca...
Fanta nam rozstania nie sluza zwlaszcza gdy ja wracam bo wsciekam sie gdy mieszkanie nie jest w takim stanie jak zostawilam a jak Ł wyjezdza jest nawet nawet;-)
Aguska bo nie ma jak kolka:-D u nas 2 pudelka zabawek stoi i maly najwyzej je wysypie ale sie nie bawi. Uwielbia zabawki z kolkami i pilki, Siada na dywanie ja naprzeciw niego i odpychamy od siebie pilke albo sam sie bawi;-)

Dzien doberek !!!! Wyspane mamcie ??ja w miare tak ,ale serwuje kawcie i zycze milego dnia ;)
Nooo baaaa!
Od 5 na nogach jestem. :-D
Julia dziś pojechała na wycieczkę 2-dniową do Krakowa. :tak:
Od rana biegam jak głupia, bo a to po pieczywo trzeba było lecieć, a to kanapeczki zrobić ... wreszcie zasiadam z kubeczkiem gorącej herbaty. :tak:
U nas pogoda też brzydka. Rano napaliłam w piecu, bo w mieszkaniu zimno. :baffled:
Kacper do szkoły już wymaszerował, Amelka śpi...

A wczoraj aktywnie spędziliśmy cały dzień. :tak: Z okazji dnia dziecka na stadionie zorganizowano darmowe karuzele, dmuchane zjeżdżalnie itp, itd. Fajnie było. :tak:

reklama
Bry!
Z kubkiem kawy zasiadam.
Aguska, Różyczk@, może wrócić na to BC ale nie ma po co. Nie będzie się tłukł 140 km do domu, po to że by zjeść obiad i jechać żeby być tam na wieczór bo o 21 zamykają bramę i nie wpuszczają, a na śniadanie muszą być na 7 na miejscu... nie opłaca się. Zresztą chore to jakieś. Zresztą nikt nie wraca <niektórzy są nawet ze śląska, więc wiecie nie opłaca się> pewnie będą siedzieli sobie i pili.
Pogoda u mnie taka jak u Was :-p, tylko ja się męczę już 2gi tydzień, ach ten Sz-n tu zawsze dziwna i inna pogoda panuje :baffled:.
Spokojnego dnia :tak:

Do góry